vermiste teckel in de omgeving van noordwijk/katwijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MèlanieMèlanie

honden foto van Mèlanie

vaak als mensen vermist zijn zien ze die jaren naderhand ook nog, terwijl dat niet kan en hmm teckels lijken veel op elkaar en omdat mensen graag iets willen( we willen allemaal graag dat Quirine weer terug kan naar haar baas) zien ze wat ze willen zien en dat is dus Quirine. Ook heb je mensen die roddelen en dingen verzinnen om hmm hoe noem je dat spanning er in te krijgen of onnodig hoop geven. 

Alsnog hoop ik dat Quirine gevonden word. 

En het is niet leuk om aan zoiets te denken maar het kan goed zo zijn. En deze dingen moeten ook voor ogen worden gehouden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

Misschien eens kijken, de keren dat ze gespot/gehoord is of dat vaste tijden en plaatsen waren? Misschien zit er een soort lijn in?
En dan met de groep mensen een soort van kring om de plaats maken?

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Het gebied waarin ze gespot wordt beslaat zo'n 10 kilometer. Als je bericht krijgt dat ze gezien is is dat vaak al enige tijd geleden en voordat je daar dan bent kan ze al kilometers verderop zijn.
Op dit moment (of gister eigelijk) is ze gezien aan beide kanten van de coepelduinen. Dit is een gebied waar ze vaak uitgelaten werd. Daar wordt vandaag dus gezocht.
Helaas zijn de duinen moeilijk begaanbaar. Hoog gras en prikkel bosjes. Genoeg verstopplekken waar je als mens niet bij kunt komen.
De hoop is dus inderdaad dat ze een paar dagen in een kleiner gebied gespot wordt zodat er vangkooien kunnen worden neergezet. Want dat je haar kunt pakken met je handen is hoogst onwaarschijnlijk.
Een plus punt is wel dat ze ook overdag gezien wordt.

honden page profiel Cindy & DribbelCindy & Dribbel

honden foto van Cindy & Dribbel

Heel veel Success vandaag !!! ik heb alvast een kaarsje branden dat Q vandaag gevangen wordt!

honden page profiel Jet van den WildenbergJet van den Wildenberg

Melanie, als iedereen zo denkt, gebeurt er niks....... en kun je inderdaad wachten tot je een melding krijgt en dan is het te laat!!!
Chapeau voor alle zoekers hopelijk laat Quirine zich vandaag zien!!

honden page profiel MèlanieMèlanie

honden foto van Mèlanie

ik denk ook aan de anderen dingen waar de meeste geen rekening mee houden of niet aan denken.
Ookal is het niet leuk om aan zoiets te denken. 


En misschien zouden ze ook is op de aangelijnde teckel moeten letten.

ik bedoel alles alleen maar goed hoor, dus hoef je niet negatief op te vatten. 



denk jij nou serieus dat een lief klein hondje -17 graden overleeft? dat altijd lekker bij de verwarming zit?

Die kans is heeeeel klein. Dus die opties moeten ook open worden gehouden en nee niet iedereen moet zo denken, maar je moet het wel open houden, dat er ook minder leuken dingen kunnen zijn gebeurt. 


en ook  ik hoop dat ze gevonden word volg dit topic iedere dag.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Melanie ,ik begrijp jou mening ook best heel goed want natuurlijk kan er ook een ander scenario zijn.Maar er wordt wel steeds een teckel gesignaleerd en waar ik vooral heel blij mee ben is het feit dat ze nu terug is in het gebied waar haar baasje haar veel uitliet.Het lijkt er dus op dat ze echt op zoek is naar iets wat haar bekend is.Dat ze het niet precies meer weet is logisch want 9 weken voor een hond is een lange tijd en een hond leeft in het nu.Maar ik heb steeds het gevoel gehad dat ze naar huis wil maar iets, een weg of een water of hekken houden haar tegen.Ze is nu niet ver meer van huis als ik het kaartje bekijk,maar honger drijft haar steeds weer naar eten te zoeken .Maar zolang ze gespot wordt mogen we de hoop niet opgeven.Zou zo graag mee hebben gezocht.maar helaas kon dat niet.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" Kylie,

Waar woon jij in belgie? Bij mij is het ook ongeveer 250 km.

Misschien dat ik vnaf 14/12 mee kan gaan zoeken omdat ik dan in verlof ben maar hoop natuurlijk dat ze dan al gevonden is! "


Vlaams Brabant, tussen Tienen en Landen :-) En jij ?

honden page profiel Teckeltaartje wendyTeckeltaartje wendy

honden foto van Teckeltaartje wendy

Wat een rot weer, heel veel succes, ook hier staat de webcam aan. 
Hoe zie ofvherken  je daar een klein hondje op vraag ik me wel af?
De mensen zijn zo klein. 
Hij zal wel van beeld veranderen hoop ik? 
We gaan hetin de gaten houden.

Niet de moed opgeven hoor, tuurlijk kun je denken dat het een teckel is die er op lijkt, maar kom op, zo veel baasloze takkies kunnen er toch niet rond lopen daar?

honden page profiel mary S&A&Z mary S&A&Z

honden foto van mary S&A&Z

honden page profiel Eva & YoolsEva & Yools

honden foto van Eva & Yools

Ik vind het geweldig, dat iedereen zo zijn best doet om als er maar enigszins een kans is om Quirine te vinden, die kans aangrijpt.

Iedereen snapt natuurlijk goed wat Melanie bedoelt. Zo lang als Letty niet zelf gezien heeft dat het om Quirine gaat, weet je natuurlijk nooit of een hond die gespot wordt ook daadwerkelijk Quirine betreft. Heeft Letty de webcam beelden gezien en kunnen bevestigen dat het om haar hondje ging? Ik hoop het zo natuurlijk.

Toch denk ik Melanie, dat een hond niet sowieso dood gaat van een nacht -17. Zo'n beestje zoekt dan toch een beschutte plek op.. Misschien wel iets wat warmte afgeeft?
Als je naar je eigen hondje binnen kijkt, kan je het je natuurlijk niet voorstellen, dat hij of zij op straat moet overnachten... Gruwelijk..

We blijven hoop houden dat Quirine heel snel gevonden wordt..en ik denk dat iedereen wel rekening houdt met het ergste scenario helaas Melanie..

honden page profiel MèlanieMèlanie

honden foto van Mèlanie

ik hoop ook echt dat ze gevonden word en als het voor mij geen ca. 133 km was rijden (met de trein want heb geen rijbewijs) Was ik ook komen zoeken na school.

honden page profiel Teckeltaartje wendyTeckeltaartje wendy

honden foto van Teckeltaartje wendy

Nee, dat bedoel ik niet, volgens mij heb ik Q inmiddels zo goed bestudeerd dat ik haar samen met mijn eigen takkies zo uit 100 andere zou kunnen vissen. Ik bedoel meer, hoe zie je op dit sherm dat het Q is, maar inmiddels gemerkt dat je de cameras kunt laten verspringen.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

ik vind ook wel dat je het slecht kan zien op de webcam.Als ik haar daar op moet herkennen heb ik er een hard hoofd in want ik zie zelfs mensen voor honden aan.Wil te graag dat het Quirine is.Maar goed ik kijk wel steeds of ik iets zie.Ik doe mijn best.

Petra (Gast)

Allemaal heel veel succes........zet 'm op kanjers!!!

En Quirine...........please please please.......laat je vandaag nog eens zien en het allerliefst ook pakken uiteraard!

Kom op Quirine......loop richting huis, je kunt het!

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" Helaas zijn niet alle beelden duidelijk op de webcam...... "


Is er een mogelijkheid om het beeld van de webcams te vergroten ?

' Denk het niet he. Maar moest iemand een mogelijkheid weten... ?

honden page profiel LydiaLydia

honden foto van Lydia

Net Joyce gesproken; buiten haar en Letty waren er helaas maar 2 mensen op het verzamelpunt...
Nu weet ik dat er gelukkig nog onderweg zijn: Loes (vh forum) en Martin & Nicolette

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Was het überhaupt wel -17 daar? Hier in Rotterdam, ook redelijk dicht bij zee was het namelijk die nacht om 3 uur 's nachts nog boven nul. Ja, het heeft daarna gevroren, maar dat is dus maar van korte tijd geweest en hoeft geen -17 te zijn geweest.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

nee hoor daar was het geen -17 maar een graad of -7.weliswaar was het een koude nacht maar gelukkig is het aan de kust meestal minder koud dan elders in het land.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Melanie. Natuurlijk denkt iedereen die zoekt daar ook aan. Maar met de informatie die er is, is er hoop en hoop doet leven.

Het hondje is sinds begin oktober weg en heeft zich dus geleidelijk aan kunnen aanpassen aan de temperaturen.

Het is ook geen - 17. Momenteel is het er 8,3 graden en als het 's nachts kouder is heeft ze waarschijnlijk een schuilplaats.

Er zijn al vaker honden na maanden teruggevonden. Soms vermagerd, maar ik las ooit het verhaal van een hond met zeg maar welvaarts-diabetis die ook vermagerd was, maar eigenlijk gezonder na zijn avontuur.

Als Quirine nu nog in de duinen rondloopt en gevangen kan worden hoeft ze er niet in de koudste periode van het jaar te zijn.

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

-17 ja in het noorden misschien,maar hier in het westen absoluut niet,vraag me zelfs af of het hier uberhaupt wel gevroren heeft vannacht...

Anoniem (Gast)

" vaak als mensen vermist zijn zien ze die jaren naderhand ook nog, terwijl dat niet kan en hmm teckels lijken veel op elkaar en omdat mensen graag iets willen( we willen allemaal graag dat Quirine weer terug kan naar haar baas) zien ze wat ze willen zien en dat is dus Quirine. Ook heb je mensen die roddelen en dingen verzinnen om hmm hoe noem je dat spanning er in te krijgen of onnodig hoop geven. 

Alsnog hoop ik dat Quirine gevonden word. 

En het is niet leuk om aan zoiets te denken maar het kan goed zo zijn. En deze dingen moeten ook voor ogen worden gehouden. "
Ik zou (als ik jou was) eens álle en ik bedoel ALLE, postings en berichten, uitzendingen en ervaringen fora FB over het zoeken naar Quirine van de laatste twee maanden eens lezen en m.n. die van de eigenaar Quirine mbt karakter en gewoonten conditie. Dan zou je het WÉLweten wat er nu precies speelt en nalaten om dergelijke uitspraken te doen, die idd zoals je zo treffend zegt de spanning opvoeren en totaal niets toevoegen van de energie die zo broodnodig is om deze KANJER van een teckel (ze is geen zielig  hondje dat altijd bij de verwarming lag) te vinden. En ze gaat gevonden worden.
Ik vind het daarnaast respectloos dat jij denkt dat de mensen die zoeken én gezocht hebben zo dom zijn dat ze al die dingen die jij benoemd niet al meteen voor ogen hebben gehad én gechequed.

honden page profiel MèlanieMèlanie

honden foto van Mèlanie

ik ben ook echt respectloos he, heb het btw nooit over een zielig hondje gehad.Maar ga er verder niet op in, bedoel het goed wil alleen maar helpen. Maar was er al bang voor dat mensen het negatief op zouden vatten.

honden page profiel carlacarla

honden foto van carla

Weet echt niet waar de watering bij katwijk is, maar als ik vanmmidag naar de koninigin astrid boulevard rijd en daar bij het einde de duinen in ga,ben ik dan in buurt??

honden page profiel LydiaLydia

honden foto van Lydia

" />" />

Sandra (Gast)

De beelden zijn echt heel onduidelijk, ik hoop dat het weer snel opknapt, en het net zoals hier droog en redelijk zonnig word

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

" -17 ja in het noorden misschien,maar hier in het westen absoluut niet,vraag me zelfs af of het hier uberhaupt wel gevroren heeft vannacht... "


Nee... 'k Heb vannacht na 1 uur nog gekeken op de webcam-site en toen was het rond de 5°C

joyce (Gast)

Ja iedereen snapt waar melanie het over heeft maar we moeten niet vergeten dat ook een huisteckel zich aanpast aan zijn situatie denk aan dikkere vacht opzoeken van warmere plekken en zoeken naar eten.
Daarbij is q. geen echte standaard teckel en als je meerdere meldingen op een dag dicht bij elkaar in de buurt krijgt denk ik dat je wel mag stellen dat het om q gaat.
Hier is het vanacht tussen de 3 en 5 graden boven 0 geweest.
Ik ben voor nu even weg ivm eigen beestjes en hoop vanmiddag nog te kunnen flyeren.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Door de wind zal het voor de zoekers wel kouder lijken :-) Daarom : Nogmaal, succes en goede moed !

honden page profiel LydiaLydia

honden foto van Lydia

hier in het hoge noorden dooide het vannacht hoor

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^