Honden foto's van Shiva - pagina 4

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Shiva Shiva . Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto Benji heb ik op 29/07/2012 vastgebonden aan een boom gevonden. Toen ik hem vond was hij meer dood dan levend. Ben meteen met hem naar de dierenarts gegaan en deze heeft het hondje grondig onderzocht en gekeken of hij een chip had, die hij ook had. Daar het hondje gechipt was vroeg de dierenarts of zij klacht tegen zijn vorige eigenaar mocht neerleggen daar op de rx foto's van zijn achterpootje te zien was dat hij beide achterpootjes eens gebroken waren geweest en deze foutief aan elkaar waren gegroeid wegens het nalaten van medische zorgen waardoor hij kromme achterpootjes heeft, ook had hij een uiterst ernstige oogontsteking waardoor zijn oogje aan het rotten was. Dit oogje heb ik dan op aanraden van de dierenarts operatief laten verwijderen. Benji is van een angstig wezeltje veranderd in een aanhankelijk schatje.
honden foto Benji lekker aan het rusten
honden foto Lucky gered van de dood
honden foto Sinds 1 mei 2017 ben ik ook het baasje van een Duitse dog pup waar ik 3 jaar voor op de wachtlijst heb gestaan. Heb bewust voor een pup gekozen omdat ik steeds volwassen honden van 6/7 jaar geadopteerd had en nu eens wilden ervaren hoe het is om een pup op te voeden.
honden foto Qjell 12 weekjes oud

Ga naar Pagina 1 2 3 4

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^