HondenPage baasje Yvonne

De laatste reacties in het hondenforum

Yvonne heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Ik ben Mó, ca. 3 jaar en woon in Turkije. Mijn NL baasjes hebben mij vorige maand gevonden en denken dat ik een Duitse Staande Korthaar ben. Wat denken jullie ????
Ik jaag graag en heb vorige week een kip gevangen, dat vonden mijn baasjes niet zo leuk. Maar omdat ik veel beweging nodig heb mag ik los lopen als ze Mr. Charlie uitlaten. Nee die mag niet los lopen. We spelen veel samen en ik heb het nu naar mijn zin. honden foto Ik ben Mr. Charlie en hier ben ik nog een pup die eerst eens alles bekijkt voordat ik een mening geef. honden foto HELP !!!!!!!
Mijn baasjes willen dat ik ga barfen
heeft iemand van jullie hier ervaring mee.
honden foto Ik ben Mó en hier ziet je mij van mijn beste kant, helaas zijn mijn ogen nog niet helemaal genezen, maar daar werken mijn baasjes hard aan. honden foto Hallo ik ben Mr. Charlie, een Kaukasische Owcharka oftewel een Russische Herdershond. Ik ben geboren in Turkije en kwam als 6 weken oude pup bij een NL echtpaar. Volgens de Turken was mijn moeder overleden (snik) en daarom heb ik zo jong al het nest verlaten. Ik ben een hond met een gebruiksaanwijzing en gevaarlijk voor mensen die bang voor me zijn. De meeste Turken zijn bang voor honden zijn en daarom kan ik niet vrij rondlopen. Jammer hé !! honden foto Ik heb net een mooie halsband gekregen, die 's avonds in het licht reflecteert zodat iedereen me kan zien óók als het donker is. honden foto Wrafff Mr. Charlie 3 jaar Kaukasische Owcharka en woon in Turkije.
Welke borstel kan mijn baasje het best gebruiken om mijn dikke vacht te borstelen ......

Verhalen van Yvonne in het Dogboek

Yvonne heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Yvonne heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Yvonne is nog geen lid van een club.

 

^