Met onze lieve bitchies naar het strand :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

Hoi hondenvriendjes!

Wij zijn gisteren heerlijk met onze vrouwtjes een dagje naar Egmond aan Zee geweest :-DEerst moesten we in de bus en daarna met de trein, die domme baasjes van ons hadden niet goed gekeken dat de bus daarna niet zo goed aansloot( wat een stelletje domme blondjes ook). toen moesten we dus mee naar een soort van restaurant iets van burger king hete het, het was boring we moesten ons keurig gedragen en netjes op de grond liggen en onze baasjes gingen lekker eten. Nu snappen we wat andere honden hier bedoelen met een zwaar honden leven! Toen gingen we eindelijk weer in de bus, die rare man voor het stuur zei eerst nog er mogen geen twee honden tegelijk in de bus en even klater mocht het opeens wel we snappen er niks van, vrouwtjes zeiden dat dat grapjes zijn dat kennen wij niet in de hondentaal hoor;-)
Eindelijk we waren er we roken meteen de vrijheid, dus wat doe je dan je sleurt je baasje snel naar de duinen! Toen mochten we eindelijk los we sjeesten meteen achter elkaar de duinen in:-D Na een tijdje kwamen we er achter dat de baasjes ons totaal niet in de gaten hielden, pff zo hebben we ze toch niet opgevoed. We moesten ze gewoon helemaal gaan halen. In volle vaart gingen we onze vrouwtjes zoeken, in alle haast zagen we niet dat we op een berg stonden dus we vielen zo naar beneden! En onze baasjes maar lachen, omdat we er koprollen achteraan maakten! Ziva: " nou ja Myra jij maakte koprollen, ik belandde gewoon netjes op mijn poten (A)! Toen mochten we heerlijk lang rennen en ravotten op het strand, wat we wel niet allemaal gedaan hebben zijn we alweer een beetje vergeten! Honden zoals wij hebben et ook zo druk op het strand! Oh ik hoor net van me vrouwtje dat de foto's wel zeggen wat we gedaan hebben. Dus als jullie nieuwsgierig zijn naar twee knappe dames als ons moeten jullie maar snel de foto's bekijken O-)


wat hou ik toch van water ;-)


spelen?

actie...

meer actie :-)

...


Myra: "Ziva please blijf ff zitten dan kan ik zo ook weer rennen O-)

yeah :-D

Ziva: "jullie jullie zin jullie hebben jullie foto, nu playtime:-D

Wat hou ik toch van speelgoed (A)


Ziva : "wat Myra jouw speelgoed is gaaf het maakt geluid! "

pak me dan als je kan, je krijgt hem lekker toch niet :p

 poseren met het vrouwtje die ik stiekem heel lief vind

Myra: " vrouwtje zegt dat ik mooi ben;-) "

door de duinen rennen :-)
uitrusten in de trein naar huis, het was een leuk dagje':-)


En nog ff een filmpje!

pootjes van Myra en Ziva!

honden page profiel PP 3 doggies

Leuke foto's en een leuk filmpje! Wat kunnen honden(rassen) toch ontzettend verschillend zijn, hé. Die van mij zou in de duinen weg zijn, en toont geen interesse in speeltjes wanneer we buiten zijn, en zéker niet zo gefocust! Prachtig om te zien :-)

Ik vind die met de donkere kop (Ziva?) heel erg mooi!

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Super! ;-)het zal wel koud zijn geweest met die wind! Bo is nog nooit naar het strand geweest maar ga dat zeker snel doen!

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

" Leuke foto's en een leuk filmpje! Wat kunnen honden(rassen) toch ontzettend verschillend zijn, hé. Die van mij zou in de duinen weg zijn, en toont geen interesse in speeltjes wanneer we buiten zijn, en zéker niet zo gefocust! Prachtig om te zien :-)

Ik vind die met de donkere kop (Ziva?) heel erg mooi! "


ja leuk hé hoe verschillend ze zijn! Nou speeltjes vinden ze geweldig, vooral Myra die hoeft maar een speeltje te zien en vergeet heel de wereld haha! Ja met de donkeren kop is Ziva!

honden page profiel Melisa & MyloMelisa & Mylo 3 doggies

honden foto van Melisa & Mylo

Aahww wat leuk joh! Ze hebben zo te zien lekker genoten hoor!

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

Nog een foto met mijn baasje < 3

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

Upje (A)

honden page profiel Ziva < 3Ziva < 3 3 doggies

honden foto van Ziva < 3

Zo leuk om Ziva op de foto te hebben met haar oren omhoog xD Eindelijk gelukt :-D

Volgende forumvraag: buddie word ons kersthondje!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^