Zouden jullie dit aanschaffen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

honden foto van Suzanne & Senna

Ja geloof tot 35 kilo. Dus inderdaad gek dat het niet echt voor grote honden dan is eigenlijk. Is ook geen grotere of sterkere dan ofso.

honden page profiel FrankFrank

honden foto van Frank

Voor de goede orde: de magneet is niet wat je systeem op z'n plaats houdt he. Het zijn die metalen haakjes die het systeem op z'n plaats houdt. De magneet trekt alleen de delen tegen elkaar aan. Daarom ook het knopje, daarmee "open" je de sluiting waarna je de magneet los trekt.

 

Maar ik zie mezelf het niet snel gebruiken :)

 

 

Loesje (Gast)

Nee, ten eerste is mijn hond minder dan 9 kilo, en ik vind het veel makkelijker om de hond in huid zonder halsband te laten lopen en bij het naar buiten gaan gewoon de riem met (flexibele halsband) over het kopje te doen.     

honden page profiel samsam

Wel gemakkelijk als je je sleutel onderweg verloren bent, wat mij wel eens overkomen is. Kan je je hond even laten zoeken ;-)

 

honden page profiel Landseer ectLandseer ect

honden foto van Landseer ect

Ik verwacht dat de magneet dan ook nog werkt als we door het bos, de blubber, en 4 sloten zijn gedenderd dat die magneet nog steeds zijn werk doet als dat ding vol met modder en zand zit..?

 

(Met de gemiddelde musketon haak is dit al een probleem)

 

Een grappig en handig apparaatje, zeker in een schone omgeving..

Maar voor "off the road'' , lijkt het me niet toepasbaar..

honden foto van Marianne Zafiro  R.I.P,Keanu en Jax

" Niet geschikt voor grote zware honden lijkt me, ik hoorde ook op het filmpje geschikt tot 58 pounds????
Onze Charlton is 58 kilo......durf zoiets niet te gebruiken.
  "

 in het eerste filmpje wordt gezegd 85 pounds is dan 42,5 kg.

George Bouwmann (Gast)

Leuke uitvinding Maar zoals meerdere zeggen als je hond een ruk geeft laat hij dan niet los. Ik heb in het verleden een dressuur zetje gekocht  Don Sullivan Dat was een een halsband van hard plastic met schuine punten de schakels kon langer maken en kleiner door een klik systeem  Deze was ook prima maar alleen voor kleine honden Bij mijn  mechelaar gingen de schakels stuk Heb toen wel geprobeerd mijn verhaal te halen maar kreeg geen respons Jammer Ik zou als ik de ontwerper was deze van aluminium maken en het binnen werk een wat zware uitvoering zodat het ook voor grotere en sterke honden geschikt kan zijn Verder vind ik het een goed product en kan best de markt veroveren mits het door mij aangegeven verandering George Bouwmann    

honden page profiel Suzanne & SennaSuzanne & Senna

honden foto van Suzanne & Senna

@ Landsheer; tis getest met een hond die door water, modder, prut en weet ik allemaal meer rent, zwemt en rolt. En toen deed die magneet het nog prima. Dus voor "of the road" lijkt het me geen probleem. :-)


@ George; zoals eerder gezegd zit er ook twee weerhaken van sterk metaal die de dingen extra bij elkaar houden en dit dus niet los trekt. Zelf met verschillende trek honden haha getest :-) met de uitlaatservice.

alie (Gast)

Lijkt mij wel heel handig en alscik het zo zie zitten er ook haakjes achter de magneet dus kan het volgens mij niet los schieten

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Woahhh nee zoiets zou ik echt niet kopen. Om het gewicht van Obi te kunnen houden kun je er een grote electromagneet aanhangen met bijpassende accu om het geheel van stroom te voorzien. Een normale magneet gaat mijn Obi echt niet tegenhouden dus dat zou een ongeluk betekenen. Ik zou geen nare situaties willen uitlokken door zoiets gammels aan mijn hondenriem te hangen. 

 

Alles gaat tegenwoordig niet snel genoeg... het is inderdaad een ramp als je 1 sec langer de tijd moet nemen om je hond even aan te lijnen. Haha.. sorry vind het niet zo'n nuttig product. 

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Vandaag tijdens het wandelen dacht ik, goh zo'n ding zou nu best handig zijn haha!

Ik heb drie honden, dan heb ik er twee aangelijnd en probeer ik met één hand de derde aan te lijnen. Dat lukt dus niet zo, want dan glipt steeds dat ringetje weg.

 

Maar ik kan ook gewoon even die andere riemen op de grond leggen en de derde aanlijnen. 

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^