grote poedel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel noellenoelle

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "grote poedel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Hoi Noelle,

Ik heb een grote poedel en ik heb ook een zoon met autisme. Volgens mij heb jij mij een keer een pb gestuurd en ik heb er ook een terug gestuurd maar ik weet niet of je die gehad hebt omdat we een storing hebben gehad hier op het forum.

Over het trimmen ik heb Koda overal even lang(zie mijn profiel). Ligt er aan hoe lang het mag worden hoe vaak je naar de trimmer gaat het groeit wel heel snel. Ik denk dat je toch wel aan minimaal 4x per jaar komt.

Een poedel is een slimme hond maar de mijne neemt geen loopje met me je moet je gewoon niet voor de gek laten houden door die mooie bruine ogen en dat lieve koppie.

Blaffen als ik naar de mijne kijk moet ik dat beamen. Hij blaft heel gemakkelijk en slaat ook aan als hij iets hoort. Maar je moet het niet zo zien dat hij de hele dag aan het blaffen is maar hij blaft bv meer als de labrador van mijn broer. Je moet er dus wel alert op zijn anders wordt het een gewoonte.

Ik vind de mijne met kinderen voorzichtig hij heeft ons nog nooit omver gelopen ook als we in het bos lopen en hij komt aanstuiven dan loopt hij je niet omver. Mijn dochter heeft een motorische beperking en die heeft hij ook nog nooit omver gelopen.

Uit mijn hoofd gezegd moet je bij de poedel letten op HD/ED PRA en Von Willebrand.

Dit is de link van de Nederlandse Poedelclub.
http://www.poedelclub.nl/

Er zit vast wel een poedelfokker in jouw omgeving waar je kan kijken.

Koda is voor onze zoon een hele grote steun echt heel mooi om te zien. Ik zou buiten gezondheid ook zoeken naar een hond met een stabiel karakter. Ik merk dat onze hond doordat er geregeld onrust in huis is wat sneller vol zit. Dus een goed plekje wat echt het plekje van de hond is is heel belangrijk. Hier geldt echt de regel als Koda in de bench ligt wordt hij met rust gelaten.

Als laatste ik vind het heerlijke honden. Onze Koda is lief, een kroelkop, hij kan racen als een windhond, dartelen als een hertje, hij vind het heerlijk om met je te trainen, hij kan superschattig kijken en soms is hij het grote zwarte blaffend krullenmonster.

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda

honden foto van Mirjam en Curly Koda


Ons huppelkontje.


en eentje samen met zijn broer


honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Als je op je eigen profiel kijkt zie rechts ergens "topics waar x op gereageerd heeft" en daar staan bij jou 2 topics. Dus daar kan je je oude topic terugvinden.
Mijn schoonouders hebben grote poedels. De vorige is aan entropion geopereerd, dus dat komt bij grote poedels voor. Misschien kan je bij martin gaus ofzo vragen of ze geschikte nesten/fokkers weten voor jouw doel.
Hoevaak je moet trimmen hangt af van wat je een aanvaardbare vachtlengte/borsteltijd vindt. Hoe korter dat is hoe vaker je moet.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "grote poedel" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: vraagje - over sledehonden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^