HondenPage baasje balou

Wat schreven de vrienden van balou op het forum

honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in hoe oud is je hond?
onze tara is nu 2 jaar 5 maand en 2 weken als we het precies doen haha.. en haar nestje waren 7 maart al weer 10 maand oud dat gaat echt snel als ik nu kijk hoe mooi de pups zijn geworden.. heb er nu eentje bij ons in huis voor een week :-)
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in welke ras vind jij het mooist
natuurlijk mijn eigen scheetje. maar ik vind de bordaue dog erg mooi. schapendoes, border collies ook wel, ook de sheltie en deense dog. austrailen cattle dog en aussie ook. natuurlijk de tollers geweldige hondjes zijn dat retrievers op zich allemaal wel. eigenlijk vind ik wel heel veel honden mooi. maar tara blijft mijn favoriete en dan de toller :-)
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Vermeld je website hier!
http://www.puppyhonden.blogspot.com :-)
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Vermeld je website hier!
www.hondencentrumjoy.nl en www.puppyhonden.blogspot.com de eerste is voor de lessen en andere dingen die met honden te maken hebben. en de andere kun je volgen hoe het met tara en haar pups gaat van het eerste nest en straks ook voor het tweede nest
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in k9 tuig, waarvoor dient dit?
het powertuig heeft ringen aan de zijkant en die andere niet. dat is eigenlijk het verschil zo ver als ik het weet. wij hebben zelf de survival dus zonder ringen. wij hebben alleen de ring boven op de rug.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in k9 tuig, waarvoor dient dit?
had gereageerd maar even een foto van tara en een van haar tuigen we hebben er ook nog 1 in het leger groen http://www.hondenpage.com/foto/foto/113917.jpg hier heb ik nog meerdere teksten bij als ik deze weer zat ben dan weer een andere op.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in k9 tuig, waarvoor dient dit?
wij lopen de mee omdat we onder vonden dat tara door de andere tuigen snijwondjes kreeg onder andere. en als ze aan een halsband liep kokhalsde ze voor durend en trok ze erg wat belastend was voor haar nek. en nu loop ze zeer mooi ja als erg nodig moet zal ze wel trekken maar hij is gewoon weg aardig handig ook voor naast de fiets. wij zouden mensen die honden hebben die last kunnen krijgen van hun nek wat bekend staat als probleem voor het ras zeker zo'n tuig aanraden en ook al is die vrij prijzig je haalt er wel zo veel voordelen uit.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Verjaardag
Spike 24-05-2006/Claudia happy 14/11/2009 Noortje 25-01-2009 mack 16-04-2007 Laika 23-05-2010 skinny 11 februari Kaya 30-04-2010 Runeke, 4 oktober 2002 Spike 11-11-1999 matchy 05-03-2009 Ziggy 13/08/2009 Buddy 02/08/2008 Tara 22-09-2008
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Bij wie komt er in 2011 een pup/hond bij?
hier komt ook waarschijnlijk een hondje bij maar wel van tara haar nestje. het zal een teefje worden dan. ik ben nu al bezig met een naam uit kiezen.. ik heb shiva en shanty maar ik vond indy en fay ook erg mooi dus ik ga kijken wat er bij het hondje past en dan komt de naam erbij.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in watvoor ras zou je NIET willen?
ik heb ook bepaalde rassen echt niks mee. herder, honden met die korte neuzen, kleine hondjes vind ik leuk maar niet bij mij in huis. geef mij maar een lekkere groot hond waar je lekker mee kan donderen op zijn tijd en niet bang hoeft te zijn dat hij snel pijn heeft als met hem donderd.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Welkom en voorstellen
hoi, Ik ben joyce, 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriend, onze hond. Wij komen uit midden limburg. onze hondje is Tara een kruising tussen labrador en konings poedel, (labradoodle) van 2 jaar oud. ze heeft in mei dit jaar haar eerste nestje gehad. we zijn fokkers die 1 keer per jaar een nestje willen hebben. maar tara haar nestje als het zo mag zijn komt volgend jaar en dat zal haar laatste zijn. we houden daar een teefje van.. en dan is het even een paar jaartjes wachten tot we met die pup gaan fokken. wie meer wilt weten vraag gerust groetjes joyce :-D
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Wat voor kruising(en) heb je??
wij hebben kruising tussen konings poedel/labrador. (labradoodle f1 word ze nu genoemd) :-) http://www.hondenpage.com/foto/foto/107407.jpg hier heb haar met haar nieuwe kussen :-)
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in hoe oud wordt jouw hond gemiddeld
de honden die wij thuis hebben gehad. max een asbakkenrasje is 13 geworden bonny is een maltezer hij was 14 jaar en 6 maand. en de honden die bij mijn pap nog wonen. zoey is nu onderhand bijna 14 en is een labrador kruising herder. en zijn vrouw der hondje is bij 9 maltezer. zelf hebben we nu een labradoodle en die zullen ook rond 11 jaar worden is mij gezegt ik zie het wel ik geniet lekker van haar..
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in 5 september honden zwemmen in geleen ( limburg )
wij zijn ook van de partij. dus mandy wij zien elkaar zekker weer hahaha. ik zal missy al vast roepen
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in alertanatieve verjaardags kalender( zo dat iedereen weet dat je hond jarig is)
Januari februari maart april mei juni juli augustus -Jaykee/29-08-09/Neeltje september - tara 22-09-2008 (joyce) - tara 14-9-2009 (marieke) oktober november december -Snowie/10-12-07/Neeltje
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in alertanatieve verjaardags kalender( zo dat iedereen weet dat je hond jarig is)
22 september 2008 tara
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in testjes, welke hond past bij jou
is wel grappig bij alle sites een andere hond. bij de eerste een portugeese waterhond bij de andere duitse herder, golden en bij de tweede paste een border collie bij me. en geen van die honden heb ik zelf iets mee.. die golden dan nog wel iets maar verder niet.
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Wie is verantwoordelijk voor de DA kosten?
toe vallig heb ik dit zelf pas mee gemaakt. jij bent alleen verantwoordlijk als de hond op jou terein loopt. want dit is niet de schuld van jou je hebt je hond vast en de pup heeft toe stemming van de baas om met jou hond te spelen. dit heb ik namelijk pas na gevraagd bij onze verzekering. bij mij was het dan wel op eigen terein dus ik moest de kosten wel betalen. maar dat was gelukkig niet zo hoog als waar jij het nu over hebt. als ik jou was zal ik even de verzekering bellen als je het zeker wilt weten. en het hele verhaal goed uitlegen..
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in Gewicht van je puppy
mijn pups wogen net alle 7 rond 750 gram zijn nu een week oud
honden page profiel joyce & tarajoyce & tara schreef in kruisingen
tara is een kruising, labrador keer konings poedel moeder was labrador en vader is de poedel
 

Vrienden van balou

honden foto van joyce & tarahonden foto van Sem

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^