HondenPage baasje Lenaaa

Wat schreven de vrienden van Lenaaa op het forum

honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Hond uitlaten met de scootmobiel..
zie hier ook altijd een man met een scootmobiel langskomen. Hij doet rustig aan met de hond de hond heeft tijd genoeg om te snuffelen en zijn behoeftes te doen. Vaak gaat hij ook wel een stuk wat sneller, maar hij heeft een vrij grote hond.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Vlooien... neem ze eens ouderwets te grazen!
Wat een goede tips zeg En inderdaad, de auto, ik stofzuig hem wel.. Maar verder doe ik er nooit wat aan met een spray ofzo. Gelijk van de week even doen, als het nog een keer droog wordt O-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in puppy laten overkomen
Nee niet doen! Of je krijgt een ongezonde zieke pup. Of je krijgt niks en bent je geld kwijt. Niet doen!
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Urine likken
Ja hogy doet het ook wel eens. Maar heeft het eigelijk nooit gedaan. En hij doet het niet bij alle plasjes die we tegen komen. Maar als ik zeg Hogy EUH! Dan houdt hij er meteen mee op, en doet hij net alsof hij gewoon aan het snuffelen was. Het is inderdaad erg smerig.. Soms hoor je ook dat gelik.. Bahh krijg er gewoon kippenvel van! Groetjes
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Teefje tilt poot op om te plassen
Haha! Nee ook nog nooit van gehoord. Benji doet wel een plassen als een teefje. Maar dat doen wel meerdere honden. Meer een teefje plassen als een reu. Nee nog nooit gezien... Misschien toch stiekem van 2 kanten haha! ;-) ;-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Mijn pup snapt het idee van buiten plassen en poepen niet!
Maak je borst maar nat. Mijn Chihuahua toen ook nog pup was pas 100% zindelijk bij 7 maanden! dus die 10 weken, is nog niks haha! O-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Raarste ras van de wereld : De Nieuw ginea Zingende hond!
Wat een mooie beesten! Heb 3x terug gespoeld naar het stukje waar hij de boom in sprong. Geweldig om te zien!
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Frolic
De meeste mensen gebruiken frolic als belonings snoepje, omdat er enorm veel zout in zit. Is dus een slechte voeding. Benji heeft een pirode gehad dat hij slecht at, en dus alleen frolic wou eten. Gelukkig eet hij niet veel maar iets van 90gram per dag. Dus dan valt het mee. Maar voor een grote hond, nee dan zou ik frolic echt niet aanraden. Diaree hoor je inderdaad ook veel van mensen die overgegaan zijn naar frolic. Mijn honden krijgen allebei vers, en daar doen ze het het best op.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Regenjas voor de hond, wel of niet?
nee wij hebben ook geen regenjas. Niet voor mijn bobtail en ik niet voor mijn Chihuahua. Geen van beiede vinden het erg als het regent. Alleen als het egt hard regent kan Benji (chihuahua) nog wel eens last krijgen van zijn ogen. Maar daar helpt een regenjas natuurlijk niet bij ;-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in pup wassen
Waarom zou je je pup wassen? Is hellemaal niet nodig. Alleen als die EGT stinkt zou je het kunnen doen, maar ik denk niet dat dat het geval is.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in pup vals?
1 keer is genoeg. 2/3keer is teveel. En de voerbak weghalen hoeft ook niet. Wat de hond gekregen heeft is van hem, en hoef je hem niet meer af te pakken. waar je wel mee kunt oefenen is om de buurt van zijn etensbak te komen, zonder dat hij agresief wordt. Hem aaien, begin bij zijn rug en ga langzaam naar zijn hoofd. Grommen mag hij niet doen, maar dat kun je er nog makkelijk uithalen, hij is pas 14weken, en je kunt hem nog alles leren wat je wild.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Huisdieren niet toegestaan huurwoning! Belgie
Wij huren momenteel ook een huisje van een huisbaas. Groot is het huis niet. een huiskamer, slaapkamer keuken, en douch. Maar we hebben wel een tuin, en dat was het belangerijkste voor de hondjes. Wij zijn opzoek naar een koophuis, en hebben tijdelijk dit huis genomen zodat we rustig verder kunnen kijken voor een koophuis. 10min lopen en we zijn in het hondenpark. Het enigste nadeel is dat er een weg waar ze 50 mogen hier voor het huis ligt. Niemand houdt zich daar aan, maar de honden kunnen niet ondsnappen warneer ze in de achtertuin zijn, dus dat is niet zoon heel groot probleem.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Gebroken staart?
Het kan inderdaad een koud water staart zijn, dan kunnen ze er ook vrij weinig mee,. De pup kan er ook in gebeten hebben.. die kleintjes hebben de scherpste tanden. Als je het tog niet hellemaal vertrouwd gewoon even de dierenarts bellen.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Dieren pension...?
Maar goed dat je eerst even bent gaan kijken dan, je bent dus niet met open armen ondvangen. En ja, ik denk dat alle pension's nu wel zoon beetje vol zitten, en hellemaal voor de vakantie maanden. Op naar de volgende dus. :-D
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Hondenhaar en wasmachine?
Nee, ik heb dr gelukkig niet zoveel last van. Maar mijn jas zit wel altijd hellemaal onder de honden haren, wordt er af en toe gek van! Loop ook altijd met zoon pluizen roller in m'n zak ;-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Tekening van Aïcha laten maken
Mooi nagetekend.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Weinig beweging?
Ik denk dat mij chihuahua dood gaat uit verveeling als ik hem een paar rondjes door het huis laat lopen. Mijn chihuahua heeft minstends 2uur per dag beweging nodig, en dan reken ik het spelen etc er nog geen eens bij.. Je kan je hond zelf maken zoals je wild, je kan van je hond zelfs een luie hond maken. Maar of je hond daar ook egt gelukkig van wordt.... Nee dat denk ik niet.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Weinig beweging?
Nope, zoon hond bestaat niet! Alle honden hebben lekker veel beweging nodig buiten. Heb een bobtail en een chihuahua, maar ze zijn beide enorm actief. ondanks dat mijn chihuahua een stuk kleiner is dan een bobtail. En inderdaad, als je niet wild bewegen zijn er van die leuke honden knuffeltjes ;-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Rauwe groentes/fruit
Ik probeer mijn honden altijd groente en fruit te geven.. maar ze lusten het niet. Alleen boontjes gaan er af en toe in, Maar peentjes, appels, banaan, nee hoor dat moeten ze niet.. ;-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Hond alleen laten
Nee dat vind ik al te veel. 4 dagen een paar uur werken zou niet erg zijn. Maar zoon lange tijd nee dat is teveel. Misschien kun je een oppas voor hem regelen dat hij die dagen ergens heen kan?? Anders zou ik beter maar niet aan een hond beginnen. Zou zielig zijn voor het beestje. groetjes
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Leuke hondenspelletjes
Touwtje trekken. Balletje rollen. Lekkere gevulde kong geven. Snoepjes verstoppen. Het regent, maar tog gaan wij zo ff lekker naar buiten.. of ze nou willen of niet. ;-)
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Gras en modder eten
Ik dacht juist dat honden gras aten als ze last hadden van buik/maag pijn. Ik zie altijd precies warneer ze buikpijn hebben, dan eten ze gras gaan even slapen en erna is het weer over. Mijn DA heeft nooit wat gezegd dat gras slecht is voor de hond, benji heeft vaak maag problemen, en ik moest zijn ondlasting naar de DA brengen, waar dus gras in vermengt zat, dat zag je duidelijk zitten.. maar ze heeft er dus niks van gezegd. Modder eten ze hier niet.. En tja, het is ook moeielijk te verkomen lijkt mij, overal waar je kijkt is gras en modder. groetjes
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Markus Mühle natuurgetrouwe hondenvoeding.
Heb het even op internet opgezocht en lijkt mij ook goed voor. Heb ook een ouwertje van 9 rond lopen en 1ntje van 1,5 jaar. En hun willen ook altijd elkaars brokken opeten. Misschien is dit inderdaad een alternatief. groetjes
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Heeft een hond besef van tijd?
Ik denk dat ze zeker wel een besef van tijd hebben. Mijn honden gaan bijna elke dag op dezelfde tijd naar buiten. en als het zover is komt de 1ne op me schoot staan en de andere gaat voor de deur staan. zonder wat gezegd te hebben. En laat maar op als jij na 5min binnen komt is je hond blij, maar warneer jij na 2 uur weer binnen komt is die net zo blij, maar blijft hij langer blij. Teminsten, dat is bij mijn honden zo. groetjes
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Skeeleren met hond
Ik doe ook altijd in de zomer skeeleren met hogy. Wel laat ik hogy gewoon loslopen.. hij komt vanzelf wel achter me aan. fietsen doe ik ook altijd.. hogy lekker los, en benji in het fietsmandje. Meestal gaan we dan naar een strandje toe, en daar kunnen ze beide lekker los lopen. Ik heb het ook opgebouwt, en heb hem eerst naast de fiets geleerd.. Al een aantal jaren geleden. Groetjes.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Wat zijn honden anders als er een hond uit valt
Dat hebben wij ook gehad met scotty, doen hij overleed was hogy hellemaal de weg kwijt. ging opeens binnen plassen, wou niet meer eten, lag de hele tijd in scotty zijn mand, terwijl die daar voor nooit in een mand lag. Egt heel zielig maar na 2 weken was het over. ze moeten het ook even acsepteren, en het verdriet verwerken. Sterkte.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Op welke leeftijd begint een hond waaks te worden?
Mijn chi was al waaks toen hij 11 weken was. Bij ieder geluidje wat hij bij de deur hoorde sloeg hij aan. Gelukkig is dat in de loop der tijd weg gegaan wand ik werdt er een beetje gek van. wij wonen gewoon in een rijtjes huis, dus ik denk niet dat de buren het zo leuk vonden. Als de deurbel gaat blaffen allebei mijn honden. hogy deed het hiervoor nooit maar omdat benji het doet heeft hogy het overgenomen. Groetjes.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in Het raarste dat je hond ooit heeft "gepikt" en opgegeten.
Hogy heeft een hele zelfgemaakt cake opgegeten.. had hem exspress nog ver achter op de aanrecht gezet, zodat ik zeker wist dat hij er niet bij kon.. Nog heel even naar de supermarkt.. kwam terug en de hele cake was weg.. en hogy likte lekker zijn bek af.. Benji heeft 4 ongefrituurde frakandellen opgegeten.. lag even te ontdooien.. En hij heeft van de week me labello gepikt.. het dopje eraf gehaald en hem lekker opgegeten.. hihi groetjes
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in chow chow pup
Hier ook geen chow chow.. Maar vind het super mooie honden. Bij ons in de buurt hebben mensen ook chow chow's langharige.. Zij gebruiken ze al terrein honden.. Je handeld goed in de aankoop van een pup! Hoop dan ook dat je snel het kleintje in huis hebt. Groetjes.
honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. schreef in mijn pup van 4 maanden is zo agresief wat moet ik doen
Denk dat het vrij normaal is dat een jonge pup bijterig is. Weet nog wel toen mijn chi een pup was.. die kon ook aardig hard bijten... en ze hebben dan ook zulke scherpe tandjes. Volg het advies van willemijn op. Voorderest hoef ik niks te zeggen! ;-)
 

Vrienden van Lenaaa

honden foto van Denise, Benji & Hogy.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^