plassen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ria meersschaertria meersschaert

honden foto van ria meersschaert

probleem met 5jarige westie in verband met plassen.We hebben hem nu bijna een jaar in huis,geadopteerd uit een asiel.Hij is proper in huis,juist tegen een bepaalde zetel!!Maar deze avond was het helemaal raar.Wij zitten in de zetel(andere zetel),hij springt in de zetel tussen mijn zoon en ik ,en plots zie ik hem zijn poot opheffen tegen een kus!!Eerste x dat hij dit doet!!Heb hem direct uit de zetel verbannen.Hopelijk doet hij dit niet meer!!!Direct met produkt afgekuisd,maar toch é...Hoe zouden jullie dit aanpakken?

honden page profiel haarlemsehaarlemse

honden foto van haarlemse

Volgens mij bakert hij zijn territorium....misschien wat strenger aan pakken en goed duidelijk maken dat ..DAT niet mag..LAAT zien dat JIJ de baas bent..en dat het JOUW spullen zijn..

honden page profiel Daven Daven

honden foto van Daven

 

 

is je hond gecastreerd dit wil nog wel eens helpen hiertegen

oorzaak durf ik niet 123 te zeggen ,mischien gedragsdeskundige die hier zitten ?

opzich heb je wel goed gehandeld  ,ik zou een foei zeggen oppakken en naar buiten gaan en hem verbannen naar zijn pis zetel

Trouwens ik zou tegen geen enkele zetel plassen accepteren ,meteen corrigeren met een neej of foei en oppakken en buiten zetten (om te plassen )

 

 

 

ps:dit van verbannen naar piszetel  was een geintju

honden foto van Demi - Nova, Jairo, Loki & Kaiyu

Is er de afgelopen tijd iets verandert in jullie gezinssituatie? Iets verandert in huis? Iets verandert in de dagindeling van je Westie?

honden page profiel Daven Daven

honden foto van Daven

 

Kan ook lichamelijk zijn ,maar vermoed eerder gedragsmatig

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

niet een incident lees ik, is al meer voorgekomen , zou wat regels instellen, niet meer op de bank, een eigen plekje crieeren, daar naar toe sturen, dat plekje kan ook naast de bank vlakbij jullie in de buurt zijn, wat conseqwenter met alles zijn, dit gedrag van overal plassen, nee niet accepteren, kijk eerst eens of het zo lukt, niet meer op de bank en wat strengere regels inlassen. eigen plekje.

Anoniem (Gast)

Nee,hier niks veranderd in huis,is altijd moeilijk dat plassen.Nu in de zetel mag hij nu niet meer.Plassen tegen die ene zetel,ja we zien het nooit als hij het doet,dus moeilijk.Buiten bij het wandelen zou hij ook overal tegen plassen,dit laten we ook niet toe,hij mag plassen waar wij het toelaten.En inderdaad strenger zijn... Bedankt allemaal voor de hulp!!

Volgende forumvraag: Wie kan helpen?????
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^