HondenPage baasje Joyce en maltezertjes

Over Joyce en maltezertjes

honden foto van Joyce  en maltezertjes Ik ben Joyce Kuijten, kom uit Utrecht en sinds 2008 is mijn eerste maltezer bij mij komen wonen Haar naam is Pebbles, ze is mijn witte tornado ! Ik ben met Pebbles met veel plezier begonnen aan de welpen cursus en nu, bijna drie jaar later heeft ze alles in de gehoorzaamheid afgerond met diploma's en behendigheid is haar grootste hobby. Met Pebbles wilden we in 2010 een nestje fokken, we zijn eerst op zoek gegaan naar een goede vader en dat is gelukt en we hebben vier super leuke pupjes gehad waar iedereen nog steeds heel blij mee is. Een mooi meisje konden we niet laten gaan en dat is onze Nicky en in haar zien wij onze show girl, dat is een grote wens van ons dus daar gaan we voor. Maar we hebben nog veel meer plannen dus altijd even het nieuws in de gaten houden he, Veel kijk plezier en misschien tot ziens.

Krabbels aan Joyce en maltezertjes

honden page profiel Miora,pebbles en quizMiora,pebbles en quiz schreef om 12 augustus om 01:05
pebbles = dé zaligste hondennaam ooit! maar vind hem toch vreemd bij 'n maltezer :p (omdat ik hem gewoon ben bij 'n franse bull ;) )
honden page profiel Hanne baasje van  Bonny Hanne baasje van Bonny schreef om 10 augustus om 14:22
Hoi Joyce ,welkom op de gezellige honden page ! Groetjes Hanne & Billy

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Joyce en maltezertjes heeft 167 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Joyce en maltezertjes zeer positief gewaardeerd bij 1 waarderingen.

Berichten en online status
Joyce en maltezertjes was voor het laatst online 12 jaar, 3 weken, 18 uur, 56 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^