HondenPage baasje Fenna

Wat schreven de vrienden van Fenna op het forum

honden page profiel SanneSanne schreef in Is dit een goede hond voor ons?
Oke bedankt voor je hulp!
honden page profiel SanneSanne schreef in Is dit een goede hond voor ons?
Judith! Heel erg bedankt voor je reactie ik ben best wel blij dat deze hond wel bij ons zou kunnen passen in de familie. Wat een leuk idee van de tollier wandeling. Waar kan ik vinden (op internet) waar dat is zo'n wandeling?  Bedankt!
honden page profiel SanneSanne schreef in Is dit een goede hond voor ons?
Allebei heel erg bedankt voor de goede antwoorden, ben er erg blij mee :) We willen graag een toller omdat we graag een hond willen waarmee we veel kunnen doen zoals cursussen en sporten. Zelf zijn we ook buiten mensen, dus we willen ook met de hond veel wandelingen maken en met hem fietsen. We wonnen wel midden in de stad. Daarom willen we ook zeker elk weekend een paar uur per dag naar het bos gaan, want we vinden het belangrijk dat die veel beweging krijgt. Door de weeks gaat genoeg beweging zeker ook lukken. We willen ook graag een hond die bijna altijd zin heeft in apporteren en die denkspelletjes, dus gewoon spelen ;)  we vonden het ook een erg mooi ras en dat vinden wij ook belangrijk. We hebben tijd genoeg voor de hond er is bijna altijd wel iemand thuis. We hebben geen ervaring met opvoeden van een hond.
honden page profiel SanneSanne schreef in Alvast naam ideeën? (UPDATE we hebben besloten hoe ze gaat heten ;-) )
Wacht dacht je van deze namen? Happy Lely Nikky Kathy of Kate Maddy Bessy Essy Elly Emmy Rocky Ismay Snoepy Loeky Zoey Abby Zo volgens mij zijn dat wel genoeg samen :) Ik zelf zou voor Sem kiezen maar dat eindigt niet op een y Succes met kiezen!
honden page profiel SanneSanne schreef in Is dit een goede hond voor ons?
Hallo allemaal! We gaan in de zomervakantie een puppy nemen. Maar we weten nog niet precies welke. We dachten eigenlijk aan een Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Ik heb alleen nog een paar vraagjes onder de Toller: Kunnen ze goed met andere (huis)dieren omgaan? Ik had ook gelezen dan ze bijna altijd willen spelen, is dat waar? Is het handig om op puppycurcus te gaan? Zijn ze best wel zelfstandig? Alvast bedankt!
 

Vrienden van Fenna

honden foto van Sanne

^