Westy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Erie Vos (Gast)

Hallo,

Ik ben net als menig ander besodemietert door een fokker uit Heijen.
Jammer maar helaas, wel heb ik de lijst nagekeken van broodfokkers maar deze meneer handeld onder meerdere namen, Peter, Westy enz. en vriendelijk was hij ook niet.
Puur op het geld belust en stom van ons om met deze persoon in zee te gaan.
Gelukkig is onze sjef ( westie van 5 maanden) wel gezond wat de huid betreft, maar er is iets niet goed met zijn darmen, hij poept ontzettend veel en ook is de ontlasting niet compact. Wij hebben er 400.00euro voor betaald en moesten zelf het chipnummer laten registeren € 7,50, voor de verdere rest heb ik al heel veel verschillende voeren geprobeerd, ook vleesschijven uit de diepvries met rijst, medicinaal voer van de dierenarts enz., met alle onderzoeken en entingen erbij zit ik nu aan zo;n 1000€
Mensen wij houden heel veel van onze Sjefke maar adviseren nooit , maar dan ook echt nooit een hond te kopen in Heijen hoe verliefd je ook wordt op zon beestje.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Westy" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel susansusan

honden foto van susan

Ik heb ook een Westie, uit Hongarije via Servie, was al gechipt en met Pedigree toen hij bij ons kwam als pup. Gelukkig geen enkel probleem met zijn gezondheid. Ik ben daarna lid geworden van de Westie club in Nederland (ik woon in Griekenland). Je krijgt eens per maand het clubblad met informatie over aangesloten fokkers en wat hun verplichtingen zijn. Ook staan er artikelen in betreffende gezondheid.Er stond deze maand een artikel in over bio-resonantie wat erg interesssant was. Ik zou het kunnen scannen en mailen als jullie dat zouden willen, misschien heb je er wat aan.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

heb je ook gekeken naar herkende fokkers via de rasvereniging?
blijven zoeken naar het juiste voer en naar de oorzaak van de darmen en als het moet ga dan voor een 2de opinie bij een andere dierenarts of laat de darmen grondig onderzoeken in een dierenkliniek.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

Heb je al een uitgebreid ontlasting onderzoek gedaan?Mogelijk als daar niks uit komt voedsel allergie ?

honden page profiel zilla werkhovenzilla werkhoven

Ik heb ook een pup bij hem gekocht en net als jij is de mijne ook ziek en ben ik ook naar de dierenarts geweest. we hebben hem gebeld en verteld wat er aan de hand was en als antwoordt kregen we, breng hem maar terug! dat doe je niet als je een dierenliefhebber bent. Na veel googlen kwamen wij achter zijn naam en ook dat hij zoveel dieren te koop aanbied ik zou toch willen vragen om er toch melding van te maken bij de dierenpolitie en dat zoveel mensen dit ook gaan doen. Het is beter als we met zoveel mogelijk mensen zijn dan kan je meer als in je eentje. We moeten deze man nu echt stoppen want zo ga je niet met dieren om!!!!!

honden page profiel PascalPascal

Beste Zilla,
Ook ik heb hier een hond gekocht. Eerst heb ik mp doorgezocht of hij nog meer pups aanbood maar kon niets vinden ( dat is logisch want voor ieder soort gebruikte hij een andere naam). Helaas heb ik niet gezocht op het telefoonnummer anders had ik wel het een en ander kunnen vinden. Mijn hond is zo ziek dat het nog onbekend is of hij het eind van het jaar wel haalt. Mijn man en ik zijn er behoorlijk van overstuur ( om niet te spreken van de kinderen). Helaas geeft de fokker ook hier niet thuis. Graag zou ik willen weten welk ras jij hebt gekocht en wat precies de klachten zijn, misschien als wij zoveel mogelijk klachten verzamelen staan wij sterker bij een aangifte. Alvast bedankt.

Pascal

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Snap niet dat die zomaar hun gang kunnen gaan.....daar loop je toch de muren van op ? En natuurlijk breng je je pup niet terug, dit weten ze wél.
Arme pupjes. Die broodfokkers krijgen ooit nog wel eens hun verdiende loon.

honden page profiel zilla werkhovenzilla werkhoven

hoi pascal ik weet niet of je mijn andere mailtjes heb ontvangen dus reageer nog maar een keer ik heb een golden retriever gekocht op 22juni hij is geboren op 19 april zegt hij dat staat in zijn paspoort maar op een ander forum zijn we er achter gekomen dat hij de pups twee weken ouder geeft dus weet niet wat ik moet geloven het gaat inmiddels wel steeds wat beter met bowie alleen blijft zijn ontlasting dun dus dat moeten we nog mee afwachten moet wel iedere week terug komen bij de dierenarts wat voor ras heb jij gekocht ik hoop ook dat je er melding van heb gedaan misschien als er veel meldingen van gedaan worden gebeurt er wat aan     groetjes zilla

honden page profiel PascalPascal

Hallo Zilla,
Wij hebben een Akita gekocht bij de fokker in Heijen, hij is in de tijd dat hij bij ons is al een keer of 8 bij de dierenarts geweest en moet nog wel een paar keer helaas. Het blijkt dat hij artrose heeft en zal geopereerd moeten worden ( en dan nog is het niet zeker of hij goed zal kunnen lopen) Hij heeft ook demodex meegenomen uit het nest en zat dus onder de plekken ( dit kwam pas een paar weken later naar boven helaas) hier wordt hij voor behandeld maar het duurt wel even voordat hij daar van af is.
 Nou wordt er binnenkort een scan gemaakt om te kijken of hij verder wel gezond is en als dat zo is moeten we kijken of we een operatie kunnen betalen om zijn poten weer goed te krijgen ( duur geintje). De fokker heeft gezegd dat hij het aankoopbedrag wil retourneren indien er zwart op wit staat dat het een erfelijke/aangeboren afwijking is....

Heb jij de melding gedaan bij de dierenbescherming? en ik heb geen mailtje van jou ontvangen :(

Op dit moment bied hij alweer 12 verschillende rassen aan op mp. om woedend van te worden zulke mensen.

honden page profiel zilla werkhovenzilla werkhoven

hoi wij hebben een goldenretriever gekocht bij hem en zo als je weet was is hij ook ziek op het moment gaat hij wel goed alleen zijn ontlasting blijft schommelen groeit wel goed en komt goed aan maar het blijft afwachten en we zijn ook onzeker geworden als hij maar iets doet dan zijn we gelijk in paniek dat moet wel slijten  ja wij hebben aangifte tegen hem gedaan bij de dierenpolitie nog niks van gehoord ga van de week eens bellen hij is echt onmenselijk wij hebben hem gebeld en zij breng hem maar terug en zoek maar een ander uit hoe bedoel je niet goed snik ik hoop dat het met jullie hond goed gaat komen zal duimen voor jullie en zeker dit zijn duren grapjes door zo iemand met ze uitgestreken gezicht je wil niet weten wat hij allemaal flikt  gr zilla

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Westy" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Yarrah dogfood
^