Herplaatsen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Ik heb het even in overig gezet, weet niet zo goed waar het anders hoort O-)

Maar ik was heel erg benieuwd wanneer jullie over zouden gaan in het herplaatsen van je trouwe viervoeter.
Bij welke problemen zou je hieraan denken?

Zou je je hond überhaupt herplaatsen bij bijvoorbeeld gedragsproblemen, of zou je hem/haar dan liever inslapen?

Het is puur informatief hoor, ik ben niets van plan ;-)

honden page profiel RianneRianne 3 doggies

honden foto van Rianne

Ik heb mijn allereerste hond een foxterriër na het asiel gebracht dat hondje kon totaal niet alleen zijn en blafte en jankte de hele flat bij elkaar en sloopte mijn hele flat, ik had destijds in mijn gang zeil laten plakken duur zeil. had die hond opgesloten in de gang was een lange gang van 5 meter, ben een uurtje weg geweest boodschappen doen kom terug had mevr. het hele zeil van de kamerdeur tot de voordeur helemaal kapot weten te trekken terwijl het zeil geplakt was. Mijn meubels waren ook niet veilig voor mevr. en ik kon in mijn flat nergens een bench plaatsen. Als ik thuis was was  mevr. heel lief en aanhankelijk. maar als ik wegging veranderde ze in een monster. Ik had die hond gekregen van een ex van mij maar ik had totaal geen band met die hond ex ging weg en ik zat met die hond waar ik niks mee kon. Omdat ik een kleine uitkering had en geen afstandskosten aan de dierenasiel kon betalen heb ik een leugentje om best wil gedaan en gezegd dat die hond is aan komen lopen afstandskosten waren destijds 100 gulden. Ze hebben die hond meegenomen buren blij ik een beetje blij want nou kon ik alles weer opnieuw aanschaffen zoals bankstel zeil ze had zelfs aan de deurposten gebeten. Ik kon niet van die hond houden heb het 4 a 5 maanden geprobeerd maar het wilde niet. Wat er met die hond gebeurd is weet ik niet. Maar als ik onderweg naar huis ging dacht ik al bij mijzelf wat zou ze nou weer gesloopt hebben terwijl ze speeltjes genoeg had. Als je al met die gedachte naar huis gaat dan is het niet goed. Ik kreeg een hekel aan die hond terwijl ik zoveel van honden hou

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Wat een heftig verhaal... Kan me goed voorstellen dat je dan aan herplaatsen denkt.
Vooral als je geen band met het beestje op kunt bouwen.. Lijkt me ook moeilijk om een goede band op te bouwen als je elkaar alleen maar irriteert ;-)

honden page profiel Liza, (Chiva) Lexi & Elza Liza, (Chiva) Lexi & Elza 3 doggies

honden foto van Liza, (Chiva) Lexi & Elza

Nooit of is dat raar  ;-)

honden page profiel PP 3 doggies

Ik zou gaan denken aan herplaatsing als dat voor mijn hond beter is. Als iemand anders haar meer/betere dingen kon bieden dan ik. Ik zou niet zo snel een hond herplaatsen omdat ik problemen heb met gedrag o.i.d., ik ben dan zo iemand die door gaat tot het bittere eind, het moet en zal lukken. Overigens heb ik het eerste half jaar regelmatig geroepen dat ik Mik wilde herplaatsen, buiten dat ik gek van haar werd leek ze het hier ook gewoon niet leuk te vinden, en dacht ik dat ze het bij haar gastgezin misschien maar naar haar zin zou hebben.

Een hond in laten slapen zou ik alleen doen als mijn hond een bedreiging voor zichzelf of anderen is.

honden page profiel RandjeRandje 3 doggies

honden foto van Randje

Poeh, kan het me bijna niet voorstellen. Ik denk dat als er een onhoudbare situatie zou ontstaan tussen de hond en mijn dochter, ik tot herplaatsing over zou kunnen gaan.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Er moet wel héél wat gebeuren wil ik overgaan tot herplaatsen, al heb ik me in het begin (eigenlijk het eerste jaar) best regelmatig afgevraagd of Mellow bij ons wel op haar plaats was, of ik wel de juiste persoon was voor haar.
Van het herplaats-idee werd ik zo mogelijk nóg verdrietiger, dus dat was gewoon geen optie.

Dus nee, in principe gewoon niet, zelfs niet met de problemen die we hebben gehad en die nog wel eens de kop opsteken (al is het wel in mindere mate nu).
Anderen hadden haar al lang herplaatst of een retourtje asiel gegeven.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Ik denk dat dat vooraf speculeren heel erg moeilijk is. Je weet het pas als je je in die positie bevindt. Bovendien speelt je eigen situatie ook een grote rol....... hoe leef je? alleen? met wie? kinderen?....

......never say never......

Zo heb ik hier bij sommige topics wel eens de neiging om juist te schreeuwen de desbetreffende hond te herplaatsen omdat ik dan denk te lezen dat er geen band is tussen eigenaar en hond. En ja, natuurlijk moet die groeien om sterker en dieper te worden maar soms is het er gewoon niet. Maar ja wanneer ben je daar zeker van en wanneer is het genoeg? Beslis dat maar eens.......

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

Ik denk dat er hier héél wat moet gebeuren wil ik besluiten om Max (of welk huisdier dan ook) te herplaatsen...

Ik en mijn ouders en zus hebben, voordat we een hond hadden, gezegd: "We beginnen eraan, en zullen het ook afmaken".

We hebben 12 jaar lang informatie over honden gezocht, rassen bekeken, fokkers bezocht in die jaren en we zijn er nu vrijwel zeker van dat we het ook degelijk af kunnen maken.... Iets wat het eerste was wat we zeiden....

En ALS Max herplaatst moest worden, hebben we al een achterban van verschillende mensen. En natuurlijk de fokker.

Maar, zoals ik zeg. Als het gaat zoals het nu gaat, maken wik het af. En blijft Max hier dus net zo lang tot hij zijn laatste adem uitblaast.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat is moeilijk...... ik praat dus alleen maar voor mezelf, Bamse was drie maanden oud toen ik alleen kwam te staan, ze kon graag zelfs terug naar de fokker, die wilde haar heel graag hebben.

maar was al verliefd op dr, en zou ik problemen met haar hebben, dan zou ik er alles aan doen om haar bij me te houden, nogmaals ik praat voor mezelf.

honden page profiel hondhond 3 doggies

honden foto van hond

Ik zou tot herplaatsen overgaan als ik niet meer voor ze kan zorgen zowel financieel als hun beweging.
Een andere reden zou zijn als ze een gevaar zouden worden voor mijn kids.

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

" Ik zou tot herplaatsen overgaan als ik niet meer voor ze kan zorgen zowel financieel als hun beweging.
Een andere reden zou zijn als ze een gevaar zouden worden voor mijn kids. "


Dat lijken me de enige goede redenen!

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

" Ik heb mijn allereerste hond een foxterriër na het asiel gebracht dat hondje kon totaal niet alleen zijn en blafte en jankte de hele flat bij elkaar en sloopte mijn hele flat, ik had destijds in mijn gang zeil laten plakken duur zeil. had die hond opgesloten in de gang was een lange gang van 5 meter, ben een uurtje weg geweest boodschappen doen kom terug had mevr. het hele zeil van de kamerdeur tot de voordeur helemaal kapot weten te trekken terwijl het zeil geplakt was. Mijn meubels waren ook niet veilig voor mevr. en ik kon in mijn flat nergens een bench plaatsen. Als ik thuis was was  mevr. heel lief en aanhankelijk. maar als ik wegging veranderde ze in een monster. Ik had die hond gekregen van een ex van mij maar ik had totaal geen band met die hond ex ging weg en ik zat met die hond waar ik niks mee kon. Omdat ik een kleine uitkering had en geen afstandskosten aan de dierenasiel kon betalen heb ik een leugentje om best wil gedaan en gezegd dat die hond is aan komen lopen afstandskosten waren destijds 100 gulden. Ze hebben die hond meegenomen buren blij ik een beetje blij want nou kon ik alles weer opnieuw aanschaffen zoals bankstel zeil ze had zelfs aan de deurposten gebeten. Ik kon niet van die hond houden heb het 4 a 5 maanden geprobeerd maar het wilde niet. Wat er met die hond gebeurd is weet ik niet. Maar als ik onderweg naar huis ging dacht ik al bij mijzelf wat zou ze nou weer gesloopt hebben terwijl ze speeltjes genoeg had. Als je al met die gedachte naar huis gaat dan is het niet goed. Ik kreeg een hekel aan die hond terwijl ik zoveel van honden hou "


@Rianne, ik kan dat geen 'leugentje om bestwil' vinden, in elk geval niet 'de bestwil' van het dier. Ik vind het schrijnend te lezen dat je je op deze manier van deze hond hebt afgemaakt. Niet eerlijk naar de hond toe om niet zorgvuldig te investeren in een best best mogelijke doorstart en ook niet eerlijk naar toekomstige baasjes. Door op een eerlijke manier afstand te doen had je met respect voor het dier en de toekomstige baasjes meer over de achtergrond kunnen vertellen. Een herhaalde mismatch, een postpakkethondje, kun je hiermee voorkomen. Ik vind het erg jammer dat je het zo gedaan hebt, een dier verdient een hele eerlijke kans en geen leugentje om bestwil' wat in je eigen (financiele) belang is.

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia 3 doggies

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

Ik heb altijd geroepen dat je een hond/dier neemt voor het leven, en toen kwam Orzhov.
Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds een traan laten dat we hem naar het asiel hebben gebracht. Ik voel me nog steeds schuldig en een slechte en laffe baas. (dit is het verhaal in het kort)
Wij hebben besloten om hem een nieuw huisje te geven omdat hij heel wat gedragsproblemen had (de vorige eigenaren hadden een heel ander verhaal verteld)
Tijdens het uitlaten maakte hij een hoop lawaai, piepen, janken blaffen tot het volume dat mensen uit hun raam gingen kijken wat er in hemelsnaam aan de hand was. En dan liepen we daar alleen maar met het beestje. Naar andere honden was hij heel erg agressief, niet snuffelen maar gelijk in de nek bijten. Hij trok zo aan de riem dat hij vaak springend met 2 poten over straat liep. Als mensen ons aan zagen komen, gingen ze zelfs weg.
Het werd snel duidelijk dat dit hondje nooit uitgelaten is geweest. Vervolgens kreeg ik ook gen antwoord meer van de vorige eigenaren. Wij hebben nog een hond en die reageerde steeds slechter op Orzhov. Door de stress die Orzhov met zich mee bracht begon hij binnen te plassen, hij begon Orzhov aan te vallen. Orzhov mocht niet bij mij komen liggen en derg. Orzhov was ook niet zindelijk.
Wij konden dit niet meer aan dus hadden we een hondentrainer ingeschakeld, wat niet echt werkte. Daarna is hij een week lang bij een andere hondentrainer in huis geweest. Hij moest terug naar ons i.v.m. ziekte.
Wij hebben met pijn in ons hart besloten dat Orzhov bij ons niet op zijn plek zat, de enige die er nog gelukkig van werd is Orzhov zelf.
Hij had een plek nodig met een grote achtertuin waar hij niet uitgelaten hoeft te worden. Die plek heeft hij gevonden, hij heeft nog geen 3 weken in het asiel gezeten gelukkig.
Maar toch, wat voel ik me schuldig, er zijn zoveel tranen geweest, uit frustratie, uit verdriet, uit wanhoop. Nog steeds komen ze soms nog wel eens kijken uit het gemis.
Vandaar dat wij niet snel meer een opvanger in huis nemen, deze ervaring willen wij nooit meer hebben.

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy 3 doggies

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Zeg idd nooit nooit maar kan me niet voorstellen dat ik mijn honden herplaats.

Als je van te voren goed onderzoekt welk ras bij je past, goed overlegd met de fokker e.d kan het qua karakter van de hond bijna niet mis gaan.
Kom je in een situatie waardoor je alleen komt te staan kan ik het me voorstellen maar mijn honden gaan zoals ik het nu bekijk nooit weg.
Als ik ze al zou herplaatsen dan gaan ze naar mijn ouders of schoonouders maar nooit naar een vreemde of naar het asiel.

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

Ik ben het eens met Pauline, als mijn hond het ergens anders beter heeft dan bij mij dan zou ik over herplaatsing gaan denken. Wij zitten nu in zo'n situatie namelijk.

Ik ben niet iemand die snel een dier "weg doet" en ik geef niet snel op.
Als mijn hond gedragsproblemen zou hebben zou ik eraan werken en alle middelen die ik ken inschakelen om het probleem op te lossen maar soms gebeuren er gewoon dingen die je niet in de hand hebt en moet je een moeilijke beslissing maken.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

Hele lastige vraag. Zeg nooit nooit! Je weet nooit in wat voor situatie je terecht komt.O-)
Maar voor een gedrags probleem zou ik mijn hond niet wegdoen. Ik denk dat elk probleem met een goede gedrags tharapeut wel op te lossen. ;-)

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca 3 doggies

honden foto van Suzanne en Luca

" dat is moeilijk...... ik praat dus alleen maar voor mezelf, Bamse was drie maanden oud toen ik alleen kwam te staan, ze kon graag zelfs terug naar de fokker, die wilde haar heel graag hebben.

maar was al verliefd op dr, en zou ik problemen met haar hebben, dan zou ik er alles aan doen om haar bij me te houden, nogmaals ik praat voor mezelf. "


.ik denk dat je op dat moment juist heel veel steun van Bamse had!

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Ja, ik heb wel over herplaatsen als betere optie nagedacht. Jip kwam als behoorlijk beschadigd diertje hier binnen en het eerste jaar heb ik vaak getwijfeld of ik hem wel zou kunnen bieden wat hij zo ongelooflijk hard nodig heeft. Ook heeft het groeien van onze band echt wel langer dan een paar maanden in beslag genomen en heeft hij mijn leven en mijn 'zijn' behoorlijk op z'n kop gezet.

En toch...herplaatsen, waarheen dan? Bij wie, waar zou een toekomstig baasje (en diens leven) aan moeten voldoen om Jip wel te bieden wat hij nodig heeft. Verschuiven van probleem? De enige die ik kon bedenken was een oude dame die alleen woont en een heel gestructureerd levetje leidt. Een thuis waar Jip niets hoeft en niets moet, weinig roering en doorkruisen van z'n dagritme. Iemand die niet zo ingewikkeld in elkaar zit en de halve wereld over piekert met zo'n verknipt hondje. Eenvoudig prikkelarm leven, korte wandelingetjes en niet alleen hoeven zijn......

En dan keek ik naar z'n krummelkoppie... :'( Comittment for life, work in progress.....toch? Als ik iets niets wilde was het wel het 'probleem' verplaatsen. Deze hond die al zoveel meegemaakt had in z'n korte leven, nee herplaatsen kon ik simpelweg niet doen en pas later kwam het moment dat ik het ook beslist niet meer wilde doen!

Met onze ups en downs hebben we het geflikt. Oke, mijn leven heb ik zeker moeten aanpassen, evenals mijzelf in meerdere opzichten. Maar dit ventje heeft me zo ongelooflijk veel (ook over mezelf) geleerd en ook hij heeft mogen en kunnen gaan ervaren dat de weegschaal van kwaliteit van leven kan en mag doorslaan naar de goede kant.

;-) Mijn spiegeltje, mijn kruimel ;-)

honden page profiel delubodelubo 3 doggies

honden foto van delubo

Bobbie heeft ook verlatingsangst, kan echt niet alleen zijn. Met lucky gaat het prima. Hij is dus nooit echt alleen. Als het langer is dan 2 uur ga ik iets regelen voor hem. Binnenkort ga ik aan de gang met een gt. Ik wil dat hij lekker in zijn velletje zit en niet verdrietig is als ik er even niet ben. De hond kent geen goed of fout maar doet wat effectief is. Hij gaat slopen omdat het hem wat opleverd namelijk jij komt terug. Aangeleerd gedrag.

Ik zou mijn honden pas herplaatsen als ik merk dat hun bij een andere baas beter op hun plek zouden zijn en daar gelukkiger zouden zijn maar niet eerder dan er alles aan edaan te hebben om hun gelukkig te maken.

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

" Ik ben het eens met Pauline, als mijn hond het ergens anders beter heeft dan bij mij dan zou ik over herplaatsing gaan denken. Wij zitten nu in zo'n situatie namelijk.

Ik ben niet iemand die snel een dier "weg doet" en ik geef niet snel op.
Als mijn hond gedragsproblemen zou hebben zou ik eraan werken en alle middelen die ik ken inschakelen om het probleem op te lossen maar soms gebeuren er gewoon dingen die je niet in de hand hebt en moet je een moeilijke beslissing maken. "


Dat snap ik, maar zou je in zo'n onzekere tijd dan wel nadenken over een derde hond? Zo'n onzekerheid over wat je vriend mankeert, sterkte trouwens! Misschien eerst eens pas op de plaats? Zolang je ook financieel niet weet wat de toekomst brengt.

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

"

Dat snap ik, maar zou je in zo'n onzekere tijd dan wel nadenken over een derde hond? Zo'n onzekerheid over wat je vriend mankeert, sterkte trouwens! Misschien eerst eens pas op de plaats? Zolang je ook financieel niet weet wat de toekomst brengt. "

Ik denk niet na over een derde hond en zeker niet nu. Wij hebben nu 3 honden. Ik denk dat je doelt op mijn topic over de verschillende rassen in een roedel en daar heb ik gezegd over min. 2 jaar dus niet nu en niet over een jaar. Het is juist een indicatie om aan te geven dat het NIET om nu gaat. Schijnbaar wordt dat toch verkeerd opgevat.

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

"
Ik denk niet na over een derde hond en zeker niet nu. Wij hebben nu 3 honden. Ik denk dat je doelt op mijn topic over de verschillende rassen in een roedel en daar heb ik gezegd over min. 2 jaar dus niet nu en niet over een jaar. Het is juist een indicatie om aan te geven dat het NIET om nu gaat. Schijnbaar wordt dat toch verkeerd opgevat. "


Oke. Het was trouwens een vraag.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" Ik denk dat dat vooraf speculeren heel erg moeilijk is. Je weet het pas als je je in die positie bevindt. Bovendien speelt je eigen situatie ook een grote rol....... hoe leef je? alleen? met wie? kinderen?....

......never say never......

Zo heb ik hier bij sommige topics wel eens de neiging om juist te schreeuwen de desbetreffende hond te herplaatsen omdat ik dan denk te lezen dat er geen band is tussen eigenaar en hond. En ja, natuurlijk moet die groeien om sterker en dieper te worden maar soms is het er gewoon niet. Maar ja wanneer ben je daar zeker van en wanneer is het genoeg? Beslis dat maar eens....... "


De eerste 5 jaar dat ik mijn eerste hond had zou ik ook nooit hebben gezegd. 
Toen kwam de tweede. Hetzelfde ras, goed ingelezen, dezelfde opvoeding. Ik kreeg geen band met hem. Ik had een rustige hond gevraagd maar het was een stresskip. Hij leerde snel maar bij sommige dingen viel het kwartje gewoon niet. Op den duur ga dat je irriteren. Ik heb me 2,5 jaar voor 200% ingezet. Toen was het genoeg. Als het zover komt weet je dat. Dan denk je niet meer aan je eigen 'falen' maar aan je hond en wat die nodig heeft om gelukkig te zijn.

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

" Nooit of is dat raar  ;-) "


Klinkt niet raar hoor!
Als alles koek en ei is tussen jou en je honden, dan kan ik me dat goed voorstellen!

honden page profiel AureliaAurelia 3 doggies

honden foto van Aurelia

" Ik zou tot herplaatsen overgaan als ik niet meer voor ze kan zorgen zowel financieel als hun beweging.
Een andere reden zou zijn als ze een gevaar zouden worden voor mijn kids. "


Dit inderdaad. En dan als er geen uitzicht was op verbetering.

Onze hond is trouwens meer een geval "herplaatst omdat ze in deze situatie gelukkiger is". Ze was van familie en die hielden van haar en zorgden goed voor haar. Maar ze heeft nooit van andere honden gehouden, en sinds de komst van een nieuwe hond in hun roedel, was het helemaal niet prettig meer. Vaak vechten, veel geetter, de hond met wie ze het altijd goed kon vinden, die band was nu weg. Ze is gewoon een hond die echt het beste zonder andere honden kan wonen. Dus toen we dat konden realiseren, is ze bij ons komen wonen. Maar mijn man was altijd al haar grote liefde en echte baas, dus ze is nooit "emotioneel herplaatst". Zeg maar, meer verhuisd. Alleen haar leefomgeving is veranderd, en het is heel fijn om te zien hoe relaxt ze nu is. Andere honden zijn voor haar toch altijd een flinke stressfactor.

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Ik denk dat ik zou herplaatsen als ik vanwege ziekte de hond niet meer kan geven wat ie nodig heeft of wanneer ik het financieel niet meer zou trekken.

Maar dan moet het wel heel ver komen denk ik.
Zou nog liever zelf een snee brood minder eten dan dat ik mijn hond weg zou moeten doen.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

nee, bang voor iets zal ik niet zijn als olly weg is (waar ik niet aan moet denken)

Als iemand geïnteresseerd is (het liefst iemand van dit forum, want marktplaatsmensen heb ik liever niet haha.) wil ik het huis zien, hoe hij/zij met olly wil werken, of hij/zij geschikt is voor olly en allemaal zaken
ik zal dan wat spullies meegeven van olly

maar ga olly never nooit inslapen als hij gewoon lekker gezond is.
en ik zal olly nooit in een asiel stoppen, dat overleeft olly niet.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

"

De eerste 5 jaar dat ik mijn eerste hond had zou ik ook nooit hebben gezegd. 
Toen kwam de tweede. Hetzelfde ras, goed ingelezen, dezelfde opvoeding. Ik kreeg geen band met hem. Ik had een rustige hond gevraagd maar het was een stresskip. Hij leerde snel maar bij sommige dingen viel het kwartje gewoon niet. Op den duur ga dat je irriteren. Ik heb me 2,5 jaar voor 200% ingezet. Toen was het genoeg. Als het zover komt weet je dat. Dan denk je niet meer aan je eigen 'falen' maar aan je hond en wat die nodig heeft om gelukkig te zijn. "


Net zoals ik denk dat sommige mensen het geen reële kans van slagen geven, denk ik ook dat mensen te lang door blijven gaan ('het moet lukken, ik geef niet op') en dat gaat ten kosten van beide waar je ook niks mee op schiet. Het lijntje is zo dun.......

Luister je naar gevoel? Luister je naar verstand? Kun je beide nog uit elkaar houden? Kan me heel goed voorstellen dat dat een verschrikkelijke periode is geweest.

Het enige wat ik me nu voor zou kunnen stellen is dat als ik er nog een hond bij zou nemen en die het niet met mijn al aanwezige honden zou kunnen vinden (echt vechten ed.) dat ik daar niet lang mee door zou modderen maar op zoek zou gaan naar een betere plek. Maar ja dat is makkelijk praten nu ik zelf niet in die positie verkeer.

honden page profiel IDGIDG 3 doggies

honden foto van IDG

Ik zou er alles aan doen om mijn honden bij mij te houden maar als het zo is dat ik hun. Niet meer de zorg kan bieden wat hun verdienen kunnen ze altijd bij familie terecht.
Ik heb helaas wel ooit een kat moeten herplaatsen verschrikkelijk vond ik dat. Teminste ze zou ergens tijdelijk logeren omdat het toen der tijd onverwachts in een minnie flatje terecht kwam en zei was/is een kat met een verleden en moest gewoon een plekje voor zichzelf hebben. Zei kwam bij iemand terecht met allemaal andere katten en aangezien ze daar zo op haar plek zit hebben we in overleg besloten dat zei daar zou blijven.

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^