Aan de wandel ... !

Dogboek > Aan de wandel ... !

Benek had vandaag weer een lange wandeling gezien. Hij zag namelijk de hele tijd andere honden in huis (in werkelijkheid het glas van de oven en de spiegels ... ;-) )

Vrouwtje, Benek en ik aan de wandel ... vanuit ons huis het dorp uit helemaal richting de IJssel. Daar een bruggetje over het bos in. Een klein stukje om het oude landshuis (zie foto) en toen kwamen wij buren tegen met een klein kindje. En Benek was niet eens lomp. De buurvrouw aaide hem en hij kwispelde braaf :-D

De hele stoet banjerde weer verder ... schaapjes, auto's, fietsers en hardlopers zorgden voor afleiding. Even later waren wij bij de ijsbaan tussen Windesheim en Herxen. Benek begon weer te glijden en sneeuw te happen ... boefje O-)... Toen kwamen er opeens quads het ijs op gereden. Benek werd heel nieuwsgierig (net als de baas) maar bleef braaf staan (zie foto).

's Middags zijn wij nog even naar 'T Engelse Werk geweest. Daar kwamen wij nog andere honden tegen. Benek heeft nog eventjes gespeeld met een golden retriever en later kreeg hij nog een klein beetje gesnauw met een bejaarde dikke Beagle.

Kijken wat de rest van de week word!

Door honden page profiel Luttikhuis & HardersLuttikhuis & Harders op 12 februari om 20:16



 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Aan de wandel ... !
Aan de wandel ... !
Aan de wandel ... !
Aan de wandel ... !

Lees meer dogboek verhalen

Je kunt meer dogboek verhalen lezen van Luttikhuis & Harders:
Aan de wandel ... !
Eerste dag


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^