Verdwenen pekingees

Dogboek > Verdwenen pekingees

Verdwenen Pekingees

Tijdens de zomervakantie van 2008 ben ik op vakantie geweest naar Oostenrijk met mijn moeder en oma. Mijn moeder vroeg aan mijn vader of hij op de pekingees wou passen. Dat was goed dachten wij, maar niets was minder waar....

Tijdens de terugkomst van onze vakantie zocht ik naar mijn pekineesje. Ik zag wel mijn Amerikaanse Cocker Spaniel, maar mijn andere hondje kon ik niet vinden. Ik vroeg aan mijn vader of hij de pekingees soms had gezien, want ik kon hem nergens vinden. Waar ik ineens achter kwam was dat mijn eigen vader mijn hondje zomaar had weggedaan, zonder enige reden. 

Mijn vader zei: ik heb de hond weggedaan aan mensen die op een boerderij wonen en die heel goed voor het hondje konden zorgen. Ik wist niet wat ik hoorde  en vanaf dat moment begon de ellende van het zoeken naar mijn pekineesje.

Door honden page profiel Pekingees SchumiPekingees Schumi op 20 maart om 18:38



honden page profiel **

Is het wel echte vader oof ?? Heb jij wat ev. verkeerd gedaan? achter komen kan je niet waar hondje is, en met mensen over hondje praten kan je niet ? P.S. Nu zie ik pas dat die een zeer oude topic is, vraag ik me af of wij überhaupt hier nog reageren mogen ?

wat een erge vader heb jij! zomaar jou hondje weg doen veel sterkte en succes met het zoeken

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Verdwenen pekingees
Verdwenen pekingees

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Pekingees Schumi:
Zoekactie Pekingees Schumi
Verdwenen pekingees


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^