Dogglywood!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel De DraakjesDe Draakjes 3 doggies

honden foto van De Draakjes

Thanx!

honden page profiel BullekeBulleke 3 doggies

honden foto van Bulleke

Heel veel plezier! Heb het ook gezien en die mensen zijn ontzettend begaan met honden. En die grote knuffelberen van hun, helemaal geweldig! Helaas hebben wij hier één van de twee die "allergisch" is voor andere honden, dus moeten wij altijd hondvrije of te wel eigenlijk hele rustige plekken zonder triggers opzoeken. Maar het zag er hartstikke leuk en gezellig uit ;-)

honden page profiel Danielle, Pjotr (rip) & SemDanielle, Pjotr (rip) & Sem

honden foto van Danielle, Pjotr (rip) & Sem

Hoi!

Ik ben in mei een weekje in Dogglywood geweest, ik wist toen al dat het programma uitgezonden zou worden. Ik dacht snel boeken, want anders zitten ze de rest van 't jaar vol.

Het is namelijk zo'n leuk concept, zo'n leuk vakantieparkje en zulke leuke mensen!

Toen wij er waren, waren nog niet alle hutten af. Er staan namelijk bungalows en zogenaamde Finnhutte. Maar het terrein is al wel helemaal klaar voor al het hondengeweld, op een groot deel van het terrein mogen de honden los, er is een trainings-behendigheidsveld, en sinds kort een heuze zwemvijver voor de honden.

Echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een vakantieplek waar de honden ook echt welkom zijn en alles voor hen (en natuurlijk ook voor de baasjes) in teken staat!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Lekker naar de bossen geweest!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^