Hondenschool Dogs4fun Geerd de Rooij (Valkenswaard) ervaring?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ik las van iemand heel positieve dingen over deze hondenschool op een ander forum. Die had een hond met angstagressie en dat is sterk verbeterd door gedragstherapie hier. Kan iemand mij meer vertellen over de methode(s) van deze hondenschool en/of heeft iemand ervaring met deze hondenschool? Ik was wel benieuwd geraakt door haar verhaal namelijk, maar kon weinig informatie vinden op hun site..

honden page profiel Mimi Mimi 3 doggies

honden foto van Mimi

Ken deze school niet. Heb het even voor je uitgeplozen. Zie overigens geen Geerd maar een Marijke. Ze heeft van Hall gedaan zag ik op facebook. Verder weet ik het niet.

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ja, de hondenschool is van Geerd en Marijke heb ik begrepen. Maar Geerd was bij de mensen die zo'n positieve ervaring met deze hondenschool hadden de GT.
Verder kan ik echt bijna niks vinden over welke methode ze hanteren..

honden page profiel Marijke de RooijMarijke de Rooij 3 doggies

Halo Lady,

 

Kom nu pas dit bericht tegen in dit forum en wil er nog graag op reageren.

Dogs4fun is een klein bedrijf wat zich bezig houdt met het plezier wat eigenaren en honden samen kunnen beleven. Dit doen we door activiteiten aan te bieden als groepswandelingen met een educatief tintje, lezingen, privétraingen, workshops en een speel-o-theek. Maar ook als het plezier even wat minder is bieden wij hulp. Wij, Geerd en Marijke zijn beide gediplomeerd gedragstherapeut voor honden. Onze werkwijze berust op de drie pijlers 'begrip, respect en vertrouwen'. Samen met de eigenaar gaan we op zoek naar de oorzaak van het ongewenste gedrag en naar een passende manier om dit om te buigen naar wenselijk of aanvaardbaar gedrag.

Op onze website staat een verdere beschrijving van onze werkwijze http://dogs4fun.nl/index.php/gedragstherapie

 

Hondengroet,

Marijke de Rooij

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^