Dierenarts.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AliesAlies

Ik ben Alies, ik ben sinds kort op het hondenforum, ik ben op zoek naar een zekere Linda, die heeft een artikel geschreven over milttumor, ik wil graag met haar in kontact komen over een aantal vragen , zij was bereikbaar op www.hondenpage.com/baasjes/1456/Linda.php., maar ik kan het niet vinden, ik heb een aantal vragen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 2 doggies

honden foto van Anny en Lance

Je kan alle Linda baasjes even een pbtje sturen ? 

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 2 doggies

honden foto van Anny en Lance

Vgs jouw gegevens zou het misschien deze Linda kunnen zijn ? 

honden page profiel AliesAlies

Hallo, ik wilde weten hoe anderen door een dierenarts behandeld zijn in een situatie van onwetendheid, haast. Onkundigheid, onmenselijk laat staan dieren, ik heb er veel mee geleerd via dit hondenpage, en ook met andere mensen, ik wil nu wel een deze weken of maanden een andere hond,liefs een hond van 1 of twee jaar, mag een kooiker zijn, heb ik hele fijne ervaring mee, vrolijk volgzaam, enigszins waaks, leuke blaf, niet te groot. Dan kan ik daar naar toeleven.

Volgende forumvraag: Taat 01-05-2002 / 04-02-2014
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^