Honden Agenda Interactieve wandelingen

Honden Agenda > februari 2017 > Interactieve wandelingen

Interactieve wandelingen


Over deze Wandeling
Type: Wandeling
Beschrijving: Doggywalkers 2.0
Beste hondenvrienden,
Via www.doggywalkers.be kon je al kennismaken met een hondenwandelgroep die al 6 jaar lang een maandelijkse zondagse wandeling organiseert. Samen met onze viervoeters zochten we zowel stedelijke als landelijke paden op. De laatste 3 jaar organiseerden we eveneens 2x een weekend of in België of in de nabije buurlanden, telkens met groot succes.
Nu het nieuwe jaar begonnen is kriebelt het weer om een vernieuwde formule aan te bieden aan onze hondenliefhebbers. Persoonlijk ontbrak het ons een beetje aan het “back to the roots” gevoel waarbij onze honden en wij ons één voelen met elkaar en onze omgeving en waarin onze beider behoeften voldaan worden. Dit klinkt misschien wat melig maar toch….
Nu dan, doggywalker 2.0!
Eén keer per maand, meestal op de derde zondag van de maand, tenzij anders meegedeeld, gaan we tijdens de wandeling ook gericht aandacht geven aan de natuurlijke behoeften van onze honden. Op deze ongedwongen manier kan je nieuwe inzichten ontdekken. Er wordt stil gestaan bij soms “raar” gedrag, bij mentaal evenwicht, bij het belang aan gecontroleerde lichaamsbeweging, de opvoeding, verschillende trainingsmethodes, enz…
Soms zal er een introductie zijn tot sport en spel, een ontdekkingswandeling en wat die inhoudt en nog veel meer…Sommige lessen zullen gegeven worden door hiervoor uitgenodigde lesgevers of door mezelf.
Naargelang de interactie is het mogelijk dat een kleine bijdrage zal gevraagd worden voor de verzekering en als tussenkomst voor de lesgever. Dit zal steeds vermeld worden bij de aankondiging van de volgende wandeling.
Hoe in de praktijk?
De wandeling zal in principe telkens doorgaan op de derde zondag van de maand tenzij anders vermeld. Het vertrek van de wandeling is voorzien om 10.30hr stipt op een vooraf afgesproken locatie. De duur van de wandeling is afhankelijk van de doelgroep: puppies, juniors, oudere honden enz…
Hondenbaasjes die nadien nog willen bijpraten bij een drankje of een hapje kunnen dit doen op eigen initiatief. We zullen steeds proberen om hiervoor een geschikte locatie te vinden in de buurt.
Waarom zou je meegaan?
Doggywalker 2.0 wil het accent leggen op de interactie tussen jou en je hond(en). Elke wandeling biedt iets nieuws aan. Inzicht, plezier, vertrouwensband zijn kernwoorden!
Hopelijk mogen we jullie talrijk ontmoeten en kunnen we vooral veel leren van elkaar!

Tot de volgende wandeling!!
de website is nog in opbouw maar weldra kan je de volgende wandeling bekijken!!

Karina en Franky
Tess en Chico

Locatie en tijd
Datum zondag 19 februari 2017
Website http://doggywalkers.be
Straat: Mimosastraat 69
Postcode 9308
Plaats: Gijzegem
Aanvangstijd Geen aanvangstijd bekend

Toegevoegd door

Reacties op Interactieve wandelingen

Geen reacties gevonden

Laat een reactie achter
Om een reactie achter te laten moet je eerst inloggen !
 

Eigenaar van dit agenda item

Je kunt [dit agenda item wijzigen]

Foto's

Interactieve wandelingen
Interactieve wandelingen[verwijderen]

Ben je hier geweest of heb je hier een leuke foto over ? Log dan eerst in om een foto toe te voegen !

Wandel jij ook mee ?

log dan eerst in om het te laten weten

Wie doet er mee ?

Niemand heeft zich nog gemeld voor deze Wandeling


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^