Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Lindsay is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Lindsay nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Lindsay langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Lindsay een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Lindsay

Wij zijn een kleinschalige kennel in Noord-Holland Onze visie van het fokken is : een gezonde en stabiele border collie te fokken met ras typische kenmerken. Natuurlijk zullen onze honden alleen worden ingezet voor de fok als ze in uitstekende gezondheid verkeren en alle testen goed zijn. Wij testen op DNA CEA, CL, TNS, PRA, Catract, HD en ED mits ze natuurlijk al vrij zijn door vererving. We hopen binnen 2 jaar ons eerste nestje te fokken via de regels van Het raad van beheer. Verdere ontwikkelingen van de kennel kun je op de site volgen.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Rise of the border' of bekijk alle Border Collie fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^