HondenPage baasje dunja de hussen

Wat schreven de vrienden van dunja de hussen op het forum

honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Ik krijg mn eigen emailadres eronder te zien. Ik heb dan de mogelijkheid tot het kiezen van een ander account. Ipv mijn gmail account kan ik dan kiezen voor mijn hotmail account. Er staat ook bij dat het niet gedeeld wordt, maar vind het wel raar dat mijn mailadres dan wel zichtbaar is terwijl ik geen mailadres wil gebruiken. " UkkePuck Ik denk dat het komt omdat het via 'google formulieren' gaat. Als je bent ingelogd op je computer/tablet/telefoon met je gmail/google account ziet hij dat misschien? Ik weet alleen dat ik die info zelf niet te zien krijg. Maar als je het geen fijn idee vind is het geen probleem dat je hem niet invult natuurlijk 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" Had jd graag willen helpen door 'm in te vullen, maar mijn email adres staat erbij en ik kan er niet voor kiezen om dat weg te halen, enkel een ander emailadres invullen is mogelijk. Jammer.  Misschien kan je dat aanpassen zodat mensen alsnog je formulier kunnen invullen. " UkkePuck Hi,    Ik zie zelf geen e-mail adressen staan, dit heb ik namelijk meteen bij het maken van de enquete al uitgezet. Het enige wat ik zie, als ik hem zelf probeer in te vullen is dit:   Er staat duidelijk bij, niet gedeeld. Dit is dan ook puur wat iemand zelf dus op zijn/haar computer ziet. Ik krijg deze informatie niet 
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
" sorry hoor ...maar ik vraag me werkelijk af wat het nut is van vragen als..wat is je leeftijd, sexe,je inkomen,ben je getrouwd of niet,en waar je woont. Ben dus al gestopt voor het uberhaubt over voer ging want de rest is gewoon PRIVE info... en wordt gekoppeld aan je e-mail adres...(want dat zie je in beeld en wordt continu opgeslagen) Dat kan natuurlijk niet in deze tijden ...een enquete is anoniem...tenzij je om toestemming wordt gevraagd je gegevens te delen. Gelukkig had je wel optie antwoorden wissen en dat heb ik dus gedaan...al was ik niet verder gegaan dan leeftijd en sexe...wat uberhaubt al sexistisch is daar naar te vragen. Dus leuk dat modjes toestemming geven..maar vraag me af wat hun motivatie is..   " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Hi, sorry dat je dat zo voelt. Het is onderzoek is voor een bedrijf wat nog niet online is. Het is dus ook een deel doelgroeponderzoek. Vandaar dat er ook algemene gegevens worden gevraagd zoals geslacht en inkomen, om te kijken waar de voorkeuren liggen bij “de doelgroep”. Het feit dat het seksistisch is om naar geslacht te vragen daar ga ik maar niet te ver op in, dit is puur om statistieken bij te houden, daarnaast is er een optie om zelf in te vullen mocht iemand zich anders identificeren.    ik zie geen e-mail adressen, en deze worden ook zeker niet opgeslagen, je hoeft deze ook nergens in te vullen. Dus ik snap niet helemaal waar je dit ziet? Maar als je hem niet wilt invullen is dat je volste recht natuurlijk. Ik probeer alleen onderzoek te doen, en het is fijn dat ik hier mensen vind die honden hebben, wat uiteindeljk de grote doelgroep is van het bedrijf waar ik bij afstudeer.
honden page profiel RoméeRomée schreef in Enquete voor onderzoek afstuderen
Hi allemaal, Ik ben voor een nieuw bedrijf in hondenvoeding onderzoek aan het doen. Hiervoor heb ik een korte enquete opgesteld. Hierin staan wat algemene vragen, wat vragen over welke hondenvoeding er gegeven wordt en wat mensen belangrijk vinden aan hondenvoeding. En als laatste een paar vragen over het ontwerp van verschillende merken hondenvoeding.    Ik weet niet of ik dit hier goed plaats, maar het zou mij heel erg helpen als er mensen zijn die dit voor mij willen invullen    Alle antwoorden zijn anoniem, ik kan niet zien wie wat invult en er worden geen namen/e-mailadressen etc gevraagd. Het gaat mij echt puur om de informatie over hondenvoeding en alles daaromheen    De link staat bovenaan de pagina, delen mag en wordt zeer gewaardeerd    Groetjes Romée
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
" je bent niet toevallig op vakantie buiten Noord Holland? "Liz  Klopt ja, zat in Brabant. Sinds vrijdag weer in NH. Ons gespot?
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef in Het grote TROTS zijn topic!!
Dit kent menig puber eigenaar vast wel. Na dagen te moeten dealen met zo’n draak van een puber, die van hond naar hond naar hond gaat “oooo zo gezellig jullie óók hier! O baas ik kan écht nog niet komen” en jij daar dan maar geduldig op staat te wachten. Want ja, we begrijpen het, ik als baasje ben gewoon even moet zo leuk als die gezellige hond die net zo van rennen houd als mijn puber. Na uuuuuren (ik overdrijf) komt dan eindelijk je puber, je moet vreselijk blij zijn want ze komt, ze is braaf, boos zijn doen we niet want anders gebeurd het straks weer. Hand koekjes er in, niet meteen aan lijnen. En hoppa, weg. We beginnen opnieuw. Afijn! Maar dan, spontaan, is er zo’n omslag. We gaan weer een nieuwe fase in. Vol verwachting en ruim in je tijd begin je weer aan een wandeling. Het losloopveld is al in zicht en de puber, anders zo’n springend monster want het wilt zó graag kijkt me hoopvol in een pracht van een ‘naast’ aan. Niks getrek, braaf net een slappe lijn. Dan kriebelt er al een sprankje trots. We zijn er, ze mag zo los. Er word al netjes gezeten. Gekeken. Gewacht. Klik. Los. Nog meer wacht (meer trotse sparkles) en gaat braaf op commando het veld in. En dan staat ze heerlijk te wroeten, snuffelen, sprinten. Heerlijk tafereel. Komt er een andere gezellige hond en vrees je het ergste “daar gaan we weer..” toch proberen, mooie lange luide fluittoon. Mijn puber, draak dat ze kan zijn, onderbreekt direct haar bezigheid en sprint in één rechte lijn naar me toe en gaat in een pracht van een “zit en kijk” voor je voeten. Ondanks die hond. Ondanks die muizen. Hoe mooi is dat toch. Het verveeld nooit. Dan zwel ik op met trots hoor.
honden page profiel wolfsberoseswolfsberoses schreef in Husky en kat
Herkenbaar, hoort erbij. Het kan heel goed, huskies en katten. Mijn vorige husky Pivka en onze kat Ben waren maatjes. Ben wandelde ook altijd met ons mee en dan besprong hij Pivka van achter elke struik, erg leuk spelletje. Pivka keek er op gegeven moment niet meer naar om. Alles ging ook zachtjes. Ze konden erg aandoenlijk zijn samen. Ik heb nu een husky van 7 maanden, in het begin was het nog respect en zekere angst voor de kat. Later werd dat interesse en als meneer dan rent, nou, er achteraan! 4 maanden begon dat, die jacht trigger zo'n beetje. Aan de lijn, die tip las ik al. Dat werkt zeer zeker en gewoon even een paar dagen goed er boven op. Geen contact, kijken mag. Reageren niet. Doet ze dat? Dat is knap, koekje erin. Let dan ook zeker op de kat, die zijn hufterig genoeg om dat toch stiekem lekker uitdagend te gaan lopen doen want de pup mag niet en niemand zegt het tegen de kat maar ook juist de kat moet leren. Blijf dat ook doen en laat ze niet helemaal alleen als jij er niet bij bent. Tot het echt helemaal smooth samen gaat en bij een rennende kat er geen interesse meer word getoond door je pup moet je er nog aan blijven werken. Onderhand kunnen die van mij prima samen en word er uitgebreid geboend en gewassen, nog niet gespeelt Daar kan ons pubertje nog niet zachtjes genoeg voor doen. Het blijft opletten maar het gaat steeds beetjes beter. Ik ben optimistisch :-) Veel plezier van je pupje, ze worden zo snel groot. Lekker genieten nog!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in super actieve hond
Als ik het zo lees denk ik dat je hond overprikkeld wordt. Berners zijn helemaal geen hyper actieve hondenrassen. Hyperactiviteit past dan ook niet in het rastypische straatje. Actief zijn, als 18 maand oude hond, natuurlijk wel. Hyperactiviteit niet.Geef de hond eens wat meer rust. Komt hij wel aan de 12-14 (of meer) uren slaap? Als de hond tijdens de dag altijd "aan" staat om naar buiten te kijken, dan ook nog eens hele actieve wandelingen maakt en daarbij speelt met andere honden zijn dat heel erg veel prikkels op een dag. Ik ben het eens met UkkePuck, hersenwerken, mentaal moe maken. Kleine gehoorzaamheidsoefeningen etc. Die zijn veel waardevoller dan alleen maar los racen.   (Ondanks wat hierboven wordt gezegd kunnen alle honden moe worden van een hersen/snuffel-spellen, ook actieve rassen. Als ze het slopen, niet meewerken of er juist druk van worden dan wordt de oefening niet goed opgebouwd. Ook altijd maar los lopen is absoluut niet nodig, aan een lange lijn lekker een snuffelwandeling is net zo uitdagend. )
honden page profiel DISHADISHA schreef in Even lachen.
d(^_^)b :-D
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
" Ik volg even mee! " Arran & Aedon :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
" Sint Anthonis, dat is best dicht bij! Misschien kom ik wel even kijken. " Vera Leuk! Er zijn ook een aantal hondenkraampjes om te kijken :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Wedstrijd voor sledehonden (husky, malamute, samojeed etc)
Hoi! Op 1 en 2 december wordt er in december een sledehondenwedstrijd georganiseerd. Je kunt hier ook aan deelnemen in de canicross, bike-jöring, stepklasse of karrenklasses als je een (van oudsher) sledehond hebt.Ik zelf ga meedoen in de step 2 en de happy dog. De happydog is aan het eind van de dag en zonder tijdwaarneming dus echt voor de recreanten lekker mee steppen. :)Wie doet er nog meer mee? Ik heb een evenement aangemaakt: https://www.hondenpage.com/hondenagenda/7335/sledehondenwedstrijd-st.-anthonis-(ook-canicross-en-bike-j%C3%B6ring).phpGroetjes.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Ik ben gaan bloggen.
Inmiddels zit ik alweer op zeven stuks. Ik probeer elke zondag een nieuwe te schrijven dus staat er aan het begin van de week een nieuwe blog online. Ik vind het heel erg leuk om zo mijn gedachtegang met de wereld te delen, helemaal om erachter te komen dat er mensen zijn die dezelfde gedachtegang delen.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Ik ben gaan bloggen.
" Wat is je bedoeling ? Anderen helpen .? " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin De bedoeling van mijn blog is vooral het simpel en kort verwoorden wat er bij het trainen van een hond komt kijken. Doggo bijvoorbeeld heeft geweldige artikelen, maar vaak lang, en met vakliteratuur. Iets wat voor fanatieke hondenbezitters geen probleem is. Maar mensen die alleen maar willen weten waarom hun hond niet wil spelen of geen aandacht heeft voor hun buitenshuis, is de drempel om een lang artikel door te lezen misschien wat te hoog. :)
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Allergie aan dierlijk eiwit
Mijn oudste reu heeft ook een voedselallergie. Sowieso rund en waarschijnlijk triggert kip ook wat. Op paard doet hij het goed. Hij krijgt brokken van trovet op basis van paardeneiwit, dit is een complete voeding en wordt aangevuld met paardenvlees als extra. Gedroogd paardenvlees gebruik ik als beloningen. Op deze manier kan hij het aan om "per ongelijk" voedsel van een nadere eiwitbron binnen te krijgen. Bijvoorbeeld vette vis om het magere vlees van paard te compenseren. Het is een lange zoektocht die begon met het elimineren van voedsel. Hij kreeg brokken op basis van een zeldzaam eiwit van veren heb ik mij laten vertellen. Dit ging perfect alleen niet te betalen als voedsel voor een langere tijd. Toen ben ik langzaam nieuwe eiwitten gaan uitproberen. Op dit manier kun je erachter komen waarop je hond reageert. Maar het kost veel tijd. Succes!  
honden page profiel Just The Max   Just The Max schreef in Hersenspelletje
Aangezien mijn lieve Max binnenkort 7 jaar wordt, ga ik eens opzoek naar een leuk cadeautje! Ik wil graag een hersenspelletje kopen, maar niet goed waar ik dit kan vinden. Max is heel slim dus het mag best wel moeilijk zijn ;-) Tips, ideeën of ervaringen, laat maar horen!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Ik ben gaan bloggen.
Oke, bloggen is al wel iets van een paar (zegmaar, een hoop) jaren terug. Maar ik had nooit echt iets om over te bloggen, want waarom zouden mensen het interessant vinden om te horen dat mijn wandeling met de honden flink blubberig was? Niet toch. Maar sinds een paar maanden ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijfje en had ik ineens een reden en een onderwerp om over te bloggen. Namelijk hondentraining en -gedrag. Ik ben super enthousiast. Dus bij deze; mijn blog.    -link verwijderd ivm reclameregels- -- reactie gewijzigd door het moderator team op 10 november om 14:21 --
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Gezocht; Teven voor een tandvlees onderzoek.
" ik verwacht liz binnen nu en 4 weken loops (ze is al 2 maanden te laat ) ze word dan ook gedekt dus ik wil wel meedoen. " stippelteam Super!  Even mailen en dan ontvang je een uitgebreide uitleg over het onderzoek in je inbox.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Gezocht; Teven voor een tandvlees onderzoek.
Even een upje. Er zijn al een heel aantal deelnemers. Heel mooi! Er kunnen er nog een hele hoop bij. Daarbij hebben we Kyno Training bereid gevonden om een presentje te sponsoren aan de deelnemers die het volledige onderzoek afronden. Nog meer reden om mee te doen dus.
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef in Gezocht; Teven voor een tandvlees onderzoek.
In de fokkers wereld gaat er een grootmoeders gezegde de ronde dat wanneer een gedekte teef drachtig is dat dit te zien is rond de 21ste dag aan het verbleken van het tandvlees. Dit fenomeen willen wij gaan onderzoeken en wij zijn dan ook op zoek naar teven die binnen nu en week 46 loops worden, (Een dekking is geen vereiste)Meer informatie zie onderstaande flyer:  
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky

honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
dankjewel.    ja dex is nu nog 6 maanden hij is nu bijna 7 maanden.      ik hoop inderdaad dat hij geen broodfok was okal lijkt het met zijn gezonde staat niet zo. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
nou ik wou zelf graag een husky hebben. alleen daar was nog twijfel over omdat het een moeilijk ras kan zijn. en dan ga je een beetje kijken op het internet. naar herplaatsers enzo. en toen kwam dex op mijn pad en ik was op slag verliefd. hij was ongeveer 11 weken dat ik hem kreeg. we zijn toen gaan kijken en ik was echt meteen verliefd op hem het waren aardige mensen en op zijn paspoort was hij hellemaal gezond. hij had al 2 baasjes gehad en ik wou hem wel het goude mandje geven. daardoor weet ik niet waar hij vandaan komt en wie de ouders zijn wat ik zelf erg jammer vind. ik ben ook bang dat het een broodfok pup is geweest omdat hij nog totaal niet zindelijk was ook niet krant zindelijk. maar ik zal er nooit achter komen denk ik.    kwa karakter heeft hij het koppige en vasthoudent van een husky ook het luiden met het blaffen en praten. en van de herder heeft hij dat hij wil leren en buiten gewoon goed luistert. met het uiterlijk vind ik dat het op allebei lijkt. misschien iets meer op een husky.    ik was dus niet van plan om zoon kruising aan te schaffen. maar hij kwam gewoon net op mijn pad terecht. en ik ben daar blij om geweest. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in R.i.p. jackson
woow wat erg. heel veel sterkte toegewenst. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Hond verhaart
bedankt voor de reacties ik denk inderdaad dat het door de leeftijd komt en het husky ras.  ik weet niet of het aan het eten ligt. ik geef hem smolk puppybrokken. ik hoorde dat het goed is voor de vacht. alleen heb daar nog niet veel verstand van. 
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Mechelse herder x husky
hey ik was benieuwd of er hier nog meer kruising hebben van de Mechelse herder en husky. een beetje ervaringen delen enzo.   ik ben heel benieuwd.     gr sinsy en dex
honden page profiel sinsy en Dexsinsy en Dex schreef in Hond verhaart
Hey.   Ik had een vraagje. Ik heb hier in huis een mechelse herder x husky puber puppy van 7 maanden. Alleen hij verhaart sinds kort verschrikkelijk erg. En me vader word er gek van. Wat ik begrijp. Daarom was ik benieuwd of jullie weten wat een goeie kam is voor het verharen. Ik dacht mis hebben jullie ideën.      Alvast bedank gr. Sinsy en een pootje van dex 
honden page profiel SilvySilvy schreef in Raad de kruising
Rottweiler x bordeauxdog x ridgeback
honden page profiel Just The Max   Just The Max schreef in Oppas gezocht
Wij zijn op zoek naar een oppas vanaf 06/07, voor een 10tal dagen. De precieze einddatum laat ik zo snel mogelijk weten. Wij wonen in Eeklo, op een halfuurtje van Gent dus liefst zoeken we iemand binnen Oost of West-Vlaanderen. Het gaat om 6jarig sheltie reutje (niet gecastreerd), genaamd Max. Max heeft een zeer rustig en lief karakter en is wat terughoudend naar vreemden. Daarom zou ik graag eerst een kennismakingswandeling doen. Andere honden zijn geen probleem, maar liefst steken we hem niet bij erg drukke honden (of heel grote) want dan wordt hij wat bangig en nerveus. Max is vogels, kippen, konijnen... gewend. Enkel katten zijn niet zo zijn ding omdat hij geleerd heeft wilde katten uit de tuin te houden ;-) Hij is zeer gehoorzaam, doet aan agility en heeft dus wel graag wat dagelijkse beweging. Kennen jullie iemand die onze lieverd een tijdje in huis wilt, of ben je zelf geïnteresseerd: laat maar iets weten. Indien er nog vragen zijn, stel ze gerust! :-)
honden page profiel SilvySilvy schreef in Tekening van je hond
Mijn red merle aussie bied zichzelf ook aan!!! Super mooi hoe je t doet echt prachtig. En als je een hond wil met leuke kleur tekening en twee verschillende ogen dan is Fleurtje wat voor jou <3
 

Vrienden van dunja de hussen

honden foto van DISHAhonden foto van Shiba fanhonden foto van Silvyhonden foto van Kelly (L) Quila (L) Zazahonden foto van Joyce van Suka en Aikohonden foto van Kaya en Kodahonden foto van Martine, Bailey en Jaikahonden foto van wolfsberoseshonden foto van Skyhonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van < Liesbeth & Igor >honden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Marion  en Djangohonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van Yemami Spirithonden foto van theo  en martina honden foto van Roméehonden foto van Rosalin Kuyshonden foto van Alaska Malamutehonden foto van YLA EN BOYARhonden foto van Bellahonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van PupYhonden foto van hondenvriendjehonden foto van sietskehonden foto van bregtje en de border Troyhonden foto van huskywomanhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van Indrahonden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van Daantje*Quincy&Chayennehonden foto van sofiexCesarxCanneloxSnowyhonden foto van .honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Gwennhonden foto van Just The Max   honden foto van Renate honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Carla en diertjeshonden foto van Luna en Shadow

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^