Kennismaking

Dogboek > Kennismaking

17 oktober 2012:

Met echtgenote en dochjter was ik op de terugweg vanuit de stad naar huis toen er iemand in onze richting liep met een Jack Russel pup aan de lijn. Uiteraard trok deze pup direct de aandacht van beide dames.

Door een beroerte ben ikzelf halfzijdig verlamd en zat ik op mijn scootmobiel. Tot mijn verbazing ;liep de pup langs mijn meiden en spring op mijn scootmobiel, ging tussen mijn voeten zitten en keek me aan. Nu wilde het gevbal dat we het al een paar hadden gehad over de aanschaf van een hondje, ook omdat het voor mij een goede therapie is omdat ik dan wat meer moet proberen te lopen.

De dame die hem uitliet vertelde dat de pup van haar brioer was en de laatse uit het nest die hij nog had. Geen fokker maar gewoon iemand die een keer een nestje heeft gehad.

Eigenijk wisten we het toen gelijk al maar toen we thuis waren alles even op een rijtje gezet en er goed over gesproken, immers, het echte wandelen met de pup zal vooral op de schouders van de dames rusten.

Maar goed, een paar uur later contact gezocht met de eigenaar en het was een feit, Bliksem was vanaf dat moment de nieuwe bewoner in ons huis.

Het is ook met recht een Bliksem, iedere scootmobiel of rollator ziet hij als een makkelijke manier van vervoer en hij schroomt dan ook niet om in een willekeurige rollator of op een willekeurige scootmobiel te springen. Overigens erg vaak tot groot genoegen van de eigenaar.

Door honden page profiel Cor, Paulyne en (de) Bliksem(se) beestenbendeCor, Paulyne en (de) Bliksem(se) beestenbende op 16 november om 18:03



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Bliksem

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Kennismaking

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Cor, Paulyne en (de) Bliksem(se) beestenbende:
Kennismaking


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^