HondenPage baasje yanniek

Wat schreven de vrienden van yanniek op het forum

honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
Leuke foto's! Heerlijk he knuffelen met zo'n harige hond :)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
"   die bom energie zal het wel blijven haha. Stafford van me ouders is 10 en ook nog vol van energie haha "Melissa&Jeffrey & Hummer  Klopt maar als ze weten wat wel en niet mag in huis dan valt het wel mee. Dalmatiërs zijn ook erg energiek maar als je ze goed opvoed rustig in huis.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
"   ja echt wel haha, hij is nu weer een bom vol energie, terwijl ik net zo'n 3 kwartier met hem heb gelopen. En hem een kwartier/25 minuten achter een bal aan heb laten rennen....   Zo maar is stofzuigen raakt ie zijn energie misschien weer wat kwijt haha, dan rent ie heel de tijd achter me aan haha "Melissa&Jeffrey & Hummer  Hihihi leuk toch :) Hij is nog jong dus inderdaad een bom energie. Succes met het samen stofzuigen ;)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
"  ja inderdaad! Lekker een rustige avond gehad haha, hij heeft bijna heel de avond geslapen haha. "Melissa&Jeffrey & Hummer  Heerlijk toch! Heb je er ook geen opkijken meer na hihi lekker rustig ;)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
Leuke foto's! Wat een heerlijk weer was het dit weekend he..voor de hond af en toe stoppen tussendoor inderdaad haha, Spot was ook al aan het hijgen bij een rondje lopen..was wel op heetste van de dag.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
Heerlijk in het zonnetje! Wat ziet hij er happy uit d(^_^)b Bij jullie ook zoveel molshopen?
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
" " Ooh wat een leuke foto's.. geen idee waarom mensen een boog om je heenlopen. Je ziet toch zo aan hem dat het nog een jonge hond is, dat gaat meestal wel goed met andere honden, misschien zijn de honden van die mensen wel gemeen naar andere honden? Mag Hummer wel met andere honden spelen als hij los is? Geduld en consequent zijn is de key naar succes in het opvoeden van de hond. " Yannick   Ja ik weet het ook niet, is voornamelijk in het park. Hier in de straat en omliggende straten niet, moet zeggen dat er hier ook veel staffords/pitjes wonen.   Sommige zou kunnen maar als je ze daarna wel met een labrador of een herder zie snuffelen zullen ze denk ik wel met andere honden kunnen.   Ja, ligt er aan met welke honden. Kleine honden laat ik hem niet mee spelen, daar is hij veelste druk voor. Van de week heeft ie met een bull mastif gespeeld. Wil niet dat hij aan de riem speelt, omdat hij dan niet weg kan. En ik wil dat hij aan de riem honden negeert zeg maar. Want hij vind alles en iedereen leuk, alleen mijn armen vinden dat niet zo leuk haha.   heb wat dat betreft met dieren echt een engelen geduld haha "Melissa&Jeffrey & Hummer Dat moet hij ook leren he met kleine hondjes.. leren ze vanzelf geloof me is zo ook met die van mij gedaan en dat is een joekel, die was wel groter dan die van jou nu is. Zowieso die kleine hondjes bijten altijd flink van zich af dus dat zou goed moeten komen.. nu alleen een baasje vinden die het aandurft hihi. Aan de lijn moeten ze inderdaad gewoon doorlopen vind ik ook, aan de lijn 'spelen' met honden is niks.. drama altijd lijnen in de knoei enz.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
Ooh wat een leuke foto's.. geen idee waarom mensen een boog om je heenlopen. Je ziet toch zo aan hem dat het nog een jonge hond is, dat gaat meestal wel goed met andere honden, misschien zijn de honden van die mensen wel gemeen naar andere honden? Mag Hummer wel met andere honden spelen als hij los is? Geduld en consequent zijn is de key naar succes in het opvoeden van de hond.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
" Haha je hoeft hem niet altijd te gaan helpen hoor het is maar ff dat hij het snapt maar zelf uit laten zoeken is het beste natuurlijk. Spot ging piepen en blaffen begon hem te lang te duren dus daarom mijn helpje, daarna nooit meer hoeven helpen Herkenbaar dat onwijs vervelend zijn, lekker jou uitdagen kijken hoever hij komt en of hij dat echt niet mag haha. Die van mij is een dalmatiër staan daarom bekend, lekker eigenwijs, zeg je 'zit' staat hij me soms aan te kijken, half zijn kont omlaag..moet ik echt?? haha en met loslopen, toch nog ff dat takje meepakken dat vind ik wel leuk ik weet dat hij daarna toch komt zo is hij gewoon " Yannick   Ja als hij gaat staan te blaffen zeg ik ''plaats'' Hij snapt dat we daar zijn bench mee bedoelen. Soms vergeten we alleen te zeggen ''kom maar'' en dan blijft ie in zijn bench haha.   Uitdagen?? hoe kom je der bij, dat doen ze toch helemaaaal niet hahaha. Als ik hem negeer dan vergaat de wereld voor hem, dat vind hij echt niet leuk. Word dan meestal ook boos haha.   Ow zo herkenbaar dat zitten. Hummer gaat 9 van de 10 keer maar half zitten. Dan zeggen we ''hummer zit'' kijkt ie je aan of ie wil zeggen ik zit toch hahaha. Takjes daar is hummer ook dol op..   wat een mooierd is spot trouwens, ben zelf niet zo van de dalmatiers. " Melissa&Jeffrey & Hummer Dankje :) ja je moet ervan houden, net als steffords denk ik? Geen idee, ieder zijn ding.  
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
" Wat een mooie hond heb je/jullie! Dat onbenullige had Spot vroeger ook Die snapte ook niet hij gewoon de bench in kon lopen voor dat speeltje te kunnen pakken haha. Komisch om te zien toch en als ik hem dan een handje hielp dan was hij helemaal happie de peppie. Soms zie je bij een volwassen hond toch nog die puppie terug, tenminste ik heb dat wel bij Spot (mijn hond) dan kijkt hij je aan met diezelfde blik als hij als puppie had, zo lief. De mooiste foto van alle die ik hier heb gezien vind ik die waar Hummer bij jou op de arm ligt, het lijkt wel alsof hij lacht..heel erg schattig een tevreden hondje. " Yannick   Dankjewel  Ik laat het hem zelf uit zoeken, anders ken ik em straks als ie volwassen is hem overal mee helpen haha. Zeg dan wel ''plaats'' tegen hem, dan loopt ie zijn bench in haha. En dan staat ie te wachten tot ik zeg ''kom maar'' voordat hij er weer uit komt haha. Ja het lijkt inderdaad net of hij lacht, het lijkt ook net of hij bij zijn rechteroog een traan heeft hihi.   Schattig is ie niet altijd hoor haha, Soms denk ik wel is ik gooi je in de tuin en je komt er niet meer uit vandaag haha. Hij is 9 van de 10 keer super lief. Maar heeft ie het aan, is hij onwijs vervelend. En dat dan ook de hele dag haha. " Melissa&Jeffrey & Hummer Haha je hoeft hem niet altijd te gaan helpen hoor ;) het is maar ff dat hij het snapt maar zelf uit laten zoeken is het beste natuurlijk. Spot ging piepen en blaffen begon hem te lang te duren dus daarom mijn helpje, daarna nooit meer hoeven helpen :) Herkenbaar dat onwijs vervelend zijn, lekker jou uitdagen kijken hoever hij komt en of hij dat echt niet mag haha. Die van mij is een dalmatiër staan daarom bekend, lekker eigenwijs, zeg je 'zit' staat hij me soms aan te kijken, half zijn kont omlaag..moet ik echt?? haha en met loslopen, toch nog ff dat takje meepakken dat vind ik wel leuk ik weet dat hij daarna toch komt zo is hij gewoon :)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hummer
" pfffff hij heeft weer een lekkere drukke dag haha. Hij heeft wel goed op zijn donder gehad vanochtend. Eerst begon hij me stofzuiger aan te vallen, wat ie nooit doet. Daarna wilde hij me nieuwe dweil weer kapot maken. Streng ''nee'' en ''foei'' hielp niet, dus heb hem maar in zijn bench gedaan. Ging meneer heel zijn bench slopen, nou is zijn kussen voor in de bench kapot en heeft meneer nu lekker pech. Morgen krijgt hij pas een nieuwe. Hij is als een gek de bank op en af aan het springen, me bank is al zo'n 10 cm verschoven.... Roep je Hummer rustig nu, Kijkt ie je aan of ie wil zeggen ik ben toch rustig??? Het wasmachine vind ie ook leuk als ie aan staan, gaat hij ervoor zitten en draait mee met zijn hoofd haha. Alleen die rotzak heeft het door als ik me telefoon pak om het te filmen dan loopt ie gauw weg haha.   Vanochtend ben ik voor het eerst, na het park hier gelopen. Hij vond het geweldig, vooral al die eenden en zeker de ganzen. Ik had het nie zo op die ganzen en meneer wilde er heen, ben gauw door gelopen... me arm vond het ook heel erg leuk! Honden negeert hij nu beter, maar ik kan nu ook gaan beginnen met eenden negeren haha, die vind hij leuker als honden   Vraag me soms ook wel is af, of ie nou echt zo lomp is of niet haha. Ligt er een speeltje in zijn bench. Probeert hij die via de buitenkant eruit te krijgen, word ie boos dat dat niet lukt en gaat hij er tegen staan te blaffen. Terwijl het deurtje gewoon open staat haha.   Op schoot zitten vind ie nog steeds leuk, vooral als ik aan de eethoek zit met de laptop. Dan legt ie 1 poot op me arm en gaat dan met zijn kop op me arm liggen, en na het beeldscherm kijken hahaha. lekker ventje is het ook.   Vanochten hebben we ook nog even commando's geoefent, hij gaat steeds beter luisteren   zal zo nog wat foto's uploaden!! " Melissa&Jeffrey & Hummer Wat een mooie hond heb je/jullie! Dat onbenullige had Spot vroeger ook :) Die snapte ook niet hij gewoon de bench in kon lopen voor dat speeltje te kunnen pakken haha. Komisch om te zien toch en als ik hem dan een handje hielp dan was hij helemaal happie de peppie. Soms zie je bij een volwassen hond toch nog die puppie terug, tenminste ik heb dat wel bij Spot (mijn hond) dan kijkt hij je aan met diezelfde blik als hij als puppie had, zo lief. De mooiste foto van alle die ik hier heb gezien vind ik die waar Hummer bij jou op de arm ligt, het lijkt wel alsof hij lacht..heel erg schattig een tevreden hondje.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Buurvrouw slaat mij blauwe plek voor uitlaten honden
" - Stoep - Kinderpark - Wandelpark - Voetbalveld - Andermans tuinen - Autoweg - Grasstrook langs de weg met bomen   Beste uitlaat optie? " Priya Grasstrook langs de weg natuurlijk, netjes opruimen zoals je al doet. Als je haar ziet, stevig doorlopen. Jij doet niets fout. Niet meer de confrontatie aangaan >> doorlopen. Jij hebt het recht om daar langs te lopen mits zij een dwangbevel heeft.. heeft ze niet en krijgt ze niet, dus jij staat in je recht. Maar nogmaals, geen confrontatie met mevrouw aangaan, je hoeft haar niet te respecteren. Beste is haar te negeren en... >> doorlopen :)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Show jou hond(en)
Dit is Spot, een dalmatiër dat mag duidelijk zijn :) Hij is goed opgevoed dus binnen rustig. Buiten trekt hij graag sprintjes en hij volgt keurig tijdens joggen en fietsen. Is graag in beweging, het is een mannetje en met andere mannetjes gaat het soms niet samen.. hij zoekt ze zich uit. Herders zijn niet zijn favoriet, overigens nog nooit met een witte herder geprobeerd, maar de Duitse en Mechelse begint hij al te grommen (wel heel zacht maar dan nog) daar begint hij al mee van een grote afstand. Na 3x een aanvaring met een herder is dit dus het resultaat.. tsja ik laat hem dus niet zomaar lopen als ik een mannetje zie. Dan is het even aftasten en ik merk snel genoeg of het gaat of niet. Dit is wel het enige nadeel moet ik zeggen, voor de rest is het een enorme knuffelbeer! Buiten dus soms een beetje een macho.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in puppy van vakantie
Ik zou het niet doen.. de eerste weken/maanden zijn zo cruciaal voor een pup. Ze moet wennen aan haar nieuwe onderkomen alle mensen om haar heen. Je bouwt echt een vertrouwensband op met de hond. Je hebt de optie om te wachten en er zijn zoveel leuke honden die een nieuwe thuis zoeken. Haastige spoed is zelden goed.. die spreekwoorden zijn er niet voor niets ;) Succes met de keuze.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
oeps vergeten in te loggen, bovenstaande reactie is van mij O-)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
Je kan voor snuffelen en niets oppakken belonen. Als je weet waar iets ligt dat hij normaal pakt kan je je hond aan de lijn buiten oppakbereik houden en wanneer hij de belangstelling verliest uitbundig belonen.  Mijn eerste hond heeft een tijdje met muilkorf gelopen tijdens een eliminatiedieet (vuilnisbakkendag) en daar kan idd wat reactie op komen. Volwassen man die hysterisch gaat roepen dat je hond gevaarlijk is en bijt..... Vrij moeilijk met een muilkorf, maar logisch denken was er niet meer bij. Man in kwestie werd ook niet blij van mijn aanbod de muilkorf dan maar af te doen.... O-) STOER haha dat je dat durft, ben je die man daarna nog eens tegen gekomen?
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Vaak honden gestolen....
Een hond is volgens de politie een bezit toch, dus kan er aangifte gedaan worden en als ze de hond vinden bij de dief dan kan er een sanctie volgen. Ik laat mijn hond nergens alleen achter, nog niet 1 minuutje aan de paal bij de supermarkt. Ik krijg om de haverklap op straat te horen: 'oh wat een mooie hond' 'wat een knapperd'. Daarbuiten ben ik dol op hem en zou niet weten wat ik zonder hem moest (vooral nu niet). Zekere voor onzekere nemen.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
Ik weet niet hoe jouw hond is, maar ons teefje is ook een alles van de straat eter en wat bij haar helpt, is om haar een tennisbal te geven. Daar is ze zo gek van, die houdt ze heel de weg vast en kijkt niet meer om naar eet en niet eetbare dingen op straat. Ook sleept ze graag van die petflesjes mee. Dus misschien wat geven waar hij gek mee is. Het vrouwtje wat ik had was gek op tennisballen, ze keek naar niets anders meer als ze die mee had met wandelen. Soms liet ik de bal bewust thuis zodat zij met Spot samen zou spelen en rennen. Spot vind een tennisbal wel leuk maar hij neemt hem een tijdje mee en dan laat hij hem plots ergens los tijdens het rennen en dan vind ik hem niet meer terug :( Lara vond hem altijd weer dankzij haar goede speurneus. Maar die is er nu niet meer dus geen tennisbal meer mee met wandelen. Spot heeft meer aandacht voor de dingen om hem heen, door de hei rennen als een gek, rollen door het gras (lees modder/vieze plekken) haha hij heeft genoeg aan zichzelf zeg maar en ik de gek doe ook lekker gek mee, stukje vooruit rennen en hij komt me achterna alsof ik al 100 meter verderop ben.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
Dat bedoel ik dus ook inderdaad. Die keer dát ze het nog doet dan zeg ik wel (gewoon op blije toon) "wat ben je toch ook een smeerkees he, viespeuk!" en dan wordt ze nóg blijer ;) Soms moet je ook inderdaad doen of je het niet ziet, scheelt een hoop (leuke woordspeling ook haha ;)) Overigens heb ik ook alle tips geprobeerd; ananas, eierkoek, veendrenkstof en weet ik wat nog meer. Als ze maar geen poep gaat uitbraken, want dát is pas echt smerig ;) Ik vrees ervoor dat hij ooit een 'besmette' drol zal opeten en dan ziek word.. stel een andere hond heeft een ziekte en de baas is te laks om de kak op te ruimen.. dan zit ik er dalijk mee. Maar ik zal proberen wat ontspannender te gaan wandelen, koekjes meenemen en dan gaat zijn aandacht hopelijk iets meer naar de koekjes in mijn zak :) Poep uitbraken heeft hij gelukkig nog nooit gedaan.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
Hoe ben jij als jullie wandelen? Hoe gedraag je je? Mellow heeft het eerste jaar (en vooral die eerste maanden) veel poep gegeten, elke wandeling gingen d'r minstens 3 naar binnen, de een nog smeuïger dan de ander. Ik was zó gefixeerd op drollen, ik keek overal, liep niet meer ontspannen, was alleen maar aan het kijken of er geen eetbare derrie lag. En hoe meer ik ermee bezig was, hoe meer ik haar bijna hysterisch wegtrok als ze maar aanstalten maakte om te snuffelen, hoe erger het leek te worden. Want als het niet mag, dan is het vast iets héél bijzonders. Toen ik dat een beetje los liet en haar gewoon liet snuffelen ("is bah he") ging het al beter. Nu is het zo goed als over. Al vond ze maandagmiddag wel een uitermate sappige, dikke, glanzende drol, volgens mij was ie vers, had ze wel trek in een warme hap ofzo...  's Avonds heeft ze het restant ook nog opgegeten. Dus heel sporadisch komt het nog voor, dan spreek ik haar wel vermanend toe ("wat ben je ook een vies mormel"), maar verder heeft het toch geen zin ("nee dank je, ik hoef geen kusje van je" ;)) Ze heeft een tijdje met een snuitje gelopen, maar dat was geen succes, ze schoof continu met haar snuit over straat, poten erlangs: dat ding moest af en wel direct! Enig voordeel van dat ding was wel dat andere mensen hun hond niet zomaar bij ons lieten komen ;) Ik hou hem altijd in de gaten, los natuurlijk meer dan wanneer hij aan de lijn zit. Maar niet met haviksogen hoor. Hou de omgeving ook altijd in de gaten want meneer kan het niet vinden met herders (witte ben ik overigens nog nooit tegengekomen maar dat zou ik er niet op gokken). Ik zeg wel vaker 'bah' en 'niets pakken', hij begrijpt mij uitstekend want hij kijkt naar me en loopt/rent dan vrolijk door. Maar dat ene moment waarop je even de andere kant op kijkt dan pikt hij dat drolletje mee. Ik zeg daarna ook 'bah' en 'viespeuk', voor te knuffelen hoeft hij dan niet bij mij te komen want ook al heeft hij gedronken ik blijf het ruiken..heel vies. Het liefst zou ik hem onder de douche dan willen zetten en zijn bek eens goed uitspoelen.. maarja dat is zo'n gedoe dus ik zorg er gewoon voor dat hij vers drinkwater heeft. Ik wil juist dat Spot sociaal is, met sommige mannetjes kan hij niet overweg (en overduidelijk de herder) maar met vrouwtjes gaat het altijd super, hij heeft dan de grootste los dus ik wil juist dat mensen naar me toekomen en de honden los mogen rennen :)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
muilkorf zou idd kunnen helpen, maar weet van een ander hondenbaasje ( die dit dus tegen het eeuwige gevreet doet...;)) dat haar hond door anderen al snel als 'gevaarlijk' word beoordeeld....en dat is natuurlijk niet altijd even leuk.... ik weet verder de oplossing niet...ik heb ook twee vieze vuilnisbakken....':) en krijg het niet afgeleerd... ik kies er niet voor om ze te muilkorven..., maar dat is een keus die ieder voor zich moet maken....;) Ik wil mij niet bij iedereen die ik tegenkom verdedigen want er gaan geheid mensen vragen waarom hij dat ding omheeft. Dus ik zoek eigenlijk een andere oplossing maarja welke.. ik las net op een website (had eens gegoogled) dat iemand een week lang ananassap bij het eten deed. maar of dat nu geholpen had dat stond er niet.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
Tja, wat mensen denken.. daar zou ik me niet zoveel van aantrekken.. Ik weet het.. moet me daar ook niets van aantrekken maar ik ben zo bang dat baasjes mij en Spot dan gaan ontwijken, zovan 'daar mag jij niet mee spelen'.
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Eten van de straat
Zucht.. ik zit met een probleem(pje) ]0 Spot krijgt netjes 2x op de dag zijn brokken en als bezigheid als ik weg ben een honkbal(speciaal voor honden) gevuld met 1 bonzokluif, tussendoor soms wel eens een bonzokluif of ander koekje. Je zou zeggen, hij krijgt genoeg maar ik twijfel daar nu toch wel aan of is er iets heel anders aan de hand? Het probleem waar ik mee zit is dat Spot alles wat hij op straat vind dat eetbaar is opeet, ook poep. Nu is dat dus best gevaarlijk want misschien is die poep wel van een hond die ziek is.. Eerst deed hij het alleen als hij los was maar nu ook aan de lijn, ik kan hem toch moeilijk nergens laten snuffelen? 9 van de 10 snuffelmomenten gebeurd er niets.. de 10de keer pakt hij de poep ]0 Nu vraag ik mij af of een muilkorf zou helpen..ik krijg er een beetje de kriebels bij want denken dan niet alle mensen op straat dat hij bijt?
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Vinden jullie dit verantwoord?
Mijn eerste vraag is, waarom beet hij die hond toen hij ontsnapt was? Wat voor hond was het en wat waren de omstandigheden, was die hond ook los of aangelijnd? De eerste eigenaar had zijn/haar verantwoordelijkheid moeten nemen en niet 'het probleem' op anderen afschuiven. En er is al heel wat afgeschoven zo te lezen, te sterk voor de vrouw des huizes?? Misschien eens moeite doen om de hond op te voeden en met hem te gaan trainen zodat hij luisterd en netjes volgt? De uitlaatklep voor zo'n hond moet dan de tuin zijn, omheind uiteraard. Een kind van 11 jaar die de hond kust terwijl hij eet? Inderdaad hond met rust laten als hij eet en slaapt, regel nr.1 lijkt mij? Ook voor bezoek en 11 jaar lijkt mij oud genoeg om dat te begrijpen. Ik heb te doen met deze hond, alhoewel ik twijfel of dit ooit nog goed gaat komen aangezien hij het 11jarige kind flink heeft gebeten.. wie zegt dat hij niet nog eens zal bijten en dan op een ander moment en geen een kind maar een volwassenen..
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hier ben ik weer :)
Bedankt allemaal voor de verwelkoming d(^_^)b
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hier ben ik weer :)
Mooi beestje! Jammer dat hij zijn vriendin kwijt is, maar misschien zijn daar in de omgeving ook een aantal leuke honden om mee te spelen. Mag ik vragen van welke fokker hij is? Turnips? De fokker van Spot is van Genera Nova. Wij zijn al een aantal honden tegen gekomen :) Alleen met sommige mannetjes kan hij niet overweg. Een bordercollie werd laatst helemaal bang van hem :(
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Bruno getrimd by myself :)
Hij ziet er netjes verzorgd uit d(^_^)b
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hier ben ik weer :)
Leuk al die reacties d(^_^)b
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hier ben ik weer :)
Dankjulliewel :)
honden page profiel Yannick Yannick schreef in Hier ben ik weer :)
Tijdje niet op de site geweest, toen ik mij had aangemeld heb ik alleen meegelezen met jullie volgens mij. Lijkt me leuk om hier wat actiever te worden en daarom maar even een (nieuwe) introductie. Trotse eigenares van Spot, dalmatier geboren 7-7-2009 en inmiddels dus alweer bijna 5 jaar oud. Binnen een hele grote knuffelbeer, buiten soms een macho. Begin januari zijn wij verhuisd, het baasje wist niet of hij de toekomst samen nog zag zitten dus hebben wij er een punt achter gezet. Helaas betekend dat ook dat wij een hele grote vriendin kwijt zijn, ze heet Lara en ze was van zaterdag op zondag nog bij ons op bezoek, zij is ook een dalmatiër. Ze hebben lekker gespeeld samen en toen ik stond te koken vroeg ik me af waar die twee uithingen.. even zoeken en jawel hoor ze lagen samen te slapen op mijn bed. Als er een deur op een kiertje staat krijgt Spot hem open :) Op het bed ligt een enorme donkerbruine sprei dus gelukkig was het qua haren niet zo'n probleem. Heb ze lekker laten slapen het zag er zo schattig uit. Spot begint langzaam te wennen aan de nieuwe situatie, de eerste dagen stond hij steeds bij de deur, zovan 'Gaan we nu naar huis' en 'Ik ben er klaar voor' haha ogherm heb wel medelijden met hem, nu is hij alleen..zonder zijn grote vriendin (die is overigens 2 jaar jonger). Baasje is een beetje dom maar daar komt hij ooit wel achter, ofniet dat kan ook maar Spot en ik weten wel beter. Zo.. ik heb mijn zegje gedaan en ga eens rondkijken op de site :)
 

Vrienden van yanniek

honden foto van Yannick honden foto van meert nancy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^