Honden foto's van Vala

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel ValaVala. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto Heb ik Muis en Eva op de foto met mama, moet Mila even een extra fotootje vond ik.

Oja inderdaad, ik ben zo'n dorpsgek die
honden foto Eva..ook wel bekend als Eve of desruction...Eva is vernoemd naar een overleden zangeres ( Eva cassidy) Ik wilde na Muis graag een volbloed malthezer:) dus ik zoeken en zoeken..niets. Ik wilde een teefje maar alleen reuen werden aangeboden leek het wel. na een jaar zoeken kreeg ik ineens een mailtje van iemand die nog 2 teefjes had. Wij erheen. Eva was het hondje wat erg aanwezig was. Ik dacht nog, leuk, voor Mila, beetje spelen. Terwijl mijn man nog aan het kijken was was ik Eva al aan het betalen. 

Eva is de naam die elke dag wel een paar keer wordt geroepen..in de trand van : Eva-niet-in-de-poeten-van-je-zusje-bijten....Eva-ga-uit-de-vijver....of Eva-ik-heb-je-nu-al-20x-geroepen-ga-ik-het-nog-meemaken. 

Eva heeft sinds haar 5e artrose in haar heup en is sindsdien iets minder mobiel maar niet minder actief.

Eva houd van keten, door de rommel rollen, dode vissen opsporen en in gaan liggen, speelgoedjes van Mila afpakken en knuffen. Want lief is ze wel:)
honden foto Muisje is eigenlijk onze
honden foto Mila is onze oudste hond en een zeer vriendelijk meisje. Ze is gek op water en waterijsjes.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^