HondenPage baasje henny

Over henny

honden foto van henny ik heet bruno... woon bij mn baasjes samen met de poes en de pappegaai ik ben geboren in oud alblas en woon nu in oosterhout.. ben inmiddels 6 maanden ..

Krabbels aan henny

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor schreef om 19 november om 14:49
Hallo Henny, ik heb gisteren ook een krabbel gestuurd maar weet niet of je het ontvangen hebt.Lijkt me erg dat je een hond neemt en dan er achter komt dat hij niet aanvaardbaar gedrag gaat vertonen. En bijten naar igen baasjes is uit den boze. Maar om dan de beslissing te moeten nemen.....heel moeilijk daarom zoals ik al zei mijn respect voor jullie. En nu maar genieten van jullie nieuwe pup .een pracht groetjes.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

henny heeft 286 ontvangen.

Berichten en online status
henny was voor het laatst online 12 jaar, 2 dagen, 5 uur, 6 minuten, 15 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto lady met    buurhondje..  echte maatjes  ,,, jong en oud,, honden foto baasje  leer mij alles  ..  ik kan zo lekker schooieren.. honden foto ik ben inmiddels  6 maanden  ..heerlijk  wandelen  ik loop al mooi los mee  en ook mn commandos gaan perfect... honden foto het is zo moeilijk om alles te snappenn... honden foto op de camping slopen  vond ze heerlijk  helaas altijd aan de riem..
ivm  haar aggressie.
honden foto het nest
henny heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: lady, bruno


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^