Broodfokker ??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Samantha,
nu ken je de achtergrond van broodfok....en de schrikreacties van de leden 

Jij bent geleerd, en ik weet zeker dat je nu anderen gaat waarschuwen zoals Bianca zegt.

Ik hoop dat het met je hondje prima mag gaan en dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten.

zorgeloos en zonder teveel hobbels onderweg! ;-)

Dolfje (Gast)

Ik was erg behoedzaam dat ik geen pup bij een broodfokkr zou kopen. Papa en mama hond beide aanwezig. Alles erg schoon, vriendelijke sociale pups. Heb mijn mops pup vrijdag opgehaald. Gister hoorde ik een kennelhoest, dierenarts heeft dit bevestigd, mijn pup zit aan de antibiotica. Paspoort bleek niet correct, chip niet geregistreerd, verkeerde enting. Nu ik deze verhalen zo lees kan ik mezelf wel voor me kop slaan, want ik was er juist zo voorzichtig mee. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Ik was erg behoedzaam dat ik geen pup bij een broodfokkr zou kopen. Papa en mama hond beide aanwezig. Alles erg schoon, vriendelijke sociale pups. Heb mijn mops pup vrijdag opgehaald. Gister hoorde ik een kennelhoest, dierenarts heeft dit bevestigd, mijn pup zit aan de antibiotica. Paspoort bleek niet correct, chip niet geregistreerd, verkeerde enting. Nu ik deze verhalen zo lees kan ik mezelf wel voor me kop slaan, want ik was er juist zo voorzichtig mee.  "

 

Dolfje,

Wat jammer dat ondanks het feit dat je zeer alert was op broodfok, je toch een pup gekocht hebt, waarbij een en ander niet klopt en je Mops zelfs kennelhoest heeft en verkeerde entingen heeft gehad.

Waren de moeder- en vaderhond wel de werkelijke ouders? 

 

Broodfokkers zijn zeer geraffineerd om mensen in hun verkooptrucjes te laten lopen.

Ik hoop dat jouw Mops uiteindelijk toch gezond wordt en blijft.

Waarschuw iedereen die je kent tegen de louche praktijken van broodfokkers.

 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Pff die broodfok stopt volgens mij nooit :( en ik merk in mijn omgeving dat waarschuwen niet veel helpt ( toch blijf ik waarschuwen hoor).mijn nichtje wilde zneen pup, ik waarschuw haar , alsnog koopt ze een pup van 5weken bij een br..Doker :( alles leek oke zei ze .. Alleen was de pup 5 weken en de ouders nergens te bespeuren .. 

 

Mensen willen gewoon nu een pup en willen niet meer wachten en doen achteraf dan alsof hun neus bloeit van oei ik wist het niet ( ik zeg niet dat dat bij jouw het geval is maar ik merk dit bij mensen uit mijn omgeving ) 

 

je pupje ziet er wel erg leuk uit! Veel plezier ermee en welkom op het forum

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Foto uploaden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^