HondenPage baasje vanessa

Wat schreven de vrienden van vanessa op het forum

honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Hoeveel bewegen is goed?
Zeker een mooi stuk! Zoals ook degenen boven mij al zeggen: kijken naar het karakter van de individuele hond lijkt me belangrijker dan uitgaan van puur het ras en dan heel veel gaan doen (of juist niet), wat wel eens tot ongewenste resultaten kan leiden... Gewoon kijken wat werkt (en wat niet) voor jou en jouw hond(en).
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Kerst- en Eindejaarsbericht van het Moderatorteam
Bedankt Moderatorteam, voor al jullie harde werk en verbeteringen aan het forum. Aan jullie en ook aan alle andere leden een heel fijn kerstfeest en alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst! Groetjes Nienke
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Opa zit!!
Haha, wat een leuke foto's allemaal!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in welke kerstfoto? jullie hulp nodig!
Ook ik vind foto 3 het mooist
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Het is bijna zover:(
Veel succes voor de komende drie maanden! Gelukkig komen ze na die drie maanden gewoon weer terug, maar het blijft rot. Nogmaals veel succes!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Morgen misschien afscheid....
Heel veel sterkte toegewenst! Het is altijd zo naar om een vriend te verliezen! Nogmaals heel erg veel sterkte met dit grote verlies.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Is het niet te vroeg?
ik lees het nu pas, wat ontzettend naar voor jullie! Ik wil jullie nog heel veel sterkte en kracht wensen met het inslapen van lieve Balou.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Ten einde raad met zeer zieke hond (witte herder)
Ik kan je niet verder helpen met wat de oorzaak zou kunnen zijn, maar ik wil je heel veel sterkte wensen vandaag bij de DA en ik hoop dat dit probleem opgelost kan worden. Veel sterkte en beterschap voor je hond! Groetjes Nienke (wijziging:typfoutje)
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Cosmo 16 jaar jong.
Gefeliciteerd! Cosmo, je ziet nog hartstikke goed uit! Geniet van je verjaardag en al je vriendjes om je heen, En nog vele gezonde, gelukkige jaren toegewenst samen met je baasjes en je vriendjes. Groetjes Nienke (wijziging: zier veranderd in ziet)
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Nieuwe forum editor !
oh, de smileys nog niet...   :'( oh, toch wel... Sorry voor de vele reacties, gewoon even testen of het werkt :angel:
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Nieuwe forum editor !
oh, de smileys nog niet...   :'(
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Nieuwe forum editor !
ook even testen... :angel::Ohttp://www.hondenpage.com/foto/foto/193903.jpg:love: hij doet't!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Lily Jane is er niet meer ...
Heel erg veel sterkte gewenst! Ondanks dat het heel mooi en zoals je het graag gezien had gegaan is, zonder ziekte, zonder pijn, het doet toch zo veel zeer als je maatje wegvalt. Ik wil je heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Hp honden
Ik ben het helemaal met jullie eens, er zijn een heleboel profielfoto's die echt heel erg leuk zijn, heel sprekend. Inderdaad Loes & Kaya, Fedor & Yuna, Flex en Faya, de vier musketiers, de teckelmeneren, J-Jay, Tess (van Claire), Chris en nog veel meer. Allemaal hele mooie profielfoto's.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in afscheid van Beau
Wat vreselijk, zoiets is gewoon niet te bevatten, zo'n mooie hond, zo jong nog. Ik kan jullie alleen maar uit de grond van mijn hart heel erg veel sterkte wensen. Verder schieten woorden tekort voor zoiets verschrikkelijks. Jullie hebben uit liefde voor Beau voorkomen dat Beau heel ziek zou worden en veel pijn zou hebben, maar het blijft toch zo'n ontzettend pijnlijke beslissing, nogmaals heel veel sterkte toegewenst.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Slecht nieuws voor Beau :'(
Wat erg! Beau is nog zo jong... Ik wil jullie heel erg veel sterkte wensen. Ik hoop dat jullie nog een tijdje van elkaar mogen genieten. Woorden schieten tekort. Nogmaals heel veel sterkte gewenst.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in The Quinn has arrived...
Gefeliciteerd met Quinn! Veel plezier (en sterkte :-D O-) ) de komende tijd, Quinn is een pittige tante als ik heet goed begreep uit het vorige topic. :-D
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Iets wat ELKE hondeneigenaar/fokker/liefhebber zou moeten zien!
Poe, dit filmpje ontketent altijd een felle discussie, wel/geen rashond, wel/geen stamboom, hoe gezond is verantwoorde fok? Ik vind het altijd een hele leerzame discussie, waarin m.i. hele goede dingen worden gezegd, maar waar er aan de andere kant ook hele felle reacties zijn. Ik vind de discussie, zoals ik zei, heel boeiend, en wil er ook graag mijn mening over geven. Ik denk dat "de rashond" inderdaad een kleine genenpoel heeft, een rashond is onderdeel van een ras, en een ras is maar een kleine groep binnen de grote groep van het soort waartoe een ras(hond) behoort, namelijk de soort hond. Als je nagaat dat die soort een gigantische groep individuen heeft (honden), dan zou er niets aan de hand moeten zijn, toch? Maar doordat er zo'n 100/200 jaar geleden allerlei rassen gecreëerd zijn, is die grote groep m.i. verdeeld in een heleboel kleine groepen, de rassen. Daarom ben ik het er mee eens dat (zoals, ik meen, Kai ook zei) vrijwel alle honden in een ras afstammen van een stamvader/moeder, omdat die hond voldeed aan het beeld van dat ras, en daar mee verder gefokt is. Dat zorgt er wel voor dat de rashondenfok met een vrij kleine genenpoel begonnen is, terwijl er toendertijd heel veel genen beschikbaar waren. Ik ben dan ook van mening dat er wel degelijk iets moet veranderen in de wereld van de kynologie. Ik vind dat de wetten op het gebied van dierenwelzijn veel strenger moeten worden (en dat die ook gemaakt moeten worden), en dat die wetten ook uitgevoerd worden. Dan zou er ook meer controle moeten komen op de fok. Broodfokkers ontmaskeren en de broodfokkerijen sluiten/met de grond gelijk maken zou bijvoorbeeld al een hele stap zijn, maar daar gaat deze discussie niet over. Ik denk ook dat de fokkers hier op HP absoluut het beste voor hebben met hun ras, en ook zeer zorgvuldig nagaan hoeveel inteelt er in hun lijnen zit, ik ben van mening dat de fokkers op HP werkelijk geweldig hun best doen om hun ras gezond te houden, zij zullen er ook wel wat meer verstand van hebben dan de leden die niet fokken, toch? Zij zouden het waarschijnlijk ook toejuichen als alle regels verscherpt werden, zij zijn immers al goed bezig. Mijn mening is dus dat er regels aangescherpt moeten worden om de onverantwoorde fok van bepaalde "goede" fokkers verantwoord te maken, en dat er, indien nodig, ook andere maatregelen genomen worden, zoals een ander ras inkruisen.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Quinn @ 3 weeks
Nog gefeliciteerd! Wat een lieverd
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in het is 5.10 uur in de ochtend en Tara is vreselijk onrustig
Spannend indedaad! Veel succes!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Quinn is een feit!
Wat ontzettend leuk! Heel erg gefeliciteerd! Wat een lieverds zeg *smelt*, ben benieuwd welke pups jij en Marit uit gaan kiezen!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Wie kijkt er Live naar Crufts??
ik ben ook agility aan het kijken, ik vond dat kleine hondje (de BC die geen benen leek te hebben) wel heel vreemd! Wel heel leuk om te zien altijd, de Crufts.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Balou heeft een grote bult op de achterpoot
He wat een rotnieuws! Zeker na Spyro. Ik hoop van harte dat de tumor goedaardig is! Is er inmiddels al een uitslag?
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Ons aller liefste maatje gaat dood! Wat moet ik nou doen!?
Wat een vreselijk nieuws! Ik hoop voor jullie dat jullie nog een lange tijd van Rasha kunnen genieten. Het is zo moeilijk als je allerbeste maatje ziek is, terwijl je het niet kunt "zien" aan de hond. Doe nog zo veel mogelijk leuke dingen met haar, maak vooral veel foto's en filmpjes en doe de dingen die zij leuk vindt, dat ze nog zo jong is maakt het nog veel moeilijker, je kan (en wil) het dan gewoon niet geloven. Ik wil jullie heel erg veel sterkte wensen. Groetjes Nienke
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Enya is aan het bevallen op dit moment
Wat een superleuke pups! De toekomstige baasjes zullen vast heel blij met ze zijn. Wat een lieverds.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in † 16-09-1998 Astra 13-02-2012 †
Ontzettend veel sterkte gewenst met dit verlies. Het is altijd vreselijk om je maatje te moeten missen, zeker als deze al je hele leven bij je was, en je met hem je jeugdherinneringen deelt. Heel erg veel sterkte! Het verdriet zal slijten, maat nooit helemaal weggaan.
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in loonse en drunense duinen 12 feb valentine walk
ik heb het verslag gelezen, ziet er leuk uit! Het lijkt me daar echt een supergebied! O-)
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in Voor alle hondjes die in 2011 overleden zijn
Wat mooi dat er nu ook een 2011-topic is. Het topic van vorig jaar was voor iedereen een steun, natuurlijk zou het beter zijn wanneer de topics niet nodig zouden zijn, maar dat kan nu eenmaal niet. Ik vind het een hele mooie manier om iedereen die zijn/haar maatje kwijtgeraakt is een hart onder de riem steken. Ook de gedichten die er staan zijn prachtig en ontroerend, net als de foto's en verhalen van en over de helaas overleden honden. Daarom voor iedereen die een maatje verloren is, heel veel sterkte. Het verdriet slijt wel wat, maar blijft toch altijd nog aanwzig, heel veel sterkte!
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in loonse en drunense duinen 12 feb valentine walk
Oh, ik had ook heel erg graag meegegaan, maar ik ga straks even hardlopen en vanmiddag kan ik ook niet... Het gebied lijkt me echt super! Veel plezier in ieder geval en laten jullie de foto's zien?
honden page profiel ninnino en Simson & uitlaathond Laylaninnino en Simson & uitlaathond Layla schreef in goede Toller fokker gezocht !!!
Inderdaad, van de Telger Spreng is heel goed! Tips voor vragen heb ik niet echt, vraag de dingen die je belangrijk vindt. En vooral kijken of je je er goed bij voelt. Veel plezier!
 

Vrienden van vanessa

honden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Layla

^