Over Roy

Aangeboren hondenliefhebber, opgegroeid met "Molossers" maar vind alle honden leuk. De leukste vind ik de Rottweiler. Voordat deze 3 teven er waren is mijn Rottweiler teef "Kyra" helaas overleden met 10,5 jarige leeftijd (op 14 sept 2010) door vergiftiging. 2 Jaar daarvóór moest "Devil" (Rottweiler reu) worden ingeslapen. Hij had een stamhoofdtumor en kwam niet meer uit zijn epileptische aanvallen steeds meer en steeds erger.
Ben zo aan honden gewend en gehecht dat ik een week of 2 na Kyra's dood toch al rondkeek voor een pup. Dacht kijken kan geen kwaad. Werd dus gelijk verliefd op Salty (lichtbruine op foto), zij kwam bij me rond oktober 2010. Kijk vaker wel eens in dieren asiel en in omstreeks januari kwam ik met Salty samen in het asiel lieve Lola tegen. Gelijk goede klik samen. Lola (midden foto) was door haar baasje achtergelaten in een bos na hun echtscheiding. Lola is altijd nog heel dankbaar. Vorige  week komt een kennis bij me. Hij kon iemand die de hond weg moest doen wegens terug inwonen bij haar moeder... Hond niet welkom.. Zei de jongeman dat hij de hond maar eens meeneemt dan bemiddel ik eventueel een herplaatsing. Mila (heette Diva) de blauwe op foto is nu 6 maanden oud. Ze is zo lief voor een 'pup' en sociaal, wist gelijk dat mijn liefde nog een keer verdeeld moest worden en heb besloten dat ze haar leven lang bij mij erbij mag. Kan Mila nu al niet meer missen!!!
Dat heb je als je als baby zijnde al lekker bij de grote honden mocht luieren. (thuis vroeger hadden we 5 Tibetaanse Mastiffs tegenwoordig Doh-kyi genoemd vanwege een aantal jaar geleden met dat pitbull beleid. Mastiff klonk toen ook al gelijk gevaarlijk.

Krabbels aan Roy

honden page profiel RoyRoy schreef om 23 juni om 08:54
Iedereen heel veel speelplezier met jullie viervoeter

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Roy heeft 20 ontvangen.

Berichten en online status
Roy was voor het laatst online 8 jaar, 10 maanden, 6 dagen, 23 uur, 58 minuten, 21 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^