Flashback naar mijn eigen jeugd, bedtijd uitstellen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SimoneSimone

honden foto van Simone

Ik moet altijd zo lachen om Jinx als het bedtijd is! We laten hem altijd rond 23u voor de laatste keer uit, dan nog lekker binnen een beetje rommelen. En dan...is het bedtijd!! Nou deed ik zelf vroeger altijd alles om van mijn ouders nog maar niet naar bed te hoeven: even deze pagina uitlezen, nog een glaasje water, thee nog 'te heet' om op te drinken....ect. 
En guess what!? Jinx doet pre-cies hetzelfde!! Als ik dan opsta en een koekje pak die hij als beloning krijgt als hij de bench inloopt springt hij op de bank om daar te gaan liggen, of gaat direct plat op de grond liggen en vreselijk lief kijken. Alsof hij wilt zeggen: nee nee, ga jij maar naar de slaapkamer, ik blijf vannacht hier wel, om op mijn speeltjes te passen!! En als mijn vriend een koekje pakt en naar de slaapkamer loopt (daar staat zijn bench) komt Jinx ineens heel knus bij mij op schoot liggen, alsof we partners in crime zijn... Ik moet daar echt hard om lachen, echt een draak!! 
Overigens, als ik hem er eenmaal van overtuigd heb dat het echt een heeeel lekker koekje is rent hij naar de slaapkamer en gaat hij in zijn bench zitten wachten...mafkees!

Herkennen jullie dit ook, dit uitstel gedrag om te gaan slapen??


(zo kijkt hij dan ongeveer :-D)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Flashback naar mijn eigen jeugd, bedtijd uitstellen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jackey & BrunoJackey & Bruno 3 doggies

honden foto van Jackey & Bruno

hahahaha super leuk!

Ik deed dit "rekken" vroeger ook inderdaad, en mijn zusje van 10 doet het nu!

Maar mijn hondjes slapen in bed, en gaan maar al te graag mee als ik zeg "kom jongens we gaan naar bed" hop, op bed, in de slaapzakken en de oogjes gaan dicht haha!

honden page profiel Taiko & Kiya ThalassaTaiko & Kiya Thalassa 3 doggies

honden foto van Taiko & Kiya Thalassa

Hahaha, hier herken ik dat niet ;-) Taiko sloft om 21:30 naar de gang toe om te gaan slapen en Kiya was ik dus 2 dagen geleden kwijt in de avond. Ik overal zoeken, vond ik haar uiteindelijk boven in de bench. Mevrouw vond het om 21:00 wel welletjes geweest en is dus zelf naar boven gelopen om in haar bench te gaan slapen ;-)

honden page profiel NanaNana 3 doggies

honden foto van Nana

Wat een aandoenlijke foto. En ben jij daar tegen opgewassen, als hij jou dan zo aankijkt? Mooie foto van een mooie hond!
Nana is echt een gewoonte dier. Rond een uur op 10 is het voor haar echt bedtijd. Ze is dan bijna niet meer wakker te krijgen.
Als we zelf naar bed gaan, dan staat wel in eens op, omdat ze dan weet dat ze nog een paar brokjes krijgt.

honden page profiel HollandsMecheltje.HollandsMecheltje. 3 doggies

honden foto van HollandsMecheltje.

Haha ik herken het deed het vroeger zelf ookO-)


Maar als ik tegen mijn Hope zeg ga je mee na bed? vliegt ze alvast na boven
en gaat ze op de kleed liggen tot dat ik boven kom om haar nacht snoepje te geven

honden page profiel SimoneSimone

honden foto van Simone

" Hahaha, hier herken ik dat niet ;-) Taiko sloft om 21:30 naar de gang toe om te gaan slapen en Kiya was ik dus 2 dagen geleden kwijt in de avond. Ik overal zoeken, vond ik haar uiteindelijk boven in de bench. Mevrouw vond het om 21:00 wel welletjes geweest en is dus zelf naar boven gelopen om in haar bench te gaan slapen  ;-) "

Haha, dat klinkt makkelijk! Ik denk niet dat ik dat van meneer ooit hoef te verwachten! Misschien over een jaar of 11...? O-)

honden page profiel SimoneSimone

honden foto van Simone

" Wat een aandoenlijke foto. En ben jij daar tegen opgewassen, als  hij jou dan zo aankijkt? Mooie foto van een mooie hond!
Nana is echt een gewoonte dier. Rond een uur op 10 is het voor haar echt bedtijd. Ze is dan bijna niet meer wakker te krijgen.
Als we zelf naar bed gaan, dan staat wel in eens op, omdat ze dan weet dat ze nog een paar brokjes krijgt. "

Thanks voor het foto-compliment! En ik moet vooral heeeeel hard lachen (in mezelf, niet hardop) als hij zo kijkt. Het is echt zijn "ah toe, ah toe, ah toeeeeeeeee"-blik ':-)

honden page profiel WendyWendy 1 doggies

honden foto van Wendy

Ik herken het niet van de honden. Die liggen er soms in voor wij er in liggen. Mijn vorige hond vond het toen ze ouder was om half negen/negen uur wel welletjes en dan ging ze naar bed.

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Hier precies hetzelfde!


Djago draait zich vaak om op de bank of op zijn kussen en doet dan gewoon net alsof ie je niet gehoord heeft.
Toch zwicht ie altijd weer als ik zeg o ik heb toch zo'n lekker koekje!

Wel een ontzettend leuke hond is Jinx!

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 1 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ha het smoesje van mijn thee is te heet ging bij ons niet opmijn moeder pakte je kop goot hem half leeg en deed er koud water bij opdrinken en naar bed ja ze moest wel met negen kinderen we moesten allemaal om half acht uiterlijk boven zijn de avonden waren voor mijn oudersdie gingen ook vroeg naar bed om tien uur Lobke loopt met me mee naar bed ven kroelen op bed en dan zeg ik hop naar je mand dan licht uit en slapen groeten Hein.

honden page profiel SimoneSimone

honden foto van Simone

" Hier precies hetzelfde!


Djago draait zich vaak om op de bank of op zijn kussen en doet dan gewoon net alsof ie je niet gehoord heeft.
Toch zwicht ie altijd weer als ik zeg o ik heb toch zo'n lekker koekje!

Wel een ontzettend leuke hond is Jinx! "

:-D echt heel grappig! Thanks voor het compliment :-)

honden page profiel Iris & Izzie Iris & Izzie 3 doggies

honden foto van Iris & Izzie

Ohh wat schattig! En wat een prachtige hond!

Dat rekken is inderdaad herkenbaar uit mijn eigen jeugd, maar Izzie doet dat niet, die heeft al geen zin om uit haar mand te komen voor het laatste plasrondje. Dan roep ik haar, kijkt ze op, zucht even heel diep en legt haar kop weer neer, alsof ze denkt "laat me toch gewoon lekker slapen joh"

honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « 3 doggies

honden foto van Chantal » Jessy «

Wat een leuke foto :-D ;-)

Ik herken het niet, maar ik heb ook geen vaste bedtijd O-) Het kan ergens tussen 1 en 4 uur zijn maar zodra ik zeg baasje gaat naar bed dan staat Jessy al bij de bench te wachten tot het snoepje komt :-D Zodra ik de snoeppot open doe loopt ze al de bench in.

Pak ik geen snoepje dan gaat ze niet de bench in, nee dan krijg ik ook zo'n blik toegeworpen van "wat geen snoepje? dan blijf ik hier staan"

honden page profiel Bo & DeanBo & Dean 3 doggies

honden foto van Bo & Dean

Wat een "gruwelijk" lekker ding zeg ;-)

honden page profiel SimoneSimone

honden foto van Simone

" Wat een "gruwelijk" lekker ding zeg  ;-) "

:-D thanks, dat is hij zeker!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

naar bed naar bed zei duimelot, eerst nog wat eten zei likkepot, waar zullen we dat vandaan halen zei het grote ding, uit grootvaders kastje zei ringeling ?

zal ik vertellen zei het kleine ding. zo ging het bij ons thuis vroeger, en nadat het versje was opgezegd, werden we op de schouders van mijn vader, een voor een naar bed gebracht. hahaha

en hier ? bamse ligt nog eerder in bed dan ik, hahahah op de grond naast mijn bed dan. nee daar heb ik geen problemen mee. :-D

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

vito mag snachts op de bank slapen maar als wij er op ztten mag hij er niet op,hij weet dat en dat gaat goed. Rond een uur of 9 vindt hij het wel genoeg en komt dan telkens voor de bank staan..zo van " hallo het is bedtijd hoor" zet hij een pootje op de bank,brommend weglopen en na 10min maar weer gapend voor de bank staan haha. Zodra we een lichtje uit doen en opstaan,ligt hij al op de bank "te slapen"

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Neen dat ken ik niet, uitstellen :-D Tibootje is namelijke altijd direct te vinden om te gaan slapen, hij slaapt bij mij op de kamer en loopt meestal al voorop. Zodra ik aanstalte maak om te gaan slapen, is hij er als de kippen bij :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Flashback naar mijn eigen jeugd, bedtijd uitstellen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^