Glazen deuren...PAS OP!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DogsDogs 3 doggies

honden foto van Dogs

Aiiijjj!! Arme tjibbe:( ziet er heftig uit! Heeft hij verder geen last meer gehad van zijn nek? Moet een flinke klap zijn geweest!

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

" Pfoe, wat schrikken. shadow deed laatst bij ons ook een poging door de ruit te lopen maar hield daar alleen wat koppijn aan over... (Verbouwing, hele poos deuren zonder glas en nu was het weer geplaatst.
Wij hebben veiligheidsglas erin, 23 mm dik en als het kapot gaat dan versplintert het meteen zodat je geen grote scherven krijgt. Misschien iets om met de glaszetter te bespreken? 

Beterschap voor Tjibbe. 

Ps google leverde oa deze info op;
http://nl.saint-gobain-glass.com/b2c/default.asp?nav1=func&nav2=security&id=1833 "


Ik denk dat dat op dit moment te duur is om te doen en dat het niet in de aluminium profielen past. Maar ik wil er wel van dan folie opplakken dat de scherven bij elkaar houdt.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

" Aiiijjj!! Arme tjibbe:( ziet er heftig uit! Heeft hij verder geen last meer gehad van zijn nek? Moet een flinke klap zijn geweest! "


Ik vond het gisteren vrij suf. Niet zo alert als normaal. Hij speelde wel heel enthousiast en hij eet goed, maar als hij slaapt, slaapt hij wat dieper. Hij slaapt dus een paar nachten bij ons op de kamer. Ik wilde eigenlijk naar de DA met 'm, maar die zal waarschijnlijk niks anders zeggen dan dat hij misschien een hersenschudding heeft en gewoon even rustig aan moet doen.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^