HondenPage baasje Dribbeltje

Over Dribbeltje

honden foto van Dribbeltje Hallo hondenvrienden,
Ik ben Dribbel. Ik ben een boomer. Ze vinden dat ik een beetje op Benji lijk. Maar mijn bazinnetjes zeggen altijd dat ik veel mooier ben. Ik vind het leuk om wat foto's van mij met anderen te delen. Op de ene foto heb ik heel veel haar, maar als ik weer bij mijn hondenkapper ben geweest ben ik weer lekker schoon en fris. Zaterdag zal ik ook weer naar mijn kapper gaan, maar de hondendokter heeft het me afgeraden, want ik heb weer eens bezoek gehad van een paar gemene vlooien, ik had erg jeuk en heb wat wondjes op mijn rug vanwege mijn gebijt en geschuur op de mat. Nu heb ik wat pilletjes tegen de jeuk gekregen. Nu gaat het wel weer een beetje, maar soms voel ik het nog wel hoor, en dan krijg ik weer een waarschuwing van mijn roedel. Maar goed, ik hoop dat jullie mijn fotootjes leuk vinden.

Krabbels aan Dribbeltje


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Dribbeltje heeft 46 ontvangen.

Berichten en online status
Dribbeltje was voor het laatst online 12 jaar, 5 dagen, 10 uur, 33 minuten, 17 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Natuurlijk heb ik ook weer genoten van de zomer, omdat ik dan lekker buiten kon zitten op de tuinbank. honden foto Ik ben altijd heel trots op mijn echte tennisballetjes, maar volgens mij had ik het te warm om echt achter de bal aan te rennen. honden foto Ik had eigenlijk nog helemaal geen zin om plasje te gaan doen. Ik lag nog net zo lekker te doezelen op mijn plekje op de bank. honden foto Ik vind het altijd heerlijk om geborsteld te worden. honden foto Lekker wandelen op een mooie herfstdag honden foto Ik vind sneeuw ook geweldig, vooral sneeuwbal opvangen is een leuke sport.
Dribbeltje heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Dribbeltjes album


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^