Onze Samson!

Dogboek > Onze Samson!

Mijn vriend wou altijd al een hond. Ik zelf heb nooit een hond gehad en heb me daar eerst eens in verdiept en gekeken wat er allemaal bij komt kijken.Aangezien ik pas in de middag werk en dus meerendeel van de dag thuis ben ging ik akkoord.
Mijn vriend kwam met een foto van een hond een staffordshire bull terrier van 1 jaar...er stond dat hij een schoonheidsfoutje had. Op de foto konden wij niks vreemds vinden dus de fokker gebeld om te gaan kijken.
Met 5 man gingen we daarheen.
Samson zat daar met zijn moeder en zusje. 
We kwamen binnen en kregen een warm honden onthaal! Wat een enthousiastme zeg!! Sam dook gelijk bij ons allemaal op schoot. Na een uur met die mensen gesproken te hebben en Sam bekeken te hebben besloten we hem mee te nemen. Zijn schoonheidsfout bleek een onderbeet te zijn...dus Sam zijn tong steekt meerendeel van de tijd uit! Wat hem wel heel schattig maakt!
Persoonlijk vond ik het wel even een rot moment hem weg te halen uit zijn vertrouwde omgeving en bij zijn moeder en zusje. Helaas was Sam al eerder bij een geziepn geplaatst wat geen tijd voor hem bleek te hebben dus hebben hun hem weer terug gehaald. Ook aan ons hebben ze gevraagd dat mochten we hem om welke reden dan ook ooit weg doen we dan eerst contact met hun zoeken.

Dit is nu bijna 4 jaar geleden en ik kan me geen dag indenken zonder deze lieve vriendelijke kanjer! Had dit voor geen goud willen missen! De liefde die hij geeft! En de lollige stommiteiten! 

Wij hebben hem bij kennel Rovamel vandaan en deze mensen hebben ons super begeleid ook toen zijn gedrag door de beet van een andere hond niet vriendelijk meer was.

Door honden page profiel WendyWendy op 12 mei om 22:19



Wat een droppie! En wat mooi dat het allemaal zo goed is uitgepakt :D

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Onze Samson!
Onze Samson!

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Wendy:
Een tweede hond erbij!
Onze Samson!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^