Verwen weekend voor de hondjes!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kaykay

honden foto van kay

De hondjes zijn dit weekend heerlijk verwend.
Vrijdag eerst eventjes met alleen Andor er lekker op uit geweest, even 1 op 1 aandacht, heerlijk voor hem. Zijn lekker naar een soort van strandje geweest en daar ook nog een speelmaatje tegengekomen. De hondjes hebben heerlijk gespeeld en Andor heeft ook nog even lekker het water in geweest..


Zaterdagavond ook nog maar even weer naar dat strandje gegaan maar nu wel beide hondjes bij. Het was al laat 's avonds dus de kwaliteit van de foto's laat behoorlijk te wensen over.


Zondag beide hondjes weer is in de auto gedaan en naar de boerderij van vriend gegaan. We gingen nu is een keer daar logeren. Eerst Kayla maar is even lekker met Jay laten spelen, de hond van me vriend. Jay is zo lomp, je zou denken dat ze tig x de nek zou breken, maar het gaat super tussen beide.
Ze genoot van de vrijheid die ze had!.


Daarna was het natuurlijk aan Andor om samen met Kayla van de vrijheid te genieten. Andor en Kayla kunnen samen en Jay en Kayla ook. Dat is zijn de enige combi's die te maken zijn. Arras die kan helaas met geen van allen goed samen.


Zowel de hondjes als ik hebben heerlijk genoten van de vrijheid. De hondjes hebben weinig last gehad van het vreemde hok. Hier ligt Kayla in een bench en Andor ligt als ik er niet bij ben in de kennel. Voor Andor gisteravond nog even een kennel in elkaar gezet bij Jay in de schuur en Kayla in een bench ernaast. Alle 3 in 1 schuur, alleen Arras had dus niks aan de logés haha. Kayla begon alleen vanochtend wat te mopperen, ze is ontzettend wagenziek, rest kreeg brokjes en zij dus niet omdat we vandaag weer weg gingen. Toen was de rust over, het is al een vreetkippie en dan krijgt ze nog geen eten ook, haha. Nu natuurlijk al wel weer gehad.

Sorry voor de vele foto's, maar het was heerlijk voor de hondjes, de foto's zeggen genoeg:-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Verwen weekend voor de hondjes!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Carine en haar meisjesCarine en haar meisjes 3 doggies

honden foto van Carine en haar meisjes

mooie foto's ;-)
wat hebben jullie genoten van de vrijheid en het mooie weer
daar krijgt een mens een goed humeur van

honden page profiel kaykay

honden foto van kay

Inderdaad heerlijk genoten van de vrijheid.
Ook qua hondjes niet bang hoeven te zijn dat je een ander tegenkomt. Dat land hoort allemaal bij de boerderij dus de enige honden die er komen zijn eigen en daarvan weten we wie wanneer los loopt.
Alleen opletten dat die mormeltjes niet de baggersloot in gaan. Had opeens een zwarte mechel... oops..

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Heel mooie foto's!!! :-)

honden page profiel ineke ineke

honden foto van ineke

Het is goed te merken op de foto's dat iedereen een super toffe tijd heeft gehad daar! Dat is genieten voor hondjes en baasjes! :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Verwen weekend voor de hondjes!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

^