vrolijke pup

Dogboek > vrolijke pup

Inmiddel heb ik fenna 2 weken. Ze is een vrolijke pup. Ik heb haar al met diverse dingen laten kennismaken. Het tuincentrum, de bus, mijn werk, mijn creacursus. Ze is heel nieuwsgierig en tegenover andere rustig en vriendelijk. Ze doet het ontzettend goed. De bench gaat steeds beter en het lopen aan de riem ook. Ze is al aardig zindelijk. Ben zo trots op haar.
vandaag is ze even een paar uurtjes naar een vriendin gegaan. Ik moest werken en mijn ouders moesten weg. Best moeilijk om haar los te laten. Maar ze heeft zich prima gedragen.

morgen ga ik samen met haar via de hondenschool een wandeling msken met andere puppen. Goed voor de socialisatie. En ook gewoon heel leuk. Maandag eerste les puppycursus. Dinsdag een puppyparty bij de dierarst. Kortom druk. Buiten de activiteiten om maar een beetje rustig nirt te veel inspanning.

ze groeit ook al heel hard. Nog even en ze is geen pup meer gaat ze snel. Woensdag is ze alweer 10 weken.

groetjes

Door honden page profiel chantalchantal op 18 januari om 21:06



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij vrolijke pup

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van chantal:
vrolijke pup
fenna is thuis
nog een paar nachtjes slapen.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^