HondenPage baasje gonda

Over gonda

honden foto van gonda hoi,heb een bordeaux gucci van 6.5 jaar,ze heeft al 1 jaar een bult op haar neus nu te grote van een softbal,niemand kan met zekerheid zeggen wat het is ook utrecht niet via biopt en echo ect.het kan niet weg worden gehaald anders moet ze een groot deel van haar koppie missen.uiteindelijk gaat ze er dood aan omdat het haar neusgaten dicht drukt,ze heeft nog een redelijk neusgat als die bijna dicht zit laat ik haar inslapen.
tot grote ramp heeft ze vorige week ook nog een lichte hersenbloeding gekregen waar ze redelijk van aan het herstellen is,ben bang dat de tijd om te gaan snel er aankomt voor gucci,was gisteren aan het google toen kwam ik deze fijne forum tegen.

Krabbels aan gonda

honden page profiel Arko & Baasje AmaliaArko & Baasje Amalia schreef om 19 januari om 23:53
ik zie dat je beste vriend meer is :( veel sterkte toegewenst. Warme lieve knuffel van arko
honden page profiel Arko & Baasje AmaliaArko & Baasje Amalia schreef om 19 januari om 23:52
hey wat een prachtige bordeaux !! arko is bevriend met een bordeaux. hij staan wel foto's in me album! Poot van Arko
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef om 05 januari om 21:41
Heel veel sterkte met het verlies. En voor Gucci een zachte dood doordat hij zo is ingeslapen. Rust zacht ,Gucci.
honden page profiel Marian&HansMarian&Hans schreef om 05 januari om 20:34
Hoi Gonda Wat een mooie hond had je en wat er dat ze er niet meer is Ik heb zelf ook een BD van drie jaar Ik wil je veel sterkte wensen met het verlies en ik hoop dat je het snel een plekje kan geven Als je wat foto's van mijn BD wil zien dan staan ze op mijn profiel Gr Marian&Rocky
honden page profiel Sandra/ThembaSandra/Themba schreef om 05 januari om 19:08
Veel sterkte met het verlies, arme schat zo op de foto te zien. Rot voor je om niet te weten wat hij nou precies had. Het allerbeste gewenst Gonda samen met je kinderen!
honden page profiel Sara & GummiSara & Gummi schreef om 05 januari om 14:19
Veel sterkte met het verlies van Gucci... Ze was inderdaad een beeld van een hond! Echt prachtig! Ik hoop dat je het verdriet snel een plaatsje kan geven. Groetjes Sara
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 05 januari om 08:11
Hoi Gonda, heb je verhaal gelezen met kippevel en je foto`s bewonderd van jou prachtige hond Gucci, helaas mocht zij maar 6,5 jaar worden. Dat is wel het ergste wat je kan overkomen dat je hond ziek word, fijn dat je het hier wilt delen met ons, wens je heel veel sterkte en weet zeker dat Gucci dicht bij je is, Groetjes Marian.
honden page profiel Ineke BertholetIneke Bertholet schreef om 09 juni om 17:29
Dag Gonda, wat erg zeg en pas 6.5 jaar. Wens jullie heel veel sterkte Groetjes Ineke en Lotte
honden page profiel VivianeViviane schreef om 25 april om 12:21
mooie hond hoor.Geniet van elke dag dat je ze hebben mag.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

gonda heeft 172 ontvangen.

Berichten en online status
gonda was voor het laatst online 12 jaar, 4 dagen, 15 uur, 24 minuten, 34 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto dit is budha het verjaardagscadeautje van mijn dochtertje summer die 28 januari 10 jaar wordt honden foto gucci weer thuis honden foto deze is 3 weken voor haar overlijden gemaakt honden foto R.I.P Garfield zijn kleinzoon Gorcky en mijn grote liefde Gucci honden foto mijn dochtertje had meteen een jasje voor budha gekocht hahahaha arme mops honden foto budha een stoere kerel van net 2 jaar,hij heeft helaas al 5 huisjes voor ons gehad,ja het is en mopsje met gebruiksaanwijzingen,maar met veel liefde en geduld hopen we op een keurig opgevoeden hondenkind whahahah en anders hebben we gewoon pech,maar wij doen hem in iedergeval nooit meer weg.
gonda heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: mijn 3 rode schatjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^