HondenPage baasje Sofie&Kristof

De laatste reacties in het hondenforum

Sofie&Kristof heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto En ma slapen. honden foto Eerst op de slee ma ja meestal denkt de hond niets voor u alles voor mij vond toch een goeke :D honden foto En wa krijgen we als we braaf zijn ? EEN SNOEPJE! honden foto Die van ons verwend hem beetje hard he ge ziet het hier is het bewijs :d honden foto Onverwachts begon mijn sapje lichter te wegen tot ik het zag dan dacht ik ja dan geef ik de rest ook maar he (en ma slurpen den deugeniet). honden foto Aan ze moet er iemand de wekker zijn anders sta je nooit ni op he . honden foto Gluren bij de buren zoals wij het zeggen .

Verhalen van Sofie&Kristof in het Dogboek

plassen in de hond van de buren zijn gezicht .
Hiernaast wonen mensen met een kleine hond .als er nu 1 hond is waar hij niet op terug blaft is het

Wedstrijdfoto's

Die van ons was bij de hond gaan liggen tot ze echt in slaap viel ik sprak tegen haar en ze zei niks dus dacht ik zal is fototje nemen de hond sliep(snurkte:D) ook maar door het nemen van de codac dee hij zen ogen al open Eerst zaten ze beide op de slee en dan zie je altijd wie de baas is he, de hond of het baasje zelf ?
DE HOND DUS hij dacht zal maar is een beetje achteruit schuiven en echt waar elke keer opnieuw hetzelfde is echt wel fun de slee buiten en hij zal erop zitten en niemand anders!.
Groetjes kristof Aan zee aan buiten in het zonnetje .

Clubs

Sofie&Kristof is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^