wel of geen dierenverzerkering en zo ja welke dan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Loes, baasje van Rori & RaicoLoes, baasje van Rori & Raico

honden foto van Loes, baasje van Rori & Raico

Hallo allemaal,
ik heb een vraagje voor jullie
bij welke verzekering zitten jullie?
want ik wil Rori graag laten verzekeren in geval van operaties enzo.

groetjes Loes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wel of geen dierenverzerkering en zo ja welke dan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Ik heb geen verzekeringen voor de dames. Ik maak gewoon een potje als ik wat geld over heb doe ik het daarin.

honden page profiel Denise; Nova & VanchaDenise; Nova & Vancha

honden foto van Denise; Nova & Vancha

Wij nemen die van Ohra, die vond ik het goedkoopst voor wat je er voor krijgt. Verder hebben wij ook nog wel een potje, want bij geen enkele verzekering word alles verzekerd en er is sowieso een eigen bijdrage.

honden page profiel SarahSarah

honden foto van Sarah

Ik vind verzekeringen wel erg duur vergeleken met de kosten die ik aan de honden heb. Ik heb dus geen verzekering maar wel wat geld achter de hand mocht er iets zijn met ze

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Wij hebben ook geen verzekering, ik vond het best prijzig en als je dan de kleine lettertjes leest moet je vaak nog de gewone standaard dingen zelf betalen (tenzij je een nóg duurdere verzekering afsluit).  

De enige kosten die wij hebben gehad zijn bezoek dierenarts omdat ze is aangevallen (= vergoed door verzekering tegenpartij), de jaarlijkse enting (euro of 50 schat ik?) en kosten dierenarts omdat zij heeft aangevallen (hebben wij zelf betaald maar teruggekregen via WA). 
Dus feitelijk alleen de entingen in bijna 2 jaar tijd. 

Ik ga er niet van uit dat er operaties gaan komen en als dat wel zo is, dan heb ik een spaarrekening (gewoon omdat ik altijd wat achter de hand wil hebben, voor wat dan ook). 
Ik spaar liever 50 euro in de maand dan dat ik 25 euro aan verzekering betaal. Die 50 euro is na 12 maanden 600 euro, die ik ook kan gebruiken als mijn uitlaat onder mijn auto vandaan valt (wat ik niet mag hopen natuurlijk ;-)). De 300 euro na 12 maanden verzekering is weg als er niks schokkends gebeurd.

honden page profiel Sam en LizzySam en Lizzy

honden foto van Sam en Lizzy

ik kan door omstandigheden niet sparen, dus ik heb gekozen voor Petplan. Hiervoor had ik proteq, maar daar kon je niet meer rechtstreeks declaren en dat was mijn voorwaarde, omdat ik niet altijd meteen geld heb.

Lizzy is vorige maand geopereerd a €700 euro en het is niet helemaal goed gegaan. ze moet nu een paar keer terug komen, en verschillende medicijnen gebruiken. Misschien moet ze nog eens onder narcose en nog eens geopereerd worden.
Ik heb een jaar verzekering er zeker al uit

honden page profiel Pauline, Punk en CosmicPauline, Punk en Cosmic

honden foto van Pauline, Punk en Cosmic

Ik heb geen verzekering maar steek wel maandelijks wat geld weg voor de honden. Justin Kees. Punk heb ik nu acht jaar, in die tijd heeft ze twee hartecho's (a 80 euro p.s.) gehad en een blaasontsteking (onderzoek, medicatie, etc. kwam neer op 120 euro). Verder slikt ze nu pijnstillers. Buiten dat heb ik in die acht jaar, buiten de jaarlijkse enting + consult, geen kosten aan haar gehad. Een verzekering was hier dan ook niet handig geweest, maar ja, da's achteraf hé. Met Cosmic is het nog maar afwachten natuurlijk.. ;-)

honden page profiel NikkiNikki

honden foto van Nikki

hier voor beide honden proteq. Ben er al jaren erg tevreden over.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wel of geen dierenverzerkering en zo ja welke dan?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Even voorstellen
^