HondenPage baasje inge

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto de wijkagent honden foto Yori in t zonnetje
www.infoleo.nl honden foto mooie hond in mooi bos (www.infoleo.nl) honden foto netjes voor zitten honden foto tikkertje spelen
www.infoleo.nl honden foto samen knuffelen (nou ja, ik met Yori dan.. Yori wil alleen maar spelen met zijn vriendje Bikkel.. ;-) haha) honden foto lekker ding met z'n balletje! (www.infoleo.nl) honden foto behendigheid! (foto gemaakt door een cursist) honden foto ik ben niet moe hoor!!!! honden foto net een hertje!!!
www.infoleo.nl honden foto de berg op
www.infoleo.nl honden foto geconcentreerd honden foto zwemmen, Yori's grootste hobby!!!
www.infoleo.nl honden foto wij houden van elkaar.. ;-)
www.infoleo.nl honden foto oef, botsing!
www.infoleo.nl
inge heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Yori en vriendjes, Winter!, zwemYori, aan het werk!, Yori en vrouwtje, gekke hond!!!

Verhalen van inge in het Dogboek

inge heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Die sprong die Bikkel hier maakt, is te grappig.. Typisch boxer!!! deze foto heb ik op het bureau blad van mijn computer... Yori is dol op water en op tennisballen, een hier hebben we 2 in 1!! ;-) Yori vindt het heeeerlijk om door de sneeuw te rennen! :-D Yori zag een meeuw weg vliegen, en ging daar keihard achteruit... Toen ineens besefte hij dat ik m stond te roepen. Op de foto kijkt ie zo van de dag na de jachttraining is Yori altijd lekker moe. In deze houding ligt hij dan altijd te slapen! Wat een lekker ding he.. ;-) Yori heeft hier zijn vriendje Bikkel laten schrikken.... 1e x op het strand!!!! Dit is de hond van mijn schoonmoeder. Toen wij nog geen eigen hond hadden, deden wij veel met haar. Hier zijn we een weekend naar een Landall geweest.

Clubs

inge is lid van de volgende club(s):
Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Vers vlees voeren

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^