HondenPage baasje Anita

De laatste reacties in het hondenforum

Anita heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Gewoon mooi vind ik! honden foto ER IS ER 1 JARIG HOERA HOERA!
nOU, HET IS WEL TE ZIEN DAT DAT SPIKE IS... honden foto honden foto Zoeken zoeken zoeken....als ik dat zeg wordt hij helemaal wild!! Hij graaft naar wortels en bijt ze dan door. honden foto VERMOEIEND HOOR, JARIG ZIJN....
MAAR HET HOEDJE IS AF...HET IS WEL DE 11DE VAN DE 11DE MAAR VOOR MIJ GEEN POLONAISE HOOR!! honden foto Spike zegt gedag! honden foto Groot he, zo'n mand als je nog maar een puppie bent.... honden foto IK BEN DAN WEL JARIG VROUWTJE, MAAR MAG HET HOEDJE NU AF? honden foto Gewoon een BLIJE Spike... honden foto Klaar met frisbeeen, dus effe lekker de tong eruit laten hangen...  ; - )) honden foto Spike rende langs de koeien in de wei en die volgden zijn goede voorbeeld...toch maar ff een foto maken. honden foto Laat eens kijken Spike....nou, in 1 seconde heb ik geen foto gemaakt en gaat hij inmiddels weer verder met graven.  ; - ) honden foto Dit vind ik een heeeele mooie foto, genomen bij een recreatieplas dicht bij mij in de buurt.
Daar kan Spike heerlijk graven, rennen, pootje baden en in de zomer heerlijk zwemmen! honden foto Hier zie je Spike met z'n vriendinnetje Sandy.
Ze kunnen het goed met elkaar vinden en af en toe logeren ze bij elkaar, dat is dikke pret! honden foto Hoezo lekker lui?

Verhalen van Anita in het Dogboek

Anita heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Anita heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Anita is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^