HondenPage baasje Suzanne

Over Suzanne

honden foto van Suzanne
Hallo Allemaal,

Ik ben Joekel en ik ben vorige week net 15 geworden.
Ik ben al een dagje ouder en ja ouderdom komt helaas met gebreken.
Daarom moest ik vandaag helaas naar de dierenarts, ik had er eigenlijk helemaal geen zin in maar ik wil toch graag van mijn gehoest af, ik blijf maar hoesten net als of er een stukje in mijn keel blijft hangen.
Mijn baasje is ook verkouden en iedere keer als zij moet hoesten schrik ik me een hoedje.
Maar nog even terugkomend op mijn bezoek aan de dierenarts, het was dus echt geen leuk bezoek. eerst ging hij met zo'n mal ding naar mijn longen luisteren, nou die klonken niet al te best, daarom kreeg ik een prikje.
En ik kreeg ook nog pilletjes mee, hopelijk gaat het daarmee over.

Toen ik dacht dat ik eindelijk mocht gaan, begon mijn baas ook nog eens over mijn te lange nagels. Ik hield me nog zo goed, en hoopte dan dat ze het wel zou vergeten maar helaas, krak, krak daar gingen mijn nagels.
En het ging natuurlijk vet bloeden, ja dat krijg je als die dierarts weer eens niet wil luisteren ik had het hem nog zo gezegd.
Maar een voordeel omdat ik nu natuurlijk heel zielig ben ;-) mag ik van mijn baasje lekker op de bank liggen en dan kriebelt ze me ook nog eens over mijn buikje, want ik ben natuurlijk super zielig. Ik hoop dat ik me morgen weer wat beter voel. Vanaf donderdag moet ik mijn pilletje in nemen en hopen dat het dan over gaat. Ik had op internet gekeken wat al die moeilijke woorden op de verpakking nou betekende maar ik snapte er niks van.
Mijn baasje kon me ook niet helpen, dus als iemand me hier mee kan helpen hoor ik dat graag het gaat om ( Sogeval Xeden)
Nou ik ga weer verder met lekker luieren op de bank ;-) en ik laat je binnenkort wel weten hoe het met me gaat.

Weltrusten en een dikke knuffel Joekel

Krabbels aan Suzanne


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Suzanne heeft 14 ontvangen.

Berichten en online status
Suzanne was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 5 dagen, 16 uur, 30 minuten, 44 seconden geleden

Honden Foto's

Suzanne heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^