HondenPage baasje Donald Quist

Over Donald Quist

honden foto van Donald Quist We zijn ondertussen een jaar verderop en met pijn in mijn hart heb ik mackie bij mijn ex moeten achterlaten toen weer niet langer met elkaar door ėėn deur konden. Mack heeft het goed bij haar. Dart twijfel ik niet aan. Maar ik mis hem enorm. Ik ben niet lang hondeloos gebleven. Al na een paar weken kreeg ik bij toeval te horen dat een kennis van me met haar hond omhoog zat ivm een zwangerschap en werd ik de nieuwe eigenaar van een schat van een driejarige teef. En een kruising tussen een Argentijn en een staffford. Ik ben hartstikke blij met har al kan ze Mackie niet vervangen. Hier een paar foto's van mijn nieuwe vriendinnetje. 


met Mackie naar een show geweest. Ik heb mijn hele leven van alles met honden gedaan alleen dat had ik nou nog nooit gedaan. Eerlijk gezegt viel het me een beetjhje tegen omdat het snikheet was en de show anderhalf uur te laat begon. Ik had het toen al een beetje gehad en mack ook . Hij had ondanks een heel mooi rapport trouwens net geen prijs, maar ik moet zeggen dat ik ook niet zo met die hond omga als de meeste prijswinnaars hoor . Ze zetten konstant de poten recht . Kont optillen . Een lokkertje voor hun snuit zodat ze recht vooruit keken. Nee ik ga liever stoeien met Mack en de anderen ( Bommel en Belle)

Krabbels aan Donald Quist

honden page profiel Donald QuistDonald Quist schreef om 05 april om 15:14
Zo. We zijn ondertussen een jaar verderop en met pijn in mijn hart heb ik mackie bij mijn ex moeten achterlaten toen weer niet langer met elkaar dood en deur konden. Maak heeft het goed bij haar. Dat twijfel ik niet aan. Maar ik mis hem enorm. Ik ben niet lang hondeloos gebleven. Al na een paar weken kreeg ik bij toeval te horen dat een kennis van me met haar hond omhoog zat ivm een zwangerschap en werd ik de nieuwe eigenaar van een schat van een driejarige teef. En een kruising tussen een Argentijn en een staffford. Ik ben hartstikke blij met har al kan ze Mackie niet vervangen. Hier een paar foto's van mijn nieuwe vriendinnetje.
honden page profiel Marjan. AmBull ClubMarjan. AmBull Club schreef om 16 maart om 21:25
Hoi Donald. wil je miss lid worden van de Amerikaanse Bulldog club van dit forum?
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 13 augustus om 09:28
Prachtige hond !! Heeft een karaktervolle uitstraling !
honden page profiel Donald QuistDonald Quist schreef om 13 augustus om 03:39
Mackie is ondertussen twee jaar oud en een schat van meer dan 60 kilo geworden . Behalve Mack is er bij mijn ex vriendin.(waar Mack woont)en met wie ik twee keer per dag de honden uitlkaat nog een boxer en een krijzing boxer met waarschoijnlijk argentijn ofzo. De boxer is net als Mack een reu en de bastaard is een teef. Het zijn dikke maatjes al moet ik wel oppassen dat isk, als ik Mack alleen meeneem hij niet begint te mopperen tegen de boxer reu als ik terug kom. Ze kunnen eigenlijk niet meer voor langere tijd uit elkaar gehaald worden omdat ze dan, en met name Mack geneigt is om de rolverdeling nog effe duidelijk te maken. Dat is eigenlijk het enige moment dat we ze in de gaten moeten houden. Voor de rest zijn het dikke vriendjes . Net als de huiskat overigens terwijl ze van vreemde katten niets moeten hebben .
honden page profiel Donald QuistDonald Quist schreef om 16 januari om 11:14
Ben de trotse eigenaar van een plaatje van een amerikaanse bulldog. Met 8weken aangeschaft en ondertussen,na een maand of 18 heb ik een maatje van 65kg aan spieren en vrolijkheid,al weet ik het soortelijk gewicht van vriendelijkheid niet precies. Ik heb mijn hele leven al honden van verschillende rassen en mixen gehad. Maar dit ras ervaar ik wel als iets waarvan je meteen gaat houden. Zowel om gedrag en karakter als om het uiterlijk.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Donald Quist heeft 81 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Donald Quist zeer positief gewaardeerd bij 2 waarderingen.

Berichten en online status
Donald Quist was voor het laatst online 10 jaar, 3 weken, 2 dagen, 9 uur, 55 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto Mackie is nu ruim twee jaar en bijna in volle glorie honden foto honden foto Ik heb mijn hele leven al honden en van de mest uiteenlopende rassen al hebben de zogenaamde honden foto
Donald Quist heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Mackies Bullenboek


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^