Honden foto's van Jacqueline Verkaik

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel Jacqueline VerkaikJacqueline Verkaik. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.

honden foto Op dit moment hebben we een nestje liggen van Izzy les Ours Gentils en Jazzriver of The Gentle Bears
honden foto JILL 
Geboren: 26 januari 2011.

Jill was onze eerst geborene uit het nest van Dibbus & Sophie. Prachtige dame met heel veel pit en dat hebben we geweten.
Ook bij haar verdronken we in haar donkere trouwe oogjes, met als gevolg dat ze een loopje met ons nam. Toch maar even consequent opvoeden en nu hebben we een geweldige Does aan haar. Jill luistert goed, maar blijft echte ondeugende doezentrekjes hebben. Samen met haar moeder zijn ze onafscheidelijk en spelen heel wat uurtjes per dag in het bos. Vaak liggen we in een deuk omdat ze ook zo knullig kan doen, echt 2 heerlijke honden samen!!
honden foto IZZY les ours Gentils (Sophie) 
Geboren 19 februari 2009.

Sophie is een heerlijk knuffeltje. Weet iedereen om te tuin te leiden, omdat je verdrinkt in haar trouwe hondenogen. Is heel aanhankelijk en heeft een speciale band met mannen.

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^