Marktplaats-honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Gina HeuvelslandGina Heuvelsland 3 doggies

honden foto van Gina Heuvelsland

Hoi, ik heb mijn twee hondjes ook van Marktplaats. Ik heb ze als pup gekocht bij een particulier nestje. Ik heb een shihtzu, nu 7 maanden oud, hij heet Beertje en een maltezer, genaamd Quincy, 3 jaar oud. Met beide honden heb ik de puppycursus gedaan en met Quincy ook de vervolgcursus. Ik heb wel gemerkt dat Quincy een heel gevoelig hondje is, als pup heel erg druk. Hij heeft een voedselallergie, is gevoelig voor ontstekingen. Hij schrikt snel van dingen zoals harde geluiden. verder is ie heel waaks en geen allemansvriendje, laat zich niet snel aaien door anderen. Hij kon het goed vinden met andere honden tot een half jaar geleden. Toen is ie door twee grote honden aangevallen en sindsdien moet ie weinig hebben van grote honden, al gaat het steeds beter.
Beertje is nog jong maar ik merk al dat hij een heel gemakkelijk hondje is. Wel levendig maar toch rustig. Hij heeft met glans de puppycursus gedaan (liefst 94 punten). Hij vindt alles en iedereen aardig, schrikt bijna nergens van, hoe groter en woester de hond hoe leuker, zelfs als ie een paar keer is afgesnauwd blijft ie grote honden leuk vinden. Het zijn beide heel verschillende honden en hebben allebei een andere aanpak nodig. Maar verder kunnen ze het goed met elkaar vinden en ik ben heel blij met ze ;-)

honden page profiel LukaLuka 3 doggies

5% van de fokkers op zullen er zijn die met de juiste intentie fokken dus ook daar kun je er een goede vinden,een mooie website en een vermelding bij de rasclub is ook geen garantie dat je met een deftige fokker te maken hebt integendeel je ziet daar ook vrij veel knoeiers.

honden page profiel CharissaCharissa 3 doggies

honden foto van Charissa

Al mijn honden had ik via MP, de eerste nog via een krant ;).

Mijn ervaring is dat je niet weet hoe gezond de pup is op latere leeftijd.(met een stamboom heb je die garantie ook niet, maar er valt toch wel veel over te zeggen)

Mijn 2e hond was echt ziek en op...en laten inslapen op 5jarige leeftijd.

Maar mijn andere hond is weer op en top gezond.

De goede kanten steken er toch wel ver boven uit, maar mocht ik ooit weer een pup willen dan toch wel 1 met stamboom.

 

 

honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) 1 doggies

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

" Ook ik heb altijd gezegt nooit gaat mijn hond op marktplaats echt niet (en ik hoop ook van mijn leven niet dat het ooit nodig zal zijn) maar stom echt stomtoevallig zag ik Goku op marktplaats staan (geloven in toeval doe ik niet meer!!) ik herkende hem van hier en na een beetje navragen en contact met zijn fokker hebben wij hem opgehaald.

ik heb hierdoor geleerd dat iemand echt in een situatie in zijn/haar leven terecht kan komen dat er geen uitweg meer is en dat je eigenlijk nooit nooit kunt zeggen, we kunnen alleen maar hopen met z'n alle dat we nooit in die situatie komen, want er komt een hoop verdriet bij kijken.

wij zijn zielsgelukkig met hem en Layka en Goku zijn gelukkig met elkaar en hopelijk net zo blij met ons als wij hem hun  het kan dus heel goed gaan, maar ik besef me zeer goed dat dit waarschijnlijk zo heeft moeten zijn.

ik denk dat je heel erg uit moet kijken met de advertenties, sowieso nooit zelf in een impuls een hond willen hebben. "

 



Goku van hier? Ik weet een goku husky van dit forum maar weet/wist niet dat die herplaatst is?!

honden page profiel Marijke Marijke 3 doggies

honden foto van Marijke

Joep heb ik ook via Marktplaats. Hij was zeven jaar toen hij bij ons kwam wonen. Vreselijk lief en in veel opzichten een stuk makkelijker dan mijn verwende stamboomhondje Dwight.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

Jazzy komt ook van marktplaats.jazz is een kruising Basenji-Jack russell.een heerlijk en lief hondje. :-D hij komt gewoon bij een vrouw vandaan.hij is nu al 5.

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

"  

Goku van hier? Ik weet een goku husky van dit forum maar weet/wist niet dat die herplaatst is?! "

 baasje is niet meer actief helaas..maar geen veelvoorkomende naam

honden page profiel ElphieElphie 3 doggies

honden foto van Elphie

Ik zag nu pas je vraag over Goku staan, het is inderdaad de Goku hier van het forum.

door omstandigheden moest hij herplaatst worden, wij zijn heel blij dat hij nu bij ons woont, het is de grootste en liefste knuffelbeer die er is 

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Mijn Sascha komt van Marktplaats ..
Ze komt uit een boerderijnestje, maar ze hebben enorm goede socialisatie gehad (merk je erg goed aan haar gedrag!)
Sas is wel als pup van 9 weken bij ons gekomen, dus had verder geen nare achtergrond ;-)

Ze is nu bijna 7 jaar bij ons.

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

" Ik zag nu pas je vraag over Goku staan, het is inderdaad de Goku hier van het forum.

door omstandigheden moest hij herplaatst worden, wij zijn heel blij dat hij nu bij ons woont, het is de grootste en liefste knuffelbeer die er is  "

 



Wat fijn dat hij nu bij jullie zit!! :-) vind hem zo mooi...

Gaby (Gast)

Beste Elvira, Ik heb eerst Reno van MP gehaald, een schattig keeshondje van 4 jaar oud. Hij moest weg omdat het 12e kind in de familie geboren werd en de hond steeds onrustiger werd van alle kinderen. Toen we gingen kijken kwam hij bij me staan, ik heb hem opgepakt en je hoorde hem niet meer. Volgens mij heeft Reno gevoeld dat hij goed terecht zou komen want ik heb er "geen hond aan gehad". Omdat ik altijd veel met mijn honden werk, iedere dag naar strand en veel gaan wandelen en ze goed opvoed kan ik ook overal mijn honden mee naar toe nemen. Reno was een echt succesverhaal. Een schat van een hond. Omdat Reno buiten graag met andere honden aan het stoeien was ben ik op zoek gegaan naar een vriendinnetje voor hem. Via MP zijn we naar een aangeboden boomertje wezen kijken. Deze moest weg omdat de familie liever een Husky had dan zo'n klein k...hondje. De Husky was al in huis maar kon niet overweg met Dewi en zo moest Dewi altijd in de tuin blijven. Tussen Reno en Dewi was gelijk een klik en hebben we haar meegenomen. Eenmaal thuisgekomen heb ik alleen maar kunnen genieten van mijn 2 honden en zij van elkaar. Helaas moest ik afgelopen jaar november afscheid nemen van Reno op 15 jarige leeftijd en afgelopen maand van Dewi op 14 jarige leeftijd. Ik weet dat ze een goed leven hebben gehad bij mij en dat ze nu weer samen zijn. Gezien mijn ervaring met keeshondjes wil ik graag weer een dwergkees aanschaffen maar dat valt niet mee omdat er tegenwoordig zo veel broodfokkers bestaan. Misschien dat iemand mij een goede fokker kan aanbevelen.      

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Ik zag nu pas je vraag over Goku staan, het is inderdaad de Goku hier van het forum.
door omstandigheden moest hij herplaatst worden, wij zijn heel blij dat hij nu bij ons woont, het is de grootste en liefste knuffelbeer die er is  "

 Super fijn dat het zo'n goede match is

jammer dat er "omstandigheden waren bij zijn vorige baasje" waardoor  het nodig was te herplaatsen

Dat gun je niemand

Ze zal wel dol gelukkig zijn met de match tussen jullie!

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Allebei mijn honden komen komen van marktplaats en de Jack russel komt van een fokker 17 jaar geleden.

 

Luna was 4 maanden en kocht haar van mensen die haar impulsief hadden aangeschaft en uiteindelijk zelf geen hap te eten hadden dus ze verkochten haar om weer eten te kunnen kopen voor hun zelf. Ze was amper nooit buiten geweest maar gelukkig is ze nu een vrije blije hond en zeer makkelijk in de omgang.

 

Rambo kwam met 6 weken al bij mij en heeft door omstandigheden weinig socialisatie gehad. De neven effecten zijn dagelijks nog te merken maar moet zeggen er zit zeker vooruitgang in 

 

Daarin tegen ben ik blij dat ik ze heb genomen van de marktplaats want moet er niet aan denken hoe het ook met ze af had kunnen lopen

honden page profiel Anne WoeltjesAnne Woeltjes 3 doggies

honden foto van Anne Woeltjes

Wij hebben ook een hond gekocht via marktplaats. Ze was op het moment van aanschaf 10 maanden oud en kwam weg van een flatje.

Het bleek dat ze daar nooit gesocialiseerd was of ook maar enige opvoeding heeft gehad.

Dit tot op de dag van vandaag merken wij nog steeds. Ze is naar ons toe en bekenden heel erg lief, maar als er een vreemde over de vloer komt, blaft ze en weet ze van gekkigheid niet waar ze naar toe moet.

Dit maakt het wandelen met haar ook erg moeilijk, want waar ze binnen bang voor is, is ze buiten erg agressief naar. Ze blaft naar alles wat voorbij komt en dan voornamelijk honden. Mensen denken dan dat ze wat zou doen, maar daar durf ik mijn handen voor in het vuur te steken dat dat nooit zal gebeuren. Inmiddels hebben we er een maatje bij voor haar en dat gaat super! Je merkt dat ze wat rustiger word aangezien onze andere hond alles lief leuk en aardig vind. Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik haar in huis heb genomen en ben gewoon blij dat ze daar weg is gehaald! Ze is geen makkelijke maar je leert er mee leven en weet precies waar ze wel en niet tegen kan.

honden page profiel Astrid Astrid 3 doggies

honden foto van Astrid

Blacky heb ik ook gevonden via marktplaats maar de afkomst was wel ok hoor geen grote fokker, moederhond was aanwezig. Ik kijk nog wel eens en heb zo'n medelijden als er staat dat de hond na 11 maanden bijvoorbeeld weg moet met allerlei redenen. Ik moet er niet aan denken Blacky af te staan en al helemaal niet via marktplaats.

 

Groetjes Astrid

honden page profiel Anne WoeltjesAnne Woeltjes 3 doggies

honden foto van Anne Woeltjes

" Blacky heb ik ook gevonden via marktplaats maar de afkomst was wel ok hoor geen grote fokker, moederhond was aanwezig. Ik kijk nog wel eens en heb zo'n medelijden als er staat dat de hond na 11 maanden bijvoorbeeld weg moet met allerlei redenen. Ik moet er niet aan denken Blacky af te staan en al helemaal niet via marktplaats.
 
Groetjes Astrid "
 
Ik heb ook niet begrepen waarom ze onze dame toen weg deden. Volgens mij puur omdat het schattige er van af was denk ik. Wat vaak het geval is met honden na de 10 maanden. Ik vind ze nog steeds even schattig! 

 

Shih Tzu (Gast)

Ik zou gerust een ouder hondje(herplaatser)kopen van Mp,maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om een pup van MP te kopen.Mensen hangen de meest geweldige verhalen op,ja ja eerste en eenmalige nestje,per ongeluk gedekt blabla,maar ondertussen zijn het veelal broodfokkers.Als ik kijk naar bv de Shih Tzu op MP dan zie ik al jaren de zelfde broodfokkers voorbij komen,vaak veranderen ze meedere keren hun naam,maar zijn ze aan hun schrijfstyle,telnr,en woonplaats zo herkenbaar als de pest.En als je goedgelovig bent dan trap je al snel in die verhaaltjes.En met een pup van MP hoeft niks mis mee te zijn,maar ik wil NIET meewerken aan uitbuiting van moederhonden,eenzame dekreutjes en slechte omstandigheden enz.Bij broodfok draait het om 1 ding:GELD.Ik heb dus gekozen voor een rashond,via de rasvereniging,zodat ik 100% zeker weet dat alles netjes verloopt.Ik weet dat het duurder is,maar ik heb er ook een poos voor moeten sparen en het gaf zoveel meer voldoening toen ik mijn bedrag bijeen had dat ik een mooi gezond getest hondjes kon kopen.Dat gevoel zou ik nooit kunnen hebben bij een pup waar ik 's morgens voor bel en hem 's middags kan ophalen.Een ouder hondjes dus wel,maar een pup nooit!

honden page profiel gerrie en droopygerrie en droopy 3 doggies

honden foto van gerrie en droopy

ons  hondje komt ook van marktplaats, was 8 weekjes oud,

en was gelijk verkocht, bij de foto al,

we hebben nog steeds contact met die mensen, vooral omdat droop zo ziek is geworden door de rabies enting, wat we nu dus pas net weten,

maar dat komt goed,

ze zijn  steeds erg bezorgt om het beessie, en we mailen nog best wel vaak,

ze leven echt mee, en duimen met ons mee dat ons beessie goed opknapt,

 

 

janneke (Gast)

ook wij hebben 2 dames van mp en daar zullen wij ook altijd bij blijven. nooit geen probleem gehad, 

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

Onze hond ook van marktplaats. Een huisnest, moeder aanwezig, perfecte omgeving. De volgende keer zou ik voor geteste ouders gaan, maar wist dat toen nog niet. Hoe dan ook, we zijn erg blij met hem!

honden page profiel LoetjeLoetje 3 doggies

honden foto van Loetje

Mijn hond komt ook van Marktplaats, als herplaatser. Hij was toen 6 maanden en niet geschikt voor het politiewerk dat de oude eigenaar met hem wilde gaan doen.
Behalve het trainingsveld had hij niet meer gedaan dan af en toe een blokje rondom de sloot. Heel goed gesocialiseerd was hij dus niet. Niet dat de baasjes veel info over hem gaven hoor. Ik had gelijk een klik met Spencer en dat vond ik het belangrijkste. Ik kan merken dat zijn oude baas hem te hard heeft aangepakt doordat Spencer soms bang is voor bepaalde mannen. Ook bij het aandoen van het tuigje merk ik dat dit een negatieve associatie voor hem heeft. Hij kruipt helemaal in elkaar als hij zijn tuigje om moet.
Spencer wordt volgende maand 3 en ik kan nu zeggen dat hij een stabiele hond is. Er zijn in mijn privé leven een hele hoop nare dingen gebeurd de afgelopen 2 jaar en dat heeft ook z´n weerslag op Spencer gehad. Mijn leven zit nu in de lift en daardoor is hij ook een stuk relaxter. Ik heb een geweldige band met hem, hij is mijn alles. Hij heeft een ontzettend lief karakter, maar door zijn slechte start heb ik veel werk aan hem gehad.
Qua gezondheid is hij helemaal in orde! Hij heeft een stamboom en komt uit een werklijn, hij heeft dus wel een rechte rug.

Ik weet niet of ik in de toekomst weer een herplaatser via Marktplaats zou kiezen. Een pup sowieso al niet. Een herplaatser zou ik via een rasvereniging kiezen denk ik.
Maar eerst hopelijk nog heel veel jaren van mijn allesje genieten!!

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

Ja wij hebben er hier twee van Marktplaats. De eerste is een herplaatser van 7 maanden ongeveer, rende in het vorige huis bijna letterlijk tegen de muren. Nu heel erg rustig, maar wel waaks (vooral naar mannen) en dan nog een pup van toen 12 weken. Ze is een enorme werker, waar ik nog het een en ander over en voor moet leren :P Maar zeker een grote schat!

 

Een volgende keer wil ik zelf gaan voor een BC met stamboom van een goede fokker :)

Anoniem (Gast)

@Ziva maar waarom pas de "volgende keer een bc met stamboom"en niet bij de vorige twee?Waarom blijven mensen toch de broodfok steunen?Ik lees wel steeds; ik kocht ook op mp MAAR dat was bij mensen thuis, of dat was een eenmalig nestje blabla....zolang we dat blijven geloven en blijven financieren stopt het nooit!Iedereen wil een gezonde hond maar veel mensen willen voor een duppie op de eerste rij zitten oftewel willen geen/weinig geld betalen voor een pup.Haal dan aub een hond uit het asiel:Dat is goedkoop,zijn nagekeken door een da en je hebt altijd het asiel om op terug te vallen èn je doet er nog wat goeds mee ook.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Yara

" @Ziva maar waarom pas de "volgende keer een bc met stamboom"en niet bij de vorige twee?Waarom blijven mensen toch de broodfok steunen?Ik lees wel steeds; ik kocht ook op mp MAAR dat was bij mensen thuis, of dat was een eenmalig nestje blabla....zolang we dat blijven geloven en blijven financieren stopt het nooit!Iedereen wil een gezonde hond maar veel mensen willen voor een duppie op de eerste rij zitten oftewel willen geen/weinig geld betalen voor een pup.Haal dan aub een hond uit het asiel:-Dat is goedkoop,zijn nagekeken door een da en je hebt altijd het asiel om op terug te vallen èn je doet er nog wat goeds mee ook. "
 
Dit is wel wat kort door de bocht naar mijn mening.  Een nestje thuis is niet per definitie slecht.  Ik heb zelf een herplaatser via mp en zie het verschil niet met een hond uit het asiel. Wij hebben nog steeds contact met de vorige eigenaar. Zij is erg geïnteresseerd in hoe het gaat met yara.  
Ik ben het overigens wel absoluut met je eens dat mensen goed op moeten letten en de broodfok niet moeten steunen!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" @Ziva maar waarom pas de "volgende keer een bc met stamboom"en niet bij de vorige twee?Waarom blijven mensen toch de broodfok steunen?Ik lees wel steeds; ik kocht ook op mp MAAR dat was bij mensen thuis, of dat was een eenmalig nestje blabla....zolang we dat blijven geloven en blijven financieren stopt het nooit!Iedereen wil een gezonde hond maar veel mensen willen voor een duppie op de eerste rij zitten oftewel willen geen/weinig geld betalen voor een pup.Haal dan aub een hond uit het asiel:-Dat is goedkoop,zijn nagekeken door een da en je hebt altijd het asiel om op terug te vallen èn je doet er nog wat goeds mee ook. "
 
Ik heb Simba ook via Mp en dit was zeer zeker een eenmalig nest. Ben 2 keer wezen kijken en hij groeide op met katten en kinderen in huiselijke kring. Dit is echt geen leugen. En tot op de dag van vandaag heb ik nog contact met de vrouw waar hij vandaan komt. Ze is zelfs met zijn broertje bij mij geweest om te kijken hoe het met hem ging. Ze vroeg van de week nog om een foto van hem omdat hij zaterdag 1 word. Hij is super gezond alleen heeft hij een kleine onderbeet.

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

" @Ziva maar waarom pas de "volgende keer een bc met stamboom"en niet bij de vorige twee?Waarom blijven mensen toch de broodfok steunen?Ik lees wel steeds; ik kocht ook op mp MAAR dat was bij mensen thuis, of dat was een eenmalig nestje blabla....zolang we dat blijven geloven en blijven financieren stopt het nooit!Iedereen wil een gezonde hond maar veel mensen willen voor een duppie op de eerste rij zitten oftewel willen geen/weinig geld betalen voor een pup.Haal dan aub een hond uit het asiel:-Dat is goedkoop,zijn nagekeken door een da en je hebt altijd het asiel om op terug te vallen èn je doet er nog wat goeds mee ook. "
 
Zoals andere ook al zeggen ben je te kort door de bocht. Haar ouders waren namelijk wel gecontroleerd. De moeder was gewoon bij de pups en de pups waren zeer goed gesocialiseerd. De reden waarom ik geen pup met stamboom had, was omdat ik dat niet mocht van mijn ouders. Aangezien wij JUIST nare ervaringen hebben gehad met honden met stamboom die ziek was. Ik doe mijn research voordat ik ergens op af ga. Ik heb met tientallen mensen eerst gebeld of gemaild, voordat ik een besluit nam om te gaan kijken. Daarnaast had ik van tevoren veel advies gevraagd aan mensen die meer ervaring hebben met het ras en heb ik toen ik naar het nest ging 2 andere mensen meegenomen, om ervoor te zorgen dat ik geen miskoop zou doen.. 
 
De eerste hebben we zoals ik eerder zij uit een ander gezin gehaald, waar hij door draaide, omdat hij niet genoeg uitdaging kreeg. Nu is hij de rust zelve.

honden page profiel SilkeSilke 3 doggies

honden foto van Silke

Ik zou daar ook geen probleem in zien. Mijn hond komt niet van MP maar toevallig een nestje pups zien voorbij komen op FB. Zit volgens mij weinig verschil in. Denk dat je bij die mensen op bezoek gaat en kijkt hoe de levenssituwatie daar is en hoe de hond of pups zijn en hoe ze der bij zitten dat je al heel ver komt. Blijft altijd een gok. Maar dat telt zowel voor honden van bij bekende fokkers dan bij honden in het aziel.

honden page profiel kristelkristel 3 doggies

honden foto van kristel

onze hond komt ook van marktplaats.

Ik wilde een pup. Asiel gekeken daar zit niks voor ons bij.

We zijn via markplaats bij iemand wezen kijken. Mooie pups maar de moederhond voelde niet goed. Dus toch besloten het niet te doen. ( moeilijk maar toch gedaan)

Wij wilde een hond die bij onze situatie paste. Daarbij was een rashond niet nodig. 

Toen een via mp een nestje in de buurt gevonden. Ook wezen kijken. Dat voelde wel goed. Honden zagen er prima uit, vader was aanwezig en lief. Moeder was lief, er liepen kinderen rond. En de mensen waren aardig. Bleek ook nog eens ver weg familie te zijn.

 

Dus nu al een jaar helemaal gelukkig en nooit geen spijt gehad.

Ik vind marktplaats prima om een hond te zoeken. Maar als je maar de belangrijke regels in je achterhoofd houdt en er nog een nachtje slaapt voordat je ja zegt. 

 

Verder vind ik sommige bedragen voor een hond wel erg overdreven. Sommige rashonden zijn gewoon voor sommige mensen niet meer te betalen.

 

honden page profiel UnknownUnknown 3 doggies

honden foto van Unknown

Mijn Kaida komt ook van Marktplaats. Een gezin had een ongelukje gehad tussen de eigen Husky en opvang Akita. Opgegroeid tussen kinderen en andere honden en de vrouw zag er echt op toe dat de hondjes bij mensen terecht kwamen die weten wat een poolhond nodig heeft. Een superhondje, helemaal gezond en niks mis mee =). Maar ik weet wel dat de meeste nestjes broodfokkers zijn, dezelfde gebruikers hebben al sinds december pups klaar om het nest te verlaten ..

honden page profiel charonacharona 3 doggies

honden foto van charona

Mijn hond komt ook van Marktplaats.

 

Hij kwam vanuit Spanje maar zat al in een gastgezin in Nederland. Hij is mishandeld en verwaarloosd en bang voor heel veel dingen zoals harde geluiden. Dat hadden ze er natuurlijk  niet bij gezegd. Waarschijnlijk hadden ze hem vaak pijn gedaan met een stok. Ik hoef maar met een stok te lopen of hij word weer angstig. Ze hadden ook niet verteld dat hij niet zindelijk was, aan de lijn trok en last heeft van zijn pootje.

 

Ik zou het niet nog een keer doen maar ben blij dat hij bij mij terecht is gekomen.

Het heeft me veel moeite gekost maar nu vertrouwd hij me uiteindelijk na 1,5 jaar.

 

Ik begrijp trouwens niet dat iemand zijn hond van 3 maanden op mp zet! Zo zielig neem dan geen hond ( puppy)

 

pagina 2 van 4 123 4
Volgende forumvraag: Broodfokker?!?!?!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^