Teckel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DemeyerDemeyer

wij zoeken een nieuw gezinnetje voor onze teckel van 1 jaar en een half. Het is een vrouwtje met rood bruin kort haar. Ze is opgegroeid tussen vier kinderen, is dus heel speels en geniet van veel aandacht. Ze heeft een hoog knuffel gehalte. De reden waarom we voor haar een nieuwe thuis zoeken is omdat het tussen haar en ons andere teefje ( een chiba inu) niet goed lukt. momenteel moet ik hen wisselend in de bench plaatsen om hen uit elkaar te houden. daarnaast hebben we ook een reu rondlopen en daar gaat het dan weer supergoed mee. Tegenover hem gebruikt ze dan ook al haar charmes , maar helaas het is ook een Chiba.
Hoe moeilijk het ook is afscheid van haar te nemen, dus te meer willen we vooral dat ze gelukkig is . wij vragen geen geld, maar wel de garantie dat er goed voor haar gezorgd zal worden. Ze is gechipt en heeft de nodige inentingen gekregen. vriendelijke groeten. Het baasje

honden page profiel Carine en haar meisjesCarine en haar meisjes 3 doggies

honden foto van Carine en haar meisjes

je mag hier geen hondje voor herplaatsing aanbieden, zonder toestemming van de modjes (zal er voor jou eentje roepen)

verder zou ik een hond nooit gratis aanbieden, met al je goede bedoelingen, maar ze zou in verkeerde handen kunnen komen of in broodfok toestanden

honden page profiel DemeyerDemeyer

dank je wel om jou reactie! wat is een modje? waar kan ik dat vinden?

honden page profiel DemeyerDemeyer

moet ik mijn berichtje er nu afhalen of wat doen?

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

NOOIT Gratis aanbieden.....de kortste weg naar de broodfok/handel.....

honden page profiel DemeyerDemeyer

dank je wel voor uw tip! zal er voor zorgen en aanpassen

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Mag ik vragen waarom het niet klikt tussen die 2?
Is er iets gebeurd of gaat het vanaf het begin af aan al niet goed?

Als jullie er nog bereid zijn aan te werken (en als dat nog niet gebeurd is) kan je ook denken aan gedragsdeskundige.
Die komt aan huis observeren waar het mis gaat en wat er eventueel aan te doen is.
Vaak is de oorzaak van een probleem ook het baasje. 
Een baasje brengt energie over naar de honden. Bij een gespannen baasje merkt de hond dat ook en reageert daar na.
Ik wil daarmee niet zeggen dat jullie de oorzaak zijn van het probleem maar het kan wel meehelpen.

Sterkte!

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Nou gewoon even laten staan want misschien zijn er mensen die je nog kunnen helpen.
Zou je daarom ook antwoord willen geven op mijn bericht?

honden page profiel DemeyerDemeyer

toen ze samen kleiner waren ging alles goed, lagen samen in de zetel, speelden samen...Dan is onze reu gekomen , toen leek alles nog goed te gaan, maar ze hebben allebei op hetzelfde moment hun loopsheid gekregen en vanaf dan is het misgelopen. Onze babs ( de tekkel) kan ons Lissy niet meer horen of zien. Daarbovenop dreigt onze buurvrouw met de vrederechter door het janken van onze babs als zij in de kooi eventjes zit. Ik zit met m'n handen in m'n haar.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Ik denk niet dat dit een rede is om een hond te herplaatsen als er verder geen hulp bij is gezocht.
Ik zou echt eerst een gedragsdeskundige in huis halen voordat je gaat denken aan herplaatsen. Een herplaatsing kan ook een grote impact hebben op de hond.
Nieuwe meer de vertrouwde omgeving en mensen kan best beangstigend zijn.

Kan er voor Babs geen andere oplossing gezocht worden dan de bench?
Bijvoorbeeld een puppyren?

Als je er voor openstaat dan zijn er vast mensen die je een goede gedragsdeskundige kunnen aanbevelen. Het kost je natuurlijk wel weer even wat geld. Maar als dat jullie probleem oplost dan zou dat denk ik veel fijner zijn dan een herplaatsing, toch?

honden page profiel DemeyerDemeyer

we hebben er zelf ook al aan gedacht, maar hebben totaal geen idee wat ons dit zou kosten. en dan moet je nog zeker zijn of het lukt... ik hoop het natuurlijk, maar in hoeverre weet je of je een echte gedragstherapeut hebt. Tips zijn altijd welkom ... we staan er zeker voor open

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Zeker zijn ben je nooit maar dan weet je in ieder geval wel dat je het hebt geprobeerd.
In welke plaats woon je?
Er zijn er hier genoeg die je een goede therapeut kunnen aanraden.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

HERPLAATSERS

Het aanbieden van een herplaatser kan alleen gebeuren met toestemming van het Moderatorteam. Topics waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd.

Hondenpage ziet graag dat iedere hond een fijn thuis krijgt. Omdat we willen voorkomen dat het hier een soort 2e marktplaats wordt, hebben wij enkele regels met betrekking tot het aanbieden van een hond op Hondenpage.

-Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. De mogelijkheid tot het doen van een herplaatsverzoek is in de eerste plaats bedoeld voor aktieve HP leden die afstand moeten doen van hun eigen hond.

-Er wordt per keer 1 herplaatser aangeboden na toestemming van het moderatorteam. De oproep zal twee weken blijven staan en daarna gesloten worden.

-Ook ontvangen we regelmatig via via herplaatsverzoeken. Wij vinden dit zelf geen prettige ontwikkeling omdat wij liever in direct contact zijn met degene die afstand wil doen. Juist deze korte lijn maakt dat wij ook een betrokkenheid kunnen garanderen bij het te herplaatsen dier. Uiteraard kunnen we in speciale gevallen een uitzondering maken als de verantwoordelijkheid voor de herplaatsing dan ook daadwerkelijk bij de plaatser van de oproep ligt.

-Als de hond van een verantwoordelijke fokker afkomstig is dan verwijzen wij naar de fokker. Een verantwoordelijke fokker zal altijd betrokken zijn en blijven bij de nakomelingen van zijn honden. Daarnaast is het ook aan te raden om contact op te nemen met de rasvereniging om te kijken of zij kunnen bemiddelen in herplaatsing.

Ben je op zoek naar een nieuw baasje stuur dan een PB naar het moderatorteam en je krijgt vanzelf bericht over de mogelijkheden.

Hierbij plaatsen we ook een aantal links van herplaats sites;

http://www.sosdier.nl/

http://www.shhh.nl/

Het aanbieden van honden uit het asiel of via een stichting is niet toegestaan. Dit om problemen met deze instanties te voorkomen. Wanneer je toch graag een asielhond een kans wil geven, kan hij in aanmerking komen voor asielhond van de maand. Je kunt hiervoor een verzoek indienen bij het Moderatorteam. Asielhond van de maand gaat alleen in overleg met het asiel of stichting waar de hond verblijft.

het Moderatorteam


In jullie geval raden we aan een topic aan te maken over de problemen die je tegenkomt, en eerst de tips en adviezen af te wachten.

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 04 september om 19:03 --

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^