Dit moet me van het hart !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik ben nog steeds geshockeerd van een reactie via mail die ik net gekregen heb. Het verhaal : 
in augustus was ik op weg naar Rero versvlees om een eerste bestelling op te halen en vroeg aan een mevrouw die daar langskwam, waar ik moest zijn. Zij wees me de weg en ondertussen vroeg ze me waarom ik daar naar toe ging. Ik heb het uitgelegd en toen vroeg ze me of ik niet eens mee wilde komen om naar haar honden te kijken, die enorme jeuk hadden. Ze woonde vlakbij. Ik werd meegetroond, omdat ik overal voor open sta en ze toonde me 3 Franse buldogs en 1 Engelse buldog, waarvan de 3 Franse buldogs enorme jeuk hadden, alle drie, eentje heel erg. Ik heb haar gevraagd welke voeding ze gaf en ze vertelde dat ze altijd brokken van Aldi of Lidl gaf, zo goedkoop mogelijk. Ik vertelde haar dat ze me wel de weg wees naar Rero versvlees, maar dat ze daar zelf ook naar toe kon gaan en heb haar uitgelegd dat de jeuk wel eens van die verkeerde voeding kon komen. Ze ging over omdat ze het vrij goedkoop vond en een paar weken erna mailde ik haar en vroeg hoe het ging. Het ging een heel stuk beter, maar ze kon niet tegen het bloed en was vegetarier, dus dat was een probleem. Ze gaf twee keer per dag bijna over, als ze de honden het versvlees gaf. Ik raadde haar aan dan maar Renske te nemen en dat zou ze doen. Weer hoorde ik niets. Omdat ik medelijden met de honden had, mailde ik haar weer en wat gebeurde er ! Ze was weer terug op het oude voer ! Een van de Franse buldogs had zo'n jeuk gekregen, nu tot bloedens toe en dat ze hem daarom had laten inslapen ! Ik was geshockeerd, omdat het gewoon beter ging en het duidelijk van de voeding kwam, dat zei ze zelf. Ik ben er zeer verdrietig over, dat dit gebeurd is en dit niet nodig was. Maar nu komt het ! Toen ik haar gisteren mailde hoe het nu ging met de andere honden, mailde ze me net terug, dat ze tzt wel zou reageren, ze had nu te veel verdriet, want er was weer iets verdrietigs gebeurd. Nu mailde ze niet dat ze weer een hondje had laten inslapen, maar ik heb sterk het vermoeden dat dit zo is ! Ik vermoed dat ze weer een hondje heeft laten euthaniseren.  Ze zou me nog mailen, wat er gebeurd was ! Ik ben er behoorlijk van onder de indruk, te meer omdat het een heel stuk beter ging met de honden en er duidelijk verbetering was door het vers. Ik moet dit verhaal even kwijt, omdat ik zo blij was, dat het zoveel beter ging en wat ik het ergste vond, toen ik haar mailde hoe het was, kreeg ik een foto van de Franse buldog, die ingeslapen bij de dierenarts op de tafel lag ! Het was een shockeffect voor mij, te meer omdat het ventje nog bij me op schoot heeft gezeten en zo lief was.Ik had zo met deze honden te doen ! Ik heb inmiddels de mevrouw van Rero barf versvlees gemaild, of ze iets gehoord had van deze mevrouw of iets wist over haar honden ! Ik weet even niet wat ik met deze situatie aan moet !

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Machtel ,kan me voorstellen dat je even niet weet wat je te lezen kreeg. Maar als ik het verhaal zo lees ,denk ik dat de vrouw meer moeite had met haar eigen afkeer tegen vers vlees dan dat ze aan de gezondheid van haar hondjes dacht. Weet natuurlijk niet of dat zo is maar als je echt vegetariër bent, ga je natuurlijk ook niet in vlees staan te snijden. Verdrietig voor haar honden die hierdoor een vroegtijdig einde hebben gekregen wat waarschijnlijk helemaal niet nodig was. Maar nogmaals het is maar een idee hoor.En wie weet is hier heel iets anders aan de hand.

honden page profiel Marissa & ZukoMarissa & Zuko 3 doggies

honden foto van Marissa & Zuko

Jeetje wat erg.... Ik ben sprakeloos. Ik denk dat je niets meer kunt doen. 
Het was al super lief van je dat je bent wezen kijken en haar hebt geadviseerd. 
Neem het vooral jezelf niet kwalijk! Ik snap dat het schockerend voor je is 
Vooral de foto die zij er ook bij deed.... Onbegrijpelijk! En als ze vlees zo vies vond, waarom probeerde ze dan niet een graanvrije brok =( 
Och, wat een triest verhaal. Weet niet goed wat te zeggen.. Hoop niet dat je nog zo een mailtje krijgt.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Ik zou ook diep geschockeerd zijn, ik ben zelf vegetarier en zou nooit mijn hond zoveel laten lijden om een egoistische reden. Ze had ook altijd nog goede brokken voor de hondjes kunnen kopen, een normaal mens doet er toch alles voor om haar hond een gelukkig en gezond leven te geven? En als er dan verbetering komt zet ze niet door? Dat kan ik niet begrijpen.

Ik vind het verschrikkelijk. En dan nog een foto opsturen van het overleden hondje, vind ik ook nogal wreed.

Zelf zou ik dit deze mevrouw ook schrijven dat ik het niet snap en diep geschockeerd ben.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

walgelijk... echt walgelijk... je honden zo laten lijdden.. tot bloedens toe jeuk toebrengen omdat jij niet tegen vers vlees kan en ook niet de moeite neemt om ander voer te geven (zat voer die beter is zonder zulk vlees)
en dan dat ze afgemaakt moeten worden omdat ze die moeite niet wil nemen

walgelijk, kan niks anders zeggen :'(

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

ik zou geen contact meer willen met zo`n persoon.... zou het berichtje verwijderen

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Toen ze me op die zaterdagmiddag mee naar huis troonde, wilde ze echt advies en ze toonde me haar honden, die vreselijke jeuk hadden, zo erg, dat ik met alles wat in me was, haar heb proberen te helpen. En het lukte echt ! Wat ik sowieso al vreemd vond, was dat ze niets meer liet horen en daarom mailde ik haar, hoe het ging. Het ging een heel stuk beter met de jeuk en toen kwam wel het verhaal van het vlees en het bloed. Ik had toen al het idee dat ze af wilde van het vlees en weer terug naar de oude brokken wilde. Maar ik was blij dat het zoveel beter ging ! Toen hoorde ik weer weken niets meer, totdat ik haar mailde en zij me de foto stuurde van het hondje. Omdat ik meteen dacht aan de andere honden, adviseerde ik haar dan op Renske over te gaan en dat zou ze doen ! Weer hoorde ik niets ! Tot gisteravond ! Ik mailde haar hoe het nu met de andere honden ging en zij me weer een soortgelijke reactie stuurde als met het hondje, waarvan ze de foto opstuurde. Ik heb zelf ook redelijk moeite met het vlees, maar ik heb me daar overheen gezet, te meer omdat Romeo het er heel goed op doet, het heerlijk vindt en ik gewoon zie hoe prachtig hij eruit ziet. Ik neem bijvoorbeeld geen paard. Ik hou enorm van paarden en toen ik het Romeo gaf, had ik daar best moeite mee. Ik geef Romeo nu alle versies, behalve het paardenvlees. Nadat ze me gemaild had, dat ze het hondje had laten inslapen, heb ik haar gemaild en ook gemeld dat ik geshockeerd was, maar ik dacht aan de andere honden die ze nog thuis heeft en daarom heb ik geprobeerd met haar te communiceren. Ik hoop niet dat ze me vandaag of morgen mailt, dat ze weer een hondje heeft laten inslapen, voor de vreselijke jeuk ! Intuitief voel ik dat er iets niet klopt.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

kan het zijn dat die mevrouw ziek is en op deze manier aandacht vraagt..... zit ik nu te denken.... ik kan me anders gewoon niet voorstellen dat iemand zich zo gedraagt.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ja Juud, ik begrijp je reactie maar al te goed. Maar ik denk allereerst aan de andere honden. Daarom heb ik haar ook geadviseerd dan maar Renske te nemen, omdat ze nog 3 honden heeft/had. Ik kan en wil haar niet deleten,omdat ik toch wil weten hoe het met de honden gaat. Zij pretendeert goed voor honden te zijn, maar dat is ze niet en daarom heb ik ook via het verkooppunt geprobeerd iets meer te weten te komen over haar en de honden. Ik vind dit zo verdrietig !

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~ 3 doggies

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Wat is dit erg pfff !
Het is misschien te verschrikkelijk geweest voor haar dat vers vlees maar ze laat dan toch lieverd de honden verwijnen dan ze te helpen !!!!
Dat kan toch niet he !! Dat doe je toch niet en vooral dat de honden op de beterhand waren, begrijpen kan ik dit niet hoor en ik geloof best dat jij het daar erg moeilijk mee hebt lieverd, als ik dit las kon ik mijn ogen niet geloven !!!
Nee er klopt duidelijk iets niet !
Hoe kan ze ..?

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Dobry, wat jij meldt, dacht ik ook al. Ik ben zoals ik al meldde heel intuitief en dat bedoelde ik ook met : hier klopt iets niet !

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Misschien kan je uit goede bedoeling eens vragen of je nog eens langs mag komen, om te kijken hoe het met de andere honden gaat en zo kan zien hoe je nog kan helpen?
Dan weet je meteen meer.
En misschien was het wel een combi van duur voeder (voor 3 of 4 honden?) + meer moeite om het eten klaar te maken. Vlees uit de vriezer halen, snijden, ... allemaal meer werk dan een bakje pakken en door een zak graaien natuurlijk.

Je moet wel zeker weten dat jij het wel aankan. Jij moet je niet wekenlang slecht gaan voelen voor zoiets, als er uiteindelijk toch niet te helpen valt..

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Silvia, ze heeft me gemaild, dat ze me t.z.t. zou mailen,wat er aan de hand was. Dus daar wacht ik dan maar op. Sommige mensen zijn gewoon niet te helpen en helaas zijn daar dan de honden de dupe van. Ik probeer het in elk geval van me af te zetten.

honden page profiel Ink en LotjeInk en Lotje 3 doggies

honden foto van Ink en Lotje

Wat een vreselijk verhaal!
Kun je de dierenpolitie niet inlichten of zij iets kunnen doen?
De andere twee honden als het er nog twee zijn tenminste moeten bij dat mens
weggehaald worden!

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ink,ik begrijp je reactie. Ik voel het ook zo, absoluut.Maar wat zou ik de dierenpolitie moeten vertellen ? Dat ze 1 hond, misschien 2 heeft laten inslapen ? Ik denk niet dat ze veel kunnen doen. De beste manier, denk ik, is toch proberen met haar te communiceren. Ik blijf toch aan de honden denken, die zijn het belangrijkste. Maar ik begrijp je reactie heel goed. Ik voel verdriet, maar ook onmacht, om al het leed dat mensen dieren aandoen.

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Pfff wat een vreselijk mens....ik zou het nooit over mijn hart kunnen krijgen om een hond om zo'n reden in te laten slapen. Terwijl de oplossing zo simpel is! Gewoon. ander voer

Trouwens ik snap die DA ook niet, waarom zou je een gezonde hond die alleen maar wat jeuk heeft zomaar laten inslapen?

Bah...vreselijk verhaal en voor jouw helemaal dat je ook nog een foto heb als bewijs....wat een ziekelijke vrouw kan er niks anders van maken.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Pfff wat een vreselijk mens....ik zou het nooit over mijn hart kunnen krijgen om een hond om zo'n reden in te laten slapen. Terwijl de oplossing zo simpel is! Gewoon. ander voer

Trouwens ik snap die DA ook niet, waarom zou je een gezonde hond die alleen maar wat jeuk heeft zomaar laten inslapen?

Bah...vreselijk verhaal en voor jouw helemaal dat je ook nog een foto heb als bewijs....wat een ziekelijke vrouw kan er niks anders van maken.   "


Die dierenarts heeft haar misschien wel proberen ompraten, maar als hij het weigert gaat ze toch naar een andere dierenarts en is hij een klant kwijt..
Mijn tante heeft haar hond ook voor een flutreden laten inslapen, en de dierenarts heeft haar ook proberen ompraten, haar aangeraden om de hond naar het asiel te brengen eventueel. Maar uiteindelijk toch toegegeven..

Maar als die dierenarts niets gezegd heeft is het net zo'n lompe malloot als haar ;-)

honden page profiel Jenneke88Jenneke88 3 doggies

honden foto van Jenneke88

Wat een verschrikkelijk verhaal. Ik snap alleen niet, als je zoveel van je maatje houdt, waarom dan niet een vleesbrok? Ik eet zelf liever droog brood dan dat mijn honden verkeerde voeding moeten eten. Maarja.... Zo ben ik dan.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Machteld, dat is idd een heel nare ervaring en situatie.

het enige wat jij kan doen is contact houden en eventueel een zak goedkope, maar kwalitatieve brok aanraden...en hopen dat het pakt.

Je kunt ook informeren of ze het financieel zwaar heeft, en haar dan misschien eens bij de gemeente langsturen.

Wij hebben een cel dierenwelzijn in onze (belgische gemeente) en zo kun je wel aan contactgegevens komen die eventueel die vrouw kunnen helpen.(organisaties voor minderbedeelden die ze steunen bij de verzorging van hun huisdieren, zoals da consulten en dierenvoeding via omhalingen)

Als het mogelijks pathologisch zoals Dobry al aanhaalde,tja, dan wordt het een penibele situatie voor je. Dan ga je keer op keer enkel in tijden van crisis een mailtje krijgen en er weer dagen slecht van zijn.

Wil ze geholpen worden....dat is de vraag...

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

Ow bah! Dit soort dingen begrijp ik ook niet hoor!
Er klopt zeker iets niet want je moet wel knetter zijn wil je dit kunnen doen!
Kun je niet proberen er achter te komen wie haar dierenarts is en via de DA er achter komen waarom hoe en wat?

Ik hoop dat het volgende mailtje niet het zelfde berichtje draagt!

honden page profiel Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † 3 doggies

honden foto van Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje †

" Machtel ,kan me voorstellen dat je even niet weet wat je te lezen kreeg. Maar als ik het verhaal zo lees ,denk ik dat de vrouw meer moeite had met haar eigen afkeer tegen vers vlees dan dat ze aan de gezondheid van haar hondjes dacht. Weet natuurlijk niet of dat zo is maar als je echt vegetariër bent, ga je natuurlijk ook niet in vlees staan te snijden. Verdrietig voor haar honden die hierdoor een vroegtijdig einde hebben gekregen wat waarschijnlijk helemaal niet nodig was. Maar nogmaals het is maar een idee hoor.En wie weet is hier heel iets anders aan de hand. "

Afschuwelijk
.en hoe kan de da hier mee akkoord gaan ??....sorry hoor mijn da euthaniseert geen honden op verzoek die prima kunnen worden behandelt...met gezond verstand en beetje goodwill

honden page profiel Inge en Jessy & BintiInge en Jessy & Binti 3 doggies

honden foto van Inge en Jessy & Binti

Wat een afschuwelijk verhaal! Ik hoop dat die vrouw het echt allemaal uit dr duim zuigt :'( :'(

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

" kan het zijn dat die mevrouw ziek is en op deze manier aandacht vraagt..... zit ik nu te denken.... ik kan me anders gewoon niet voorstellen dat iemand zich zo gedraagt. "

Er zijn nog zulke baasjes geweest op forum een tijdje geleden, dacht ik ook het mijne van toen. O-)
.

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

"
Er zijn nog zulke baasjes geweest op forum een tijdje geleden, dacht ik ook het mijne van toen. O-)
. "


Als ze er nu maar niet zijn..O-)

honden page profiel MaartjeMaartje 3 doggies

honden foto van Maartje

Jeetje Machtel, wat 'n heftig verhaal. Kan me voorstellen dat 't je niet los laat.

Ook ik krijg er helemaal kippenvel van... pffft wat 'n trieste en machteloze situatie dit.

Tuurlijk kan het best zijn dat deze mevrouw financieel in de problemen is geraakt, je hoort 't zoveel de laatste tijd maar van alle mogelijkheden die er dan zijn is dit echt 'n hele slechte keuze.
Je honden willens en wetens jeuk en pijn laten lijden en zelfs na al jouw adviezen weer terug op goedkoop voer waar ze niet beter van worden... en dan de dierenarts... het zal niet waar zijn dat die de hond heeft in laten slapen op basis hier van?

Hoop dat je gauw wat meer duidelijkheid hebt en ja, misschien toch 's contact opnemen met de dierenbescherming. Zij hebben misschien adressen voor mevrouw waar ze met de honden naar toe kan voor medische hulp en anders misschien 'n inbeslagname kunnen regelen.

Het is echt 'n in en in triest verhaal, waarschijnlijk ook voor deze mevrouw zelf maar zij kan om hulp vragen... de viervoeters niet.

Sterkte meis, dit gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

maar ik moet nu wel aan iets denken...
een vreemde vrouw wil hulp.. ze neemt je mee naar haar huis terwijl je haar niet kent
dan twijfel je toch dat iets niet klopt en miss is het wel aandacht waar ze om vraagt... (wordt hier gezegd)

ik ken een programma op tlc... die is nu afgelopen...
maar er zijn mensen die dus iets willen van een persoon... ze iets bedenken wat ze geloofwaardig spelen en zo iemand mee hun huis in nemen... en dan kunnen er nare dingen volgen
maar t zal wel niet t geval zijn, maar moest er aan denken dat het zo ook kon lopen...

ken een verhaal over een vrouw die aandacht zocht.. najah... ze had hulp nodig met kinderkleertjes etc. ze zou een kind dragen (had ook een nepbuik) en die dingen die ze bestelde liet ze achter bij iemand in de buurt. diegene moest hem steeds brengen en uiteindelijk kon ze niet meer uit hius. die vrouw die die kleertjes bestelde die was eenzaam, had geen kind, geen man, geen vrienden.. niks... dus die zocht ze bij een vrouw... ze liet eerst haar vertrouwen winnen. gewoon lekker vaak op bezoek laten komen en kopje koffie en het huis laten zien en over een kind, die er niet is, praten
en dit verhaal deed me dus een beetje aan denken...

zeker met iemand die misschien (dat weet je niet) niet zo helder meer is (zeker als ze contact heeft met een vreemde vrouw en diegene, jou dus, foto`s laat zien van haar overleden hond)

maar t zal wel niet, maar zal toch voor de veilige kant kiezen haha

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Ik heb net een mail gehad van de mevrouw van het verkooppunt van het versvlees en zij had ook geprobeerd haar op een vleessoort te zetten, waar geen of bijna geen bloed bij kwam. Zij heeft zich ook heel erg ingezet. De mevrouw van Rero zei dat ze het versvlees ook absoluut nog te duur vond en dat ze naar de brokken terug wilde gaan van de Lidl of de Aldi. Maar als je geen geld hebt, moet je geen vier honden in huis halen, waar je dan ook nog mee naar de dierenarts moet, omdat ze huidproblemen hebben en god weet wat meer. Toen ik de allereerste keer bij deze mevrouw binnenkwam, vertelde ze al, dat ze een bijstandsuitkering had en eigenlijk geen tot weinig geld had, om voeding te kopen. Ik zie het veel om me heen, dat veel baasjes op dit moment de onkosten en dus de voeding van de hond, niet meer kunnen betalen. Ik heb maanden geleden al eens de voedsel- en kledingbank hier in Venlo gemaild of er niet een mogelijkheid is, een voedselbank voor dieren op te starten. Daar heb ik niets meer van gehoord, maar dat zou toch veel bazen kunnen helpen. Al zullen niet de beste brokken weggedaan worden. Bij een voedselbank zie je al mensen, die geen geld hebben, dus misschien ook huisdieren hebben, die ze niet of slecht kunnen onderhouden. Ik had mailcontact met deze mevrouw en ineens op een zondagmiddag mailde ze of ze een van haar Franse bulldoggen bij me kon parkeren, omdat er gevochten werd. Nu zou ik Romeo nooit bij iemand onderbrengen, die ik niet ken, niet weet hoe ze met honden zijn. Ik stond toen op het punt om weg te gaan en ze vroeg me waar ik woonde, want ze was al bijna onderweg.Dat gaf me toen al te denken, maar ik kan niet a la minute een hond opnemen, te meer omdat er gevochten werd en ik natuurlijk niet zomaar hier aan kan toegeven. Al had ik wel gewetenswroeging, omdat ik de hond wilde helpen. Maar zo zit ik in elkaar !  Vervolgens hoor je dan een hele tijd niets meer en als je dan mailt en vraagt hoe het is, krijg je zo'n reactie, dus van inslapen en de laatste mail die ik kreeg.  De vrouw van Rero zou eens in de buurt navragen, die is net zoals ik ben, maakt zich ook zorgen over dieren. En over mensen ! 
Misschien is de mevrouw wel geestelijk ziek, dat zou ook nog eens kunnen. Dat bedoelde ik ook met :
"hier klopt iets niet"!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

werkt een dierenarts daar aan mee als het alleen wat jeuk zou zijn geweest ? een hond die tot bloedens toe zich kapot bijt ? de dierenarts zal toch er ook aan mee gewerkt hebben om deze hond van de jeuk af te helpen ? prednison tegen jeuk, hoe vervelend dat ook is dat middel, maar doet wel wonderen, als dat gegeven is en niet meer helpt ? een hond die zoveel jeuk heeft dat is lijden.... dierenarts zal toch niet zomaar de hond in laten slapen ?

ik hoor het van een kant, heb wel eens een hond van heel dichtbij mee gemaakt die zoveel jeuk had, wat er ook aan gedaan werd, niets hielp, de hond is ook ingeslapen... jeuk is verschrikkelijk, zeker als ze de eigenaresse met dierenarts in gesprek is gegaan, en dat zal toch wel...

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Willemijn, ik ken de mevrouw niet echt goed, maar heb wel verschillende dingen opgemerkt. Ik ben 1 keer bij haar binnen geweest en via mail heb ik contact met haar gehad. Misschien kun je lezen hoe e.e.a. gegaan is en hoe dat bij de dierenarts is gegaan, geen idee ! Ze zal niet vaak bij de dierenarts zijn geweest, omdat ze geen geld heeft en zij echt niet van plan zijn een dure behandeling te doen, als er niet betaald kan worden. Het ging beter met de honden, ook met het hondje dat ze heeft laten inslapen ! Je hoort het van mijn kant, Willemijn, dat is zo. Maar het baasje heeft echt niet veel geprobeerd, alleen Aldi of Lidl voer gegeven en dat was ook de reden waarom ik haar het versvlees heb geadviseerd. Het verhaal staat hierboven. Ze wilde me, terwijl ze me niet eens kent, een van honden brengen, omdat er gevochten werd in huis. Zonder mijn hond te kennen, zonder mij te kennen, was ze al op weg naar mij om haar hond bij mij te brengen ! Ik heb contact met de vrouw van het versvlees en zij zei me dus ook dat ze weer terugging op het oude voer, omdat ze geen geld had, dan heeft ze ook geen geld voor de dierenarts. En met vier, nu drie honden, tenminste dat hoop ik dan, is het met een bijstandsuitkering niet te doen, de honden goed voer, goede behandelingen te geven. Dat is onmogelijk ! Zij heeft me meegetroond naar haar woning, om haar te helpen en dat heb ik gedaan, tenminste geprobeerd ! Als je iemand meeneemt naar huis, vraagt om advies en dan vervolgens niets meer laat horen, vind ik dat sowieso vreemd. Dan mail ik, dan reageert ze met : ik kan niet tegen het vlees en het bloed. Dan hoor ik weer niets en dan mail ik weer en dan is de hond ingeslapen ! De mevrouw van het versvlees vertelde, dat ze nooit met de honden wandelde en deze in huis hield ! Jeuk is vreselijk, daarom trok ik mij ook het leed van deze honden aan. Vier honden !!! waarvan er 3 huidproblemen, hebben ! Dat was wat ik bij haar thuis zag !

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

Goh zo triest zoiets.
Als ze het allemaal niet kon betalen, kon ze toch ook kiezen de hond naar het asiel te brengen i.p.v. te laten inslapen. Dan had hij nog een kans...


p.s. Een vriendin van mij is ook dierenarts en zij had ook eens iemand (lang geleden hoor) die haar chihuahua wou laten inslapen omdat hij schurft had! Het was zelfs nog een pup! Zij heeft toen heel lang onderhandeld om de pup te mogen overnemen, dat was echt niet simpel, ze moest en zou ingeslapen worden! Maar het is haar gelukt, ze heeft de pup mogen houden en heeft ze behandeld en heeft ze aan familie gegeven.

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Rust zacht lieve Bentley
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^