HondenPage baasje Stefanie

Wat schreven de vrienden van Stefanie op het forum

honden page profiel herminahermina schreef in Waarom hebben jullie dat ene hondje gekozen uit het nest?
Tailer was het laatste pupje uit het nest. Maar eerlijk gezegd, hadden we Tailer ook uitgekozen, als hij niet de laatste was, tussen al deze pups.       Het was een lief gezond staffordje. Maar later bleek het een engelse X amerikaanse stafford te zijn.
honden page profiel herminahermina schreef in hoe moet ik mijn ouders overhalen een hond te nemen
Het heeft geen zin om je ouders ervan te overtuigen. Ten eerste, kan een hondje niet de hele dag alleen thuisblijven, of in een bench de hele dag. Ten tweede, moet je een tijdje oefenen, voordat je een hond de hele dag alleen laat. Ten derde, een hond moet ook worden uitgelaten. Een hond kan niet heel de dag zijn poep en plas ophouden.  Net als jij de hele dag ergens opgesloten zit, en naar de wc toe moet. Ten vierde, een hond heeft aandacht nodig, en dus ook de shiba. Wanneer zijn jullie eigenlijk weg?   Ik zou me nog even lekker inlezen over honden, en wachten tot jullie er echt klaar voor zijn. Want zo te zien, zijn jullie er nog niet echt klaar voor, want je moeder zegt niet zomaar, dat jullie er (nog) niet klaar voor zijn.
honden page profiel herminahermina schreef in bijten,grommen en ontsnappen
Het drieggedrag van de hond, wil hij laten zien als een soort waarschuwing. Hij geeft aan, dat hij iets onaangenaam vindt, of iets eng vindt. (Want anders zou hij dat ook niet doen ) Hij kan dreigen, als hij denkt: Dat je zijn eten afpakt, of hem pijn wil doen.   Als je zegt: Ik wil liever niet dat je dit doet, of dat is niet prettig, kan een hond zijn lip gaan optrekken, en gaan grommen. Als je, je terugtrekt, zal de hond begrijpen, dat dreiggedrag werkt, en zal hij dit blijven doen. Kalmeer hem niet als hij gaat dreigen. Hij ziet dit als een beloning.   Daarnaast kunt u de hond trainen, zodat hij eraan kan gaan wennen. Dit kan het best met iemand die al veel verstand van honden heeft. Zoals een puppycursus. Die legt uit, hoe je dit op een veilige manier kunt bereiken.   En zoals Blaise al zei: Voordat je dit gaat doen, zou ik eerst een tuigje proberen. Als het goed gaat beloon hem dan. Geef hem pas aandacht, als hij pas braaf is.
honden page profiel herminahermina schreef in Het is feest!
Fijne verjaardag :)
honden page profiel herminahermina schreef in Huh? Ze gromde naar me!
Sommigen hebben volgens mij inderdaad wel het idee dat Mellow de opvolger gaat zijn van die kleine dikke van Pinky and the Brain ;) http://www.homeschoolmarketplace.com/images/pinkyandbrain3.jpg Zó dramatisch is het niet hoor, ben ik ook zeker niet bang voor. Gisteravond heeft mijn vriend haar eten gegeven, ze stond lekker te eten, hij vroeg "mag ik even kijken?" en ze gaat gewoon opzij. Hij kijkt, zegt "dank je wel" en ze gaat weer verder eten. Geen grom, geen opgekrulde lip, geen ontblootte tanden. Als een hond voedselnijd heeft kun je dat ook niet zomaar doen (onze eerste hond vroeger had dat wel heel erg, met zijn eten én met zijn kluifjes). Ik geef toe dat ik wel even een beetje huiverig ben om haar weer een kluif te geven; zal ze het weer doen de volgende keer? Maar dat moet ik niet doen, ik moet me ook zeker niet anders gaan gedragen als ik haar wat te kluiven geef. Als ik de radio of tv aan of uit wil doen, moet ik dat gewoon (kunnen) doen. Ze kan altijd ongestoord eten, ik heb nooit zomaar haar eten afgepakt en dat zal ik ook nooit doen. Vrijdagavond lag ze wel met haar rug naar me toe en zo ligt ze eigenlijk nooit in haar mand, zeker niet tijdens het kluiven. Denk dat dat gewoon het probleem was: mij niet zien aankomen en ondanks dat ik mezelf (dmv haar naam noemen) wel heb aangekondigd, was ze waarschijnlijk zó diep in gedachten verzonken dat ze van me schrok. Haha! Dat kan. Maar ik ken wel meer honden die grommen als je bij hun eten komt hoor... Dat is eigenlijk (bij sommige honden) gewoon. Als ik chips heb of patat, dan mag Tailer ook niet bij mijn voedsel in de buurt. Maar ja. Dat is natuurlijk wat anders. ;)
honden page profiel herminahermina schreef in Brok voor kennis
Nooit van gehoord. Ik was er ook naar opzoek maar toch ben ik overgestapt op vers vlees compleet. Dat is goed voor zijn darmflora.
honden page profiel herminahermina schreef in Vanaf waneer plassen reutjes met de poot omhoog?
Hallo, sorry maar ik moest het weten. Vanaf hoe oud plassen reutjes met hun pootje in de lucht? Tailer heeft dit 1 keer gedaan, en nu plast hij weer gehurkt. Hij snuffelt ook aan lantaarnpalen, maar plast er niet tegen aan.  PS: Tailer is nu 4 a 5 maanden.
honden page profiel herminahermina schreef in aggressieve honden
Oneens, want elke hond gunt een terrein. Ook de honden die agressief zijn, of aanvallen. Dan volg je toch een cursus? Er zijn veel honden met agressie.
honden page profiel herminahermina schreef in Neem je nog een nieuwe hond, als je hond er niet meer is?
Tailer is nog een pup, maar als hij er niet meer was, wilde ik toch een nieuwe hond, maar ik woon nog bij mijn ouders, maar mijn moeder wil dat liever niet :( Maar mijn vader moet er nog over denken.
honden page profiel herminahermina schreef in Zucht, waar blijft toch die winter ?
Haha!!! Die Bamse toch, hihi! Geweldig! :D
honden page profiel herminahermina schreef in we geven onze hond vers vlees maar van DA moeten we brokken geven!
Bedankt voor de snelle reacties! :D  Vers vlees is veel beter ja ;) Bedankt! :D
honden page profiel herminahermina schreef in we geven onze hond vers vlees maar van DA moeten we brokken geven!
Hallo HP gebruikers. Wij geven onze hond Tailer vers vlees, en het werkt goed op zijn darmflora, en groeit er goed van. Maar nu moeten we van de DA brokken (royal canin) geven, maar dat werkt he-le-maal niet goed op zijn darmen. Hij raakt ervan aan de diaree en hij geeft over. Vers vlees is veel beter, maar de DA geeft tips die juist slecht zijn voor hem! Wat moet ik doen? Luisteren of niet? Moet ik hem brokken of vers vlees geven?
honden page profiel herminahermina schreef in welke honden vinden jullie het mooiste
Engelse stafford natuurlijk! Hihi! Hermina op school
honden page profiel herminahermina schreef in HELP!!! Pup, blaft hapt poept en plast!
Wij hebben een encyclopedy, en daar staan allemaal nuttige dingen in. Bijten is niet raar, en/of vals gedrag. Heeltje, je pup wil duidelijk maken dat hij wil spelen of uit gelaten wil worden. Ik las je problemen, en weet ik nu wat er gaande is. Als je pup het koud heeft, kun je een warme deken halen voor pups, zodat hij het buiten niet koud heeft. Als je pup ''echt'' niet wil, til hem dan naar buiten, en dan ongeveer, wat verder van je huis. Dan moet je puppie verder lopen om naar huis te gaan, en is de kans groot(ter) dat hij gaat plassen of poepen. Dan zijn we nog bij het bijt en blaf probleem: Een kongo speeltje (dat hebben wij ook voor Tailer) daar zitten snoepjes in verstopt, en daar is dan alle aandacht op gericht. Het blaffen, piepen of janken kan ook zijn dat je pup honger heeft. Hoe vaak krijgt je puppie te eten (per dag?)
honden page profiel herminahermina schreef in Eerste operatie bij: Tailer
Tailer's hechting lost bijna weer op! :D We hebben ook een kong voor hem, en daar zit hij continu mee te spelen. ;) Haha!!!
honden page profiel herminahermina schreef in Welk ras past bij ons gezin? Ik kom er niet uit!
Srry, ik heb even verder gelezen maar... Een man die geen honden liefhebber is? Kinderen die er bang voor zijn? En ook nog een pup? Pups zijn meestal erg druk en zullen wel eens in je broekspijpen hangen, en ook bij kinderen. Ik denk dat je eerst een logee hondje bij je moet hebben, en veel op bezoek gaat bij mensen met een hond. Als je daar aan gewend bent, kun je een pup kopen. https://foto.hondenpage.com/30-30-crop/foto/foto/334895.jpg
honden page profiel herminahermina schreef in Welk ras past bij ons gezin? Ik kom er niet uit!
Engelse stafford vondt ik goed, maar hij is niet de maximale grootte van een labrador. PS: Een grootte van een labrador heeft wel een groot huis nodig. Heb je mischien een fotootje van je woonkamer? Wij hebben een stafford, en ze zijn erg kindvriendelijk, ze zijn kortharig, en ze passen zich snel aan de omgeving aan.
honden page profiel herminahermina schreef in Naam voor een reu?
spanjorda
honden page profiel herminahermina schreef in Eerste operatie bij: Tailer
Ik ook! :) Een kong daar zat mijn moeder ook al aan te denken. ;):)
honden page profiel herminahermina schreef in Eerste operatie bij: Tailer
Zal ik doen! :) Ik koop een bijtring die groot genoeg is om niet in te stikken. ;)
honden page profiel herminahermina schreef in Eerste operatie bij: Tailer
Hallo, eergister is Tailer onder een narcose gelegen. Hij zat namelijk donderdag vast tussen de bench, want net als elke pup had hij jeuk, aan zijn tanden. Dus hij zat te knauwen, toen ik net naar school ging ('s middags). Ik hoorde gepiep, en toen zag ik dat hij vast zat. Lenie (mijn mam) drukte voorzichtig hem er tussen vandaan. Toen knapte zijn tand af. Dus bij de grote cocktail enting, zij de DA dat zijn afgebroken tand, er met wortel en al uit moest, en hij moest onder een narcose. Maar nu is hij helemaal weer de oude. Ik wens je veel sterkte Tailer! PS: We moeten hem nu macaroni met kip erdoorheen geven.
honden page profiel herminahermina schreef in ''ontgiften''/darmflora
Waarom geef je een hond van 10 weken oud nog Brinta ? Ik weet dat sommige fokkers het gebruiken, al dan niet gemengd met vlees of brokken, maar zodra er vast voer gegeten wordt krijgen ze het over het algemeen niet meer.  Rauwe kip kun je beter niet geven zolang je hond nog Brinta krijgt. Gekookte of gebakken kip met botjes helemaal niet. Srry, Brinta is helemaal niet goed nee, was in de war. Wij geven hem 1 keer in de week vers vlees, en de rest van de week brok. Dat is goed voor zijn darmflora.
honden page profiel herminahermina schreef in ''ontgiften''/darmflora
Vrijdag voor het eerst alleen maar smolke gehad. Vondt hij echt heerlijk, zeg! Gelukkig maar, dat hij het heel erg lekker vindt. Dus nu heeft tailer gewoon in de ochtend brinta, en de rest van de dag smolke. Soms krijgt hij ook wat vlees, maar je moet hem geen gekruid geven, dat is niet goed voor een hond, en pup natuurlijk ;) Ik geef een klein stukje wat in het vlees zit, dus dat witte, stukje vlees aan de binnenkant. Heeft Kip ook nog van die kleine botjes, waar hij op mag kauwen? Dus ehm... van die kauwbotjes? De DA zei dat hij het laatste stukje niet mag hebben, want daar stikt hij in. Trouwens, hoe gaat het met Kip? Je hebt hem nu precies een week toch? ;)
honden page profiel herminahermina schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Oei, oei! Dat is een hele erge situatie zeg! Nou, hiervoor volg ik jullie, want ben echt benieuwd of ze hem vinden... Arme stakker! En het is ook al zo koud buiten! Hopelijk vinden ze hem snel (en levend) :'( Mijn konijn was eens weg, en toen was het ook al zo koud, en toen was hij doodgevonden! Ik hoop dat het niet bij Luna gebeurd! :'(
honden page profiel herminahermina schreef in Joker onder het mes :((
Oei, veel beterschap, en dikke knuf van Tailer voor Joker, en pootjes voor het baasje...
honden page profiel herminahermina schreef in ''ontgiften''/darmflora
Ik geef Tailer ook brinta, maar dan alleen in de ochtend. Hij groeit er echt heel lekker van. Alhoewel onze honden bij de zelfde fokker vandaan komen, vondt ik de bonzo brokken niet echt geschikt voor Tailer, want er zit teveel zout in. Wij stappen over op smolke. Dat mengen we, en elke dag, word de bonzo wat minder, en de zak is bijna leeg... O-) Smolke vindt hij ook gewoon erg lekker. (volgens mij lekkerder dan bonzo.. O-)) Succes!
honden page profiel herminahermina schreef in Niet mee lopen aan de riem...
Net met hem uitgeweest, en ging hij op de straat al zitten... Hij zat net lekker op zijn kleedje te slapen, en werd hij wakker gemaakt, omdat hij uit moest... Tja, het moest toch. Toen had ik hem maar opgetild in het gras, en toen ging hij wel mee. Het moest wel, want hij had net gegeten en gedronken, en het was 9 uur. Nou, ja... Nu zit hij lekker met zijn knuffeltje te spelen. (wel even off-topic, hoor.. O-))
honden page profiel herminahermina schreef in Niet mee lopen aan de riem...
hier ook heel herkenbaar, hummer is morgen 10 weken. En overdag loopt hij super goed mee, ik moet nu zelfs af en toe stil gaan staan omdat hij loopt te trekken. Maar zo dra het donker is lijkt het wel of hij van alles bang is. Hij durft niet langs de geparkeerde auto's, hij vind alles eng wat voorbij komt. snoepjes helpen zo ie zo al niet want die pak ie nooit aan hihi, waarom vraag ik me ook af.. Ik sta hele verhalen tegen hem te lullen haha(mensen zullen wel denken wat staat daar voor een idioot), bijvoorbeeld: Kom maar hummer. Als je nou mee loopt ben je eerder thuis, blijf je zitten dan krijg je het alleen maar kouder. Kom manneke, gaan we zo lekker slapen. En allemaal dat soort dingen haha. Nou heb ik net wat anders geprobeerd ik wist het niet meer wat ik moest doen. Ik heb het uit einde van de riem gepakt en een stuk verder op me hurken gaan zitten, met me gezicht na de kant waar ik na toe wilde. En hem verder geen aandacht gegeven, en ineens stond meneer heel blij naast me en heeft de wandeling 10 minuten geduurd in plaats van een half uur, omdat hij zo vaak/lang gaat zitten. Hoop dat dit niet eenmalig was, en dat ie vanavond weer net zo goed mee loopt haha Hihi! Heeft Tailer ook! Gaat ie zitten, en wil hij niet meer verder. Als de zon schijnt wil hij wel mee, maar als het wat miezert, is hij het na de vijfde lantaarpaal al zat. Je moet hem nog wel naar de hal tillen, en dan zijn halsband en riem omdoen, voordat hij ''echt'' met je meegaat ;)  Soms gaat hij op de stoep zitten, en dan denk ik, dat de mensen die langskomen denken: Tja, wat staat zij nou tegen die hond te zeuren. (volgens mij denken ze dat niet, maar ze kijken wel naar me) Als ik daar lang genoeg wacht, denkt ie: Tja... Nu ga ik toch nog maar weer, want ik denk dat wie op die manier, nu echt niet teruggaan naar huis hoor... Ben ik even blij, dat hij eindelijk meeloopt, hihi! Ik wandel niet meer dan een kwartiertje of zo... Soms tien minuutjes, maar dat ligt aan de tijd.. :P Het wandelen gaat nu (gelukkig) steeds beter.
honden page profiel herminahermina schreef in Wat doet je hond als hij in bad moet??
Toen Tailer voor het eerst in bad moest, tilde we hem in de badkuip. Hij worde met warm lauw, water afgespoeld. We sopten zijn beentjes in, met honden shampoo, hij hij liep wat rond in de badkuip. We spoelden zijn ruggetje en beentjes alleen af. Toen droogden we hem af, en toen was de ''nestgeur'' verdwenen (zo'n beetje dan :p)
honden page profiel herminahermina schreef in Nieuwe pup
Twilight mischien?
 

Vrienden van Stefanie

honden foto van hermina

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^