Honden foto's van Ilse

Hieronder vind je kleine versies van de foto's van honden page profiel IlseIlse. Klik op een foto voor een grotere versie en de text die er bij hoort.


Bekijk ook de albums Mijn hondjes!

honden foto Gracie
honden foto Gracie
honden foto Gracie
honden foto Gracie
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto
honden foto hahaha
honden foto
honden foto xxx
honden foto Ik en Raysa! :D
honden foto Lieve Athus, lekker buiten in het zonnetje aan het slapen!
honden foto Athusa, zij heeft 12 jaar bij ons mogen leven, en de trotse moeder van Shéda. We hebben haar 18 september 2011 helaas in moeten laten slapen omdat ze een tumor in haar tepel had die open was gebarsten. Ze kon niet meer geopereerd worden omdat ze dan waarschijnlijk niet meer wakker zou worden. Ze heeft tot op haar laatste dag een super leven gehad, altijd vrolijk en rennen, en glimmen dat haar vacht deed! Altijd actief, nooit gemerkt dat ze al wat ouder was. Mis haar erg veel, en hoop dat ze nu als een jonge pup in de hondenhemel lekker aan het rondrennen is.
honden foto Ik had een foto-shoot, en toen had ik ook even Shéda op schoot genomen. Door de goede camera, is haar vacht erg mooi, en zie je ook alles erg duidelijk
honden foto Hier liet ik haar eerst zitten, ging zelf bij de tuintafel staan en riep toen dat ze mocht komen, en klopte tegelijk op de tafel, en toen was het HUP op de tafel, en toen had ik snel een foto gemaakt, vind het zelf een geweldige actiefoto, en ze glimt hier ook super!
honden foto Met haar mooie grote oortjes!
honden foto Lekker samen aan het spelen, Raysa is hier voor 1 seconde de 'baas' haha!
honden foto Na een week kennis gemaakt met Raysa, gaat het al helemaal goed tussen deze 2! Shéda is net een moeder voor haar haha!

 

Honden foto's

  • honden foto's
  • Om ook een foto van jouw hond toe te voegen moet je eerst inloggen

Fotowedstrijd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^