Ervaring met bioresonantie voor honden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel J. OttensJ. Ottens

Ik heb een labrador met een voedselallergie en wellicht Atopie....hoor goede verhalen over bioresonantie voor dieren. Iemand ervaring hiermee...of info?

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Ik ben bij een holistische praktijk geweest met mijn allergische hond (Den Hoek en eerder Abma in Vriezenveen) ik zou zeggen meteen doen, klachten waren zo over :-)

honden page profiel Nelis & NoaNelis & Noa

honden foto van Nelis & Noa

Bioresonantie is iets waar ik nooit aan zou beginnen. Kwakzalverij. Geen enkele wetenschappelijke onderbouwing of bewezen resultaten. Ben zelfs een beetje allergisch voor dit soort dingen! Mijn oprechte mening alstu ;-)

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Ik ken twee honden die van hun problemen af zijn en een hond waarbij de allergieniet werd gevondn.

Ik zou proberen

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Met een hond en bioresonantie geen ervaring..., met een overgevoelige/allergische zoon wel..., en ja, het mag dan hocuspocus zijn voor mij..., maar het werkte wel, zelfs tot verbazing van twee specialisten die uiteindelijk toe gaven er vooral mee door te gaan..., al mochten ze dat nooit hard zeggen ':-)

Ik zou zeggen, doen, zeker als je al meerdere wegen bewandeld hebt die niet werken.

honden page profiel J. OttensJ. Ottens

Zelf zit ik te twijfelen over een bloedonderzoek en huidtest of Bioresonantie....ik hoor veel positieve verhalen hierover...van mens en dier...graag nog meer ervaringen hierover...zou ik erg op prijs stellen..!!!

Volgende forumvraag: ingetrokken vulva
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^