hoe overtuig ik mijn ouders????

Hee,
Ik zou dolgraag een hondje hebben!!! Mijn ouders en broertje ook, maar mijn ouders zeggen dat het pas over 1,2,3 jaar kan. Maar misschien kan het nu ook wel. Hebben jullie tips hoe ik ze kan overtuigen???

Antwoord van HondenUniversiteit

Hoi,
Ik weet niet hoe oud je bent maar als jouw ouders vinden dat je er nog niet aan toe bent, dan is dat hun keuze en ik kan het helemaal begrijpen. Een hond is een dier wat zorg en liefde nodig heeft. Elke dag meerdere keren uitgelaten moet worden (ook 's avonds laat nog als jij al op bed ligt) en 's morgens vroeg terwijl jij misschien liever uit wilt slapen. Ook op zaterdag en ook op zondag. Bovendien is het niet handig om alleen de hond uit te laten als je nog zo jong bent want er zijn ook honden die niet zo vriendelijk tegen jouw hond zijn en wat doe jij dan? Of misschien is jouw hond niet zo vriendelijk tegen andere honden of mensen. Kortom, een hond is een hele verantwoordelijkheid. Als je over drie jaar nog steeds een hond wilt, dan vinden jouw ouders dan misschien wel goed. 
Ik was pas 33 jaar toen mijn eerste hond kwam ...

Gesteld door honden page profiel meikemeike op 20 augustus 2013 om 21:49
Beantwoord door HondenUniversiteit op 21 augustus 2013 om 08:46
892 x bekeken

Over HondenUniversiteit


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^