HondenPage baasje Isabelle

Wat schreven de vrienden van Isabelle op het forum

honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Waar wordt jouw hond wel eens voor aangezien?
Die van mij worden wel eens aangezien voor een chihuahua (Door waarschijnlijk mensen die gewoon geen verstand van honden hebben haha) en ook zeggen mensen vaak: Ooh tis net een vosje! Haha
honden page profiel  schreef in wat voor hond hadden je ouders?
Wat mijn ouders hadden toen zij klein waren, weet ik echt niet. Maar wij hebben rottweilers, een viszla, en een labrador gehad vroeger thuis. Dus totaal andere rassen als wat ik nu heb :D
honden page profiel  schreef in Spijt van het gekozen ras
Ik heb ook totaal geen spijt van het ras wat ik gekozen heb, ben er al jaren gek van & hoe meer ik er over las of zag hoe harder dat ik wou dat ik hem al had! Ik zou zelfs een tweede willen :-D
honden page profiel  schreef in Waar wordt jouw hond wel eens voor aangezien?
Goh Hummer word meestal bezien als chihuahua, ik denk omdat hij zo klein en licht is :-D
honden page profiel  schreef in Vermeld je website hier!
Wij maken stickers voor op de autoruiten/auto/brommer/... ook ivm honden! Kijk zeker eens of er iets tussen zit dat jou intresseert, gelieve wel de juiste kleur/naam door te geven bij je bestelling wwww.tommy-design.com Linkerkant stickers - honden
honden page profiel  schreef in Help, hoe maak je een pup zindelijk in een flat ?
Wij hebben een terras en laten hem daar zijn behoefte doen, ruimen het dan ook meteen op en elke week het terras eens goed afschrobben. Het gaat goed hier. Dit is ons terras: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/77188_1218306273460_1702990122_374641_3518474_n.jpg dus groot genoeg om hem buiten te laten, maar natuurlijk hebben we ook 'n tuin onder en laten we hem regelmatig uit
honden page profiel  schreef in Zet hier een foto neer van je ondeugende hond...
Hummer op de tafel gesprongen! :-D http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/180131_1259600825798_1702990122_439853_3486945_n.jpg
honden page profiel  schreef in Top 5(10) lievelingshonden
Mijn top 5 1: De pomeranian O-) 2: Rottweiler 3: Cavelier King Charles 4: Duitse Dog 5: Vlinderhondje
honden page profiel  schreef in nieuwe leden stel je even in dit topic je eigen voor wie je bent en over je hond
Ik zal me ook eens voorstellen, ik ben Sylvana 19jaar & ik woon samen met mijn vriend Tom in Neerpelt (Belgie) waar ik al 5jaar mee samen ben. Ik ben sinds December gestopt met school, ik deed een specialisatiejaar in kantoor-verkoop-vertegenwoordiging. Ik ben dus nu nog op zoek naar een part-time vaste job. In mijn vrije tijd werk ik voor Victoria, ik geef demonstraties en doe er ook losse verkoop Vanaf 9 December 2010 zijn wij de trotse eigenaars van een pomeriaan (dwergkeesje). Het is ons eerste hondje en wij zijn er beide smoorverlieft op! :D Ik heb heel veel aan deze site qua tips aangezien dit m'n eerste pup is.
honden page profiel  schreef in Advies gevraagd in hondenkeuze
Bij mijn papa had ik ook 2 rottweilers, zoo lief dat ze met me waren was toen nog klein. Ook al hoort ge vaak slechte dingen over dat ras, jammer want de werkelijkheid kan héél anders zijn ;-)
honden page profiel  schreef in Hoe reageert jullie hond op een poes?
Hummer blijft stokstijf staan en kijkt de poes aan en de poes gaat achteruit en loopt weg :-D
honden page profiel  schreef in Hondenschool, initiatieles
Ik vertrek ook achter tien minuten om eens te kijken in een puppyschool :D spannend hé
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Likken
Haha mijn beide hondjes doen het ook! Ik vind het wel schattig! Kan me voorstellen dat de baasjes van de grotere likkers onder ons het iets minder vinden O-)
honden page profiel  schreef in Hond mee naar bed?
Soms mag Hummer bij ons slapen, als ik heel zielig naar m'n vriend doe :D hij wil het liever niet, maar 's morgens komt ie zowiezo even bij ons liggen nadat ik hem even buiten gelaten heb ( rond 5u)
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Gewicht van je puppy
@ Izzy Dat is niet licht hoor! Mijn keesje van dik 2 jaar week bijna 2 kilo en mijn andere keesje van 9 weken weeg +/- 800 Het lijkt heel wan met al die vacht maar onder de vacht stelt het niet zoveel voor hoor haha ;-)
honden page profiel  schreef in Hondenschool
Ik was er vandaag ook nog aan het denken om naar een hondenschool te gaan, maar weet er hier in de buurt niet zo veel. En weet ook niet hoe het in zijn werk gaat, ben nog nooit naar een hondenschool geweest maar denk dat het me makkelijker maakt om Hummer op te voeden enzo.
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Gevonden Borador in Belgie
Ik ken het ras ook niet, maar wat een verhaal zeg! En wat vreemd met die chip,... zo blijkt maar weer dat een chip ook niet altijd goed helpt... Raar dat die mensen dan beweren dat ze geen hond hebben :S Ik hoop dat alles goed komt!! Sterkte en succes ermee!
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Look-a-like
De mijntes lijken ook wel wat op vosjes! :-D
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Hoeveel kleuren heeft jou hond??
Kenji heeft Oranje/creme/wit en zijn neusje is zwart. Nina heeft nu nog zwart en grijs met soms een bruinig gloedje, maar als ze zo jong zijn zijn het net toverballetjes dus dat kan nog alle kanten op!
honden page profiel  schreef in Hoeveel kleuren heeft jou hond??
Nu is hij nog een pup maar hij heeft is aan de achterkant zwart & aan de voorkant beige met rosse schijn in :D Hij zou orange worden met zwart ertussen O-)
honden page profiel  schreef in Kleine honden
Dwergkeesjes, chiwawa, dwergmalthezer, yorkshire,..
honden page profiel  schreef in Gewicht van je puppy
Oh amai da's heel oud! Ik hoop dat die van mij ook zo oud gaat worden O-) Deze word in de toekomst ook nog oranje.
honden page profiel  schreef in Gewicht van je puppy
Sinds vrijdag is hij 10 weken en hij weegt 880 gram. Het is een pomeranian O-)
honden page profiel  schreef in wat vinden jullie van honden kleding?
Ik vind het super schattig en sommige honden vinden dit helemaal niet erg, en in de winter is het beter voor de kleinste hondjes. Mijn hond is ook heel klein maar hij heeft veel haar en haat kleding :D dus ik het het hem ook niet aan O-)
honden page profiel  schreef in Mag bij jullie de hond op de bank?
Hier mag het ook, savonds gezellig bij mij in slaap vallen als ik tv kijk O-)
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Mag bij jullie de hond op de bank?
Ja hoor de hondjes mogen bij ons gewoon op de bank. De kleinste nog niet, maar zodra zei er zelf op kan komen mag ze er ook bij!
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Wie heeft er allemaal een pup op dit moment?
Ikk!! :-D Heb gister net een pomeranian pup opgehaald! Ben er zo blij mee! :-D
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in wat vinden jullie van honden kleding?
Vind het erg grappig om deze reacties allemaal te lezen! Ik heb mijn hondjes ook wel kleding aan, en vooral in de winter! Het is niet alleen omdat het functie heeft maar het ziet er ook nog super schattig uit! Zolang je hondjes het niet erg vinden is er niks aan de hand toch?
honden page profiel  schreef in pup vroeg wakker
Hummer deed dit maar 2x, maar dat was echt dat hij naar buiten moest, vanmorge sliep hij trouwens door tot 10:30! En hij is om 00:30 vanacht in zijn bench gegaan. Hij word morgen tien weken en ik vind dat hij het GEWELDIG doet! In het begin werd hij ook wakker om 6u ofzo, maar dan nam ik hem ook mee in bed O-) Fout van mij geweest maar hij heeft niet de ochtend opnieuw geajankt om 6u om bij ons te liggen, maar goed :D veel succes
honden page profiel Melissa - Kenji & NinaMelissa - Kenji & Nina schreef in Voorstellen
Hoi hoiii! Ik ben Melissa, ik ben 21 jaar en woon in Dokkum (friesland) Ik woon nu 2 jaar samen met mijn vriend Dennis (we zijn 11 feb. 2011 al weer 6 jaar samen!! :-D ) Wij zijn samen het baasje van Kenji een pom reutje van 2 jaar oud (8-12-2008) zijn stamboom naam is: Vico la Pastorella van de Voirste Hoek. Hij is orange-sable (maar bijna geen zwarte punten) en weegt 2 kilo. Volgende week woensdag (22-12-2010) halen we onze 2 pommetje op, zei is een pom teefje met stamboom haar roepnaam word: Nina. Zei is 22-10-2010 geboren. Ze is nu nog zwart maar er komen een paar witte haartjes naar voren en de ondervacht is al wat grauwer, dus als het goed is word het een wolfsgrauw teefje. Ik ben van plan shows met haar de gaan lopen waar ik echt superrrr veel zin in heb! Ik hoop dat er nog vele leden volgens met liefe en mooie pommetjes! xLiefs, Melissa
 

Vrienden van Isabelle

honden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Jozefienhonden foto van

^